ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τους συμφορουμίτες μας να πάιζουν μουσική,
αυτή ήταν η μεγάλη ευκαιρία που μας έδωσε η έκθεση.

Δε πήγα σε κανένα περίπτερο της έκθεσης να δω μηχανήματα, όχι έπειδή δε με ενδιαφέρουν αλλά το λίγο χρόνο που έιχα ήθελα να ακούσω φίλους να πάιζουν τη μουσική τους στο 420.
Δυστυχώς δε μπόρεσα να ακούσω πολλούς. Αν είχα την ευκαιρία θα καθόμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά τα πρωινά και του Σαββάτου και της Κυριακής είχα.... babysitting!!
Ήταν λίγο ρε γ@μ@το.....Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, η παρέα και οι μουσικές με τις ρακές ανέβαζαν τη διάθεση στα ύψη!

Από ότι άκουσα πάντως ανεπιφύλακτα δηλώνω Ντοκ-όπληκτος :operator::guitarist:
Είχαμε λαλήσει με το Μανωλάκο από κάτω... ενώ την ίδια ώρα άλλοι του έλεγαν " μα τι είναι αυτα που βάζεις, θα διώξεις τον κόσμο"... πόσο σχετικά είναι τα πράγματα τελικά.
Δημήτρη σε ποιό.... μαγαζί πάιζεις να έρθουμε να σε ακούσουμε το βράδυ;-bye-

Και επειδή από ένα τέτοιο ΣΚ κάτι θα πρέπει να μείνει και για αργότερα, έχουμε κανονίσει δισκότσαρκα με καφέ στο μονοστηράκι με Γιώργο-Σπύρο. Παίδες ας μην το αμελήσουμε...-bye-

Έι, κι εγώ έπαιξα μουσικές!

Κάπου χάθηκε βέβαια το playlist (καλά, το παραδέχομαι, πάλι έπινα :D)...

:grandpa: Αν θυμάμαι καλά το playlist σου, έπαιξες κάτι από Βουγιουκλάκη!

Τι δεν έβλεπες βρε;
Που τόσο αψέντι σου έβαλα και ένα BMG δεν καταδέχτηκες να παίξεις! :BDGBGDB55:

Και τωρα μια θερμη παρακληση...
Επειδη το seven souls απο Material δεν υπαρχει στη Ελληνικη αγορα θα παρακαλουσα οποιον φιλο κανει παραγγελια απο το εξωτερικο να μου το παραγγειλει και αμεσως του δινω τα χρηματα.

Θα το αναλάβω εγώ.
Με την αμέσως επόμενη παραγγελία μου.
Λεφτά δεν θέλω. Θέλω όμως ένα μπουκάλι ρακή.

Μα δεν ήπια αψέντι!

Είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό...

Το αψέντι μάναμ δουλεύει αθροιστικά... Σαν τη ραδιενέργεια... Και δεν έχει περάσει ακόμη η περίοδος ημιζωής του στον οργανισμό σου από τότε που τα πίναμε σπίτι... :flipout:

Θα το αναλάβω εγώ.
Με την αμέσως επόμενη παραγγελία μου.
Λεφτά δεν θέλω. Θέλω όμως ένα μπουκάλι ρακή.

Χιλια ευχαριστω..
Την ρακη πες οτι ...την πινεις κιολας.
Λεφτα οκ δεν θα σου δωσω ,απλα θα σου παρω και γω ενα δισκακι........... για να εμπλουτησεις την φτωχη σου δισκοθηκη:flipout::flipout::flipout::flipout:::flipout:

Την ρακη πες οτι ...την πινεις κιολας.
Λεφτα οκ δεν θα σου δωσω ,απλα θα σου παρω και γω ενα δισκακι........... για να εμπλουτησεις την φτωχη σου δισκοθηκη

φτάνει η ρακή Μιχάλη μου. Αν νιώθεις ενοχές κάνε 2 τα μπουκάλια.
Εμένα, μη μου κάνετε δώρο δίσκους, γενικώς :D

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Να γίνει sticky παρακαλώ :flipout::flipout:

Βάλτε και εμένα μαζί..

