Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας
Πάντως όχι η Αλέκα.
ποιος?
Πάντως όχι η Αλέκα.
ποιος?
Α. Πιάσαμε τα πρώτα αλλά όχι τον λήγοντα? Κοντά είμαι?
Μούμπλε μούμπλε....
Από Αλ...
Και όχι ο Αλ Καπόνε.... Ποιος να 'ναι....
Έλλην εφοπλιστής εφτά γράμματα που λέμε.
Ποια ειναι η Αριστερα ?
Ποια ειναι η Αριστερα ?
Θεωρητικά ο ΣΥΝ και το ΚΚΕ.
μερικοι απο τους πιο πλουσιους και βολεμενους φιλους μου ψηφιζουν παντα ΣΥΝ και δηλωνουν αριστεροι. Βαρεθηκα και να εκνευριζομαι πλεον.
Και το ΜΕΡΑ, και το ΕΝΑΝΤΙΑ, και το ΚΚΕ-ΜΛ, και το ΜΛ-ΚΚΕ, και η Μαχόμενη Αριστερά και άλλες εξωκοινοβουλευτικές αριστερές δυνάμεις. Μην κοιτάμε μόνο ποιοι μπαίνουν στη βουλή...
Αναφέρθηκα στούς δύο κοινοβουλευτικούς γιατί εκεί απευθύνονται οι εκκλησεις συνεργασίας 3 μέρες πρίν τίς εκλογές.
Και το ΜΕΡΑ, και το ΕΝΑΝΤΙΑ, και το ΚΚΕ-ΜΛ, και το ΜΛ-ΚΚΕ, και η Μαχόμενη Αριστερά και άλλες εξωκοινοβουλευτικές αριστερές δυνάμεις. Μην κοιτάμε μόνο ποιοι μπαίνουν στη βουλή...
μερικοι απο τους πιο πλουσιους και βολεμενους φιλους μου ψηφιζουν παντα ΣΥΝ και δηλωνουν αριστεροι. Βαρεθηκα και να εκνευριζομαι πλεον.
Χάθηκε η γυναίκα και με το δίκιο της. Ένα είχε από εκεί που ερχόταν....
![]()
λοιπόν στις εκλογές του '04 ήμουν αντιπρόσωπος στη Β´Αθηνών, και με καλεί μέσα στο παραβάν μία γυναίκα προερχόμενη από κάποια χώρα της πρώην ΕΣΣΔ. Και μου δείχνει ένα ψηφοδέλτιο ΚΚΕ-ΜΛ νομίζω (ή ήταν ΜΛ-ΚΚΕ? θα σας γελάσω). Και με ρωτάει: "είναι αυτό κομμουνισμό?" (δεν μπορώ να κάνω την προφορά). Τι να της πω? "Και αυτό είναι.... και το ΜΛ-ΚΚΕ είναι, και το ΜΕΡΑ είναι... κλπ κλπ (όχι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν της τον είπα)... αλλά μήπως εννοείτε το "κλασικό" ΚΚΕ?" "Α, αυτό ήθελα, ευχαριστώ!".
Χάθηκε η γυναίκα και με το δίκιο της. Ένα είχε από εκεί που ερχόταν....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.