Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Α. Πιάσαμε τα πρώτα αλλά όχι τον λήγοντα? Κοντά είμαι?
:flipout::flipout::flipout:

Μούμπλε μούμπλε....

Από Αλ...
Και όχι ο Αλ Καπόνε.... Ποιος να 'ναι....

Έλλην εφοπλιστής εφτά γράμματα που λέμε.

Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Α. Πιάσαμε τα πρώτα αλλά όχι τον λήγοντα? Κοντά είμαι?
:flipout::flipout::flipout:

Μούμπλε μούμπλε....

Από Αλ...
Και όχι ο Αλ Καπόνε.... Ποιος να 'ναι....

Έλλην εφοπλιστής εφτά γράμματα που λέμε.

Exουν πιάσει τα πόστα.Υπάρχει και αδελφός Πρόεδρος τού Τ.Ε.Ε.
Για να μήν κατηγορούμε μόνον τούς μεγάλους για δυναστείες.
Και άλλη απορία.
Ποιό κόμμα προεκλογικά το 2004 συμφώνησε με άλλες δυνάμεις και εμφανίστηκε με ´ευρύτερο όνομα´όπως και σήμερα,ότι οι βουλευτές του θα εναλλάσονται με συγκεκριμένο τρόπο στήν Βουλη??
Aυτό ουδέποτε έγινε και στην Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα εμφανίστηκε με το όνομα τού κεντρικού συνασπισμού...Κατά τα άλλα νέο ήθος στήν πολιτική...

Δείτε επίσης ποιά εφημερίδα λογοκρίνει τα άρθρα τού Πανεπιστημιακού Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος διαφωνεί με το Βιβλίο Ιστορίας τής Στ.Δημοτικού επειδή δεν ήσαν εντός γραμμής....

Εχω συγκινηθεί βαθύτατα από την όψιμη αγάπη που δείχνει ο αρχηγός τής αξ.αντιπολίτευσης απέναντι στήν αριστερά,πρός τήν οποίαν απευθύνει προτάσεις συνεργασίας.
Προσφατως ο Πάγκαλος εξύβριζε τήν αριστερά ως εξωθεσμική δύναμη,αλλά και πολλά στελέχη επιτίθεντο πολλαπλώς πρός τά κόμματα τής αριστεράς.
Το μόνον που επιθυμούν είναι να αποτελέσει η αριστερά για άλλη μιά φορά κάτι σάν τον δότη καρδιάς μπάς και αναστήσει τον πεθαμένο.
Πρόβλημά τους.
Ας λύσουν τα προβλήματά τους στήν νέα διαφαινόμενη ήττα και άς εξηγήσουν στούς πολίτες πώς και κατορθώνουν να χάσουν απο μιά ´ανύπαρκτη κυβέρνηση´.
Και περιμένουμε να δούμε εάν υπάρξει οποιαδήποτε αυτοκριτική γιά την τρίτη ήττα.Και επίσης στο κατά πόσον ορισμένοι θα παραιτηθούν ως ανεπαρκείς γιά το επόμενο βήμα...

Θεωρητικά ο ΣΥΝ και το ΚΚΕ.

μερικοι απο τους πιο πλουσιους και βολεμενους φιλους μου ψηφιζουν παντα ΣΥΝ και δηλωνουν αριστεροι. Βαρεθηκα και να εκνευριζομαι πλεον.

Και το ΜΕΡΑ, και το ΕΝΑΝΤΙΑ, και το ΚΚΕ-ΜΛ, και το ΜΛ-ΚΚΕ, και η Μαχόμενη Αριστερά και άλλες εξωκοινοβουλευτικές αριστερές δυνάμεις. Μην κοιτάμε μόνο ποιοι μπαίνουν στη βουλή...

μερικοι απο τους πιο πλουσιους και βολεμενους φιλους μου ψηφιζουν παντα ΣΥΝ και δηλωνουν αριστεροι. Βαρεθηκα και να εκνευριζομαι πλεον.

Yπάρχει και τέτοια κατηγορία,αλλά η αριστερά δεν πρεπει πάντα να ταυτίζεται με την τσέπη..
Ουτε όποιος ψηφίζει αριστερά πρεπει να πεινάει.
Αυτοί που πεινάνε συχνά παρασύρονται απο Λεπέν και Καρατζαφερηδες.

