Kosh
AVClub Fanatic
Ελα μωρε .....ξεχασαμε τους "θα εξαντλησω την θητεια μου προσφεροντας μεχρι τελους στον Δημο" Εβερτ και Ντορα??
Ολοι μια ομορφη κωλοτουμπα
Ολοι μια ομορφη κωλοτουμπα
μην ανησυχείς, ούτε με τους άλλους είμαι.
Παρά ταύτα αναγνωρίζω τις πρακτικές των μεν ως αισχρότερες των δε.
Χώρια που ως νομικό με ενοχλεί ιδιαίτερα η περιφρόνηση προς το Σύνταγμα.
Δύο απορίες μόνο.
Ο καθηγητής συνταγματολόγος που δίνει τη δική του "ερμηνεία" στο επίμαχο αρθρο, έχει ακόμα την έδρα του; Έπρεπε να πάει σπίτι του χτες.
Ο Αλαβάνος που δεν αναγνωρίζει τη δικαστική απόφαση για το θέμα του ΔΗΚΚΙ μπήκε στη φυλακή, ή ακόμα; Αν έβγαινα εγώ και δήλωνα ότι δεν αναγνωρίζω τις αποφάσεις του δικαστηρίου, θα με μάζευαν ή όχι;
Εμένα, νομικά ''κενά'' τέτοιου τύπου που οδηγούν σε κόντρες άκαιρες και ανούσιες. Θα μπορούσε να υπάρχει διάταξη να ρυθμίζει το όλο θέμα και όχι το πολιτικό usus.........![]()
[...]
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος πάντως έθεσε χθες θέμα μη νόμιμης σύνθεσης του τμήματος του Αρείου Πάγου. Κι ο Παπαδόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος.
θα ηθελα να ρωτησω κατι και ας με συγχωρεσει ο Βλασης που την κανω εδω
ο Βλασης ειχε γραψει οτι το ΚΚΕ πρεσβευει οτι αμα λαβει ποτε την εξουσια στην Ελλαδα θα καταργησει το συνταγμα και θα επιβαλλει ολοκληρωτικο καθεστως
ειναι δυνατον αυτο? ή το συνταγμα δεν επιτρεπει την ψηφιση μια τετοιας προτασεως (ΚΚΕ)
δηλαδη υπαρχουν οι ασφαλιστικες δικλειδες ή οποιος εχει κοινοβουλευτικη πλειοψηφια κανει το Συνταγμα οτι θελει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.