Ολο με ξεχνάτε.

Τρείς θαμπωθήκαμε από τις μουσικές σας μεσιέ Ντοκατζή.:grinning-smiley-043
Τρείς.:Ηλίας,μανωλάκος,Ιωάννου !!!:antlers:

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Βάλτε και εμένα μαζί..

Ολο με ξεχνάτε.

Τρείς θαμπωθήκαμε από τις μουσικές σας μεσιέ Ντοκατζή.:grinning-smiley-043
Τρείς.:Ηλίας,μανωλάκος,Ιωάννου !!!:antlers:

Δημήτρη πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τη κραουτίλα των σέβεντις νομίζω... Υπάρχουν θαύματα εκεί πέρα-bye-

Και τωρα μια θερμη παρακληση...
Επειδη το seven souls απο Material δεν υπαρχει στη Ελληνικη αγορα θα παρακαλουσα οποιον φιλο κανει παραγγελια απο το εξωτερικο να μου το παραγγειλει και αμεσως του δινω τα χρηματα.

Δηλωνω αδυναμια να χειριστω επαρκως το κομπιουτερ για παραγγελιες κλπ ,και μια φορα που πηρα κατι απο Thomannn παλι φιλος μου εκανε την εξυπηρετηση
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με βοηθησει.

Σου άρεσε και σένα το Ineffect ε?

Στο Ελλάντα μας Material ψιλογιόκ.!Το Metropolis ισχυρίζεται ότι κάποτε είχε δισκογραφία.
Είχα προσπαθήσει πριν ένα εξάμηνο να βρω πράγματα με αφορμή αφιέρωμα που είχε κάνει ο Ντοκ στην πρώτη τριετία. Τζίφος! Μόνο ένα μεταχειρισμένο βινύλιο εντόπισα στο Μοναστηράκι. Πρέπει μάλλον να προβώ σε μαζική κίνηση

Αυτοί οι material Κώστα τι είναι που δεν τους ξέρω καθόλου;
διαβάζω με ένα πρόχειρο ψάξιμο πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ... Burroughs λέει... κάτι για τον allen απο gong ...

Σου άρεσε και σένα το Ineffect ε?

Πολυ ρε φιλε!!!
Ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που αυτο το παντρεμα διαφορετικων μουσικων και οργανων μου φανηκε τοσο φυσικο και ρεων που επαθα πλακα.
Σχεδον σε ολες τις αλλες περιπτωσεις μου φαινεται οτι το κανουν επιτηδευμενα , προς εντυπωσιασμο και επίδειξη τεχνικης.
Τουτο δω ηταν..... εξωγηινο.
Νασαι καλα βρε Κωστα.-bye-

Γιατι το instrumental των Fl.mac????
Που το ξετρυπωσες βρε χριστιανε μου?????
(ηδη αγοραστηκε)

Καλα πιστεψες οτι υπηρχε περιπτωση εγω να σου αγοραζα σιντακι???
Κανα κενο να μου το δωσεις γεματο ,αυτο ναι!!!!:flipout::flipout:

Καλα ρε ,κανεις δεν θα ρωτησει ποιο ηταν αυτο που εβαλε ο προεδρος και δεν ηξερε το τιτλο να μας πει:flute::flute:????

Χωρις πλακα εμενα μου αρεσε πολυ και αν τελικα μαθει ποιο ειναι(και δεν κανει παλι τον:smileJap: ,)το θελω και γω!!!!

Καλα ρε ,κανεις δεν θα ρωτησει ποιο ηταν αυτο που εβαλε ο προεδρος και δεν ηξερε το τιτλο να μας πει:flute::flute:????

Χωρις πλακα εμενα μου αρεσε πολυ και αν τελικα μαθει ποιο ειναι(και δεν κανει παλι τον:smileJap: ,)το θελω και γω!!!!

και ποιός σας είπε βρε ότι δεν είχε τίτλο?
-bye-