Και το ΜΕΡΑ, και το ΕΝΑΝΤΙΑ, και το ΚΚΕ-ΜΛ, και το ΜΛ-ΚΚΕ, και η Μαχόμενη Αριστερά και άλλες εξωκοινοβουλευτικές αριστερές δυνάμεις. Μην κοιτάμε μόνο ποιοι μπαίνουν στη βουλή...

Αναφέρθηκα στούς δύο κοινοβουλευτικούς γιατί εκεί απευθύνονται οι εκκλησεις συνεργασίας 3 μέρες πρίν τίς εκλογές.

Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Αναφέρθηκα στούς δύο κοινοβουλευτικούς γιατί εκεί απευθύνονται οι εκκλησεις συνεργασίας 3 μέρες πρίν τίς εκλογές.

Σωστά. Απλά νόμιζα ότι απαντούσες στο ερώτημα του Nate.

σωστα το επιασε και απαντησε.....αλλα φυσικα και εσεις καταλαβατε κανονικα τι εννοω.......

α ρε αρβυλα και καμτσικι που χρειαζεται

υπάρχουν ακομη το ΜΛ-ΚΚΕ και τα ΚΚΕ-ΜΛ? τα θυμαμαι που εφερνε μια θεια μου τα ψηφοδελτια σπιτι και μου κανε εντυπωση

λοιπόν στις εκλογές του '04 ήμουν αντιπρόσωπος στη Β´Αθηνών, και με καλεί μέσα στο παραβάν μία γυναίκα προερχόμενη από κάποια χώρα της πρώην ΕΣΣΔ. Και μου δείχνει ένα ψηφοδέλτιο ΚΚΕ-ΜΛ νομίζω (ή ήταν ΜΛ-ΚΚΕ? θα σας γελάσω). Και με ρωτάει: "είναι αυτό κομμουνισμό?" (δεν μπορώ να κάνω την προφορά). Τι να της πω? "Και αυτό είναι.... και το ΜΛ-ΚΚΕ είναι, και το ΜΕΡΑ είναι... κλπ κλπ (όχι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν της τον είπα :flipout:)... αλλά μήπως εννοείτε το "κλασικό" ΚΚΕ?" "Α, αυτό ήθελα, ευχαριστώ!".

Χάθηκε η γυναίκα και με το δίκιο της. Ένα είχε από εκεί που ερχόταν....

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Αριστερά είναι το ΚΚΕ.
Ο Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ ή όποια άλλη μαλ...α σκεφτούν αύριο ΔΕΝ είναι αριστερά. Είναι 5η φάλαγγα για να αλλώσουν τον χώρο της Αριστεράς. Δεν υπάρχει πιο φιλοαμερικανικό κόμμα από τον ΣΥΝ. Υπέρ της παγκοσμιοποίησης εκτελούν κατά γράμμα όποια εντολή δώσουν τα αφεντικά εξ' αμερικής και το παίζουν και αριστεροί. Σταματάω εδώ για να μην αρχίσω τους βαριούς χαρακτηρισμούς...

λοιπόν στις εκλογές του '04 ήμουν αντιπρόσωπος στη Β´Αθηνών, και με καλεί μέσα στο παραβάν μία γυναίκα προερχόμενη από κάποια χώρα της πρώην ΕΣΣΔ. Και μου δείχνει ένα ψηφοδέλτιο ΚΚΕ-ΜΛ νομίζω (ή ήταν ΜΛ-ΚΚΕ? θα σας γελάσω). Και με ρωτάει: "είναι αυτό κομμουνισμό?" (δεν μπορώ να κάνω την προφορά). Τι να της πω? "Και αυτό είναι.... και το ΜΛ-ΚΚΕ είναι, και το ΜΕΡΑ είναι... κλπ κλπ (όχι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν της τον είπα :flipout:)... αλλά μήπως εννοείτε το "κλασικό" ΚΚΕ?" "Α, αυτό ήθελα, ευχαριστώ!".

Χάθηκε η γυναίκα και με το δίκιο της. Ένα είχε από εκεί που ερχόταν....

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Γιά τούς δικαστικούς αντιπροσώπους είναι μεγάλο βάσανο.
Ασε πού είναι εντελώς παλαβή αυτή η πολυδιάσπαση.
Υπήρχε μιά ταινία τών Μοντυ Πάϊθον ,που σατίριζε εκπληκτικά αυτό το θέμα.