ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Με μεγάλη καθυστέρηση λόγω έλλειψης internet η δική μου λίστα:

1. Errol Garner - El papa grande
2. Larry Coryell - Julie La belle
3. Pat Martino-Joey Di Francesco Mac tough
4. Birleli lagrene - Babik
5. Tingval trio - Skagerak 2
6. Johnny Winter - Sen-sha-shun
7. Trilok Gurtu -
8. Omar Faruk Tekbilek - Shinanay
10. John Scofield - Peculiar
11. David Allen - eparapo
12. Robben Ford - You cut me to the bone
13. Fleetwood Mac - Underway
14. Dusty Springfield - The look of love
15. Gabor Szabo - Gypsy Queen
16. Bireli lagrene - Caravan
17. Front Page - Front Page
18. Larry Coryell - Spaces Revisited
19. Django Reinhardt - Nuages

και την...ημιτελή

Όσοι ήταν εκεί, τους άρεσε πάντως.

Βασικά, είχα πάρει μαζί μου τα CD που κουβαλάω όποτε κάνω το DJ και έπαιξα ό,τι μου βγήκε...

Παρακαλείται ο petros m. να ανεβάσει και το δικό του πρόγραμμα :operator:

Ε, αφου με παρακαλας γονατιστος!:flipout:

Rolling Stones - 2000 light years from home (Their satanic majesties request)
Sufjan Stevens - Chicago (Illinoise)
Radiohead - Reckoner (In rainbows)
Nine Inche Nails - La mer (The fragile)
Tortoise - Djed (Millions now living will never die)
TV on the Radio - Golden age (Dear Science)
Miles Davis - What I Say (The Cellar Door sessions 1970, disk #5)
Soft Machine - Mousetrap/Noisette/Backwards/Mousetrap reprise/Esther's nose job (BBC Radio/1967-1971)
Art Ensemble of Chicago - Theme De Yoyo (The Pathe sessions)
Prince - Mountains (Parade) Mπαιρακταρης request:a0210:, θα εβαζα το Girls and Boys
Miles Davis - Black satin/What if/Agharta prelude dub (Panthalassa)
Future Sound of London - Papua New Guinea
Orbital - The box, parts 1&2 (In Sides)
William Orbit - Water from a vine leaf (Strange Cargos, The best of...)
The Black Angels - You on the run και Deer-Ree-Shee (Directions to see a ghost) Mπαιρακταρης request:a0210::a0210:
Egberto Gismonti - Maracatu (Sanfona)

Διαρκεια, σχεδον 2μιση ωρες.

Ευχαριστω για την προσκληση και για την παρεα. Χαρηκα που γνωρισα κι απο κοντα αρκετα μελη που τα ηξερα μονο ως nick names.

Πέτρος, Κουν και Μπάιρα που άκουσα διεξοδικά, έσκισαν πάντως.

Κάναμε και κανα-δυο χορευτικά νούμερα, τρομάρα μας! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Μια μικρή ερώτηση. Μήπως είναι εκτέλεση με τον Starostin μαζί?
Το ψάχνω και δεν το βρίσκω.

http://www.amazon.co.uk/Wave-Sorrow-VINYL-Misha-Alperin/dp/B000AV90CI

http://www.mdt.co.uk/MDTSite/product//8396212.htm

http://test.avaxhome.ws/music/wave_of_sorrow.html

Y.Γ.
Αμα είσαι πέμπτος στην Βαθμολογία ´πονάνε τά ματάκια ´σου και δεν βλέπεις τίπτα.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Σόρυ για την απουσία μου παιδιά, δεν γινόταν όμως. Το Σάββατο ανειλημένες υποχρεώσεις με τους γονείς, την Κυριακή ξεθεωμένος από το live της Μολόκαινας το προηγούμενο βράδυ, κάτι κι ο Μαραθώνιος με κλειστούς τους δρόμους...
Ευκαιρίες θα βρεθούν να τα λέμε από κοντά έτσι κι αλλιώς.
Έμαθα ότι όλοι παίξατε καταπληκτικά πράγματα (σιγά το νέο, κάθε χρόνο αυτό συμβαίνει). Ας ρίξουν κανά αυτί και οι αντιπρόσωποι παραδίπλα που εμπορεύονται το μέσο και όχι την ουσία.

Αθάνατη ECM με τα οκτάλεπτα και δεκάλεπτα θέματα στα cd, μας κάλυψες σούπερ.:cool4:

p.s.1 κατά ενα μαγικό τρόπο, το πρόγραμμα του Δημήτρη του Ντοκατζή το απέκτησα χτες το βράδυ στο πάρτυ των Headquake:grinning-smiley-043

p.s.2 Mπάιρα thanks για τα cd!!! Τα άκουσες τα δικά μου?

Κώστα θα εξιλεωθείς για την απουσία σου μόνο με παρουσίαση εντυπώσεων live Μολόκαινας.

Tα cd δεν τα έχω ακούσει ακόμα.

Να σε ενημερώσω οτι στο Pandemonium εκτός απο το κυρίως lp υπάρχουν επίσης.
Ο χαρακτηριστικός ήχος της βελόνας
Σκράτσ επιπέδου noise
Ο ήχος απο το καπάκι που ανοιγοκλείνει ντουπ ντουπ.Το θεώρησα πολύ funky εφέ.:flipout:
Διαφορά στην στάθμη του ήχου(ανοιγόκλεινε στα σημεία που χτύπαγε κόκκινο)
Το δίχως άλλο μπορείς άνετα να το "παρουσιάσεις" ως εναλλακτική πειραματική κόπια.:flipout:και να σε ακολουθεί σε hi end ακροάσεις.

Κώστα θα εξιλεωθείς για την απουσία σου μόνο με παρουσίαση εντυπώσεων live Μολόκαινας.

Tα cd δεν τα έχω ακούσει ακόμα.

Να σε ενημερώσω οτι στο Pandemonium εκτός απο το κυρίως lp υπάρχουν επίσης.
Ο χαρακτηριστικός ήχος της βελόνας
Σκράτσ επιπέδου noise
Ο ήχος απο το καπάκι που ανοιγοκλείνει ντουπ ντουπ.Το θεώρησα πολύ funky εφέ.:flipout:
Διαφορά στην στάθμη του ήχου(ανοιγόκλεινε στα σημεία που χτύπαγε κόκκινο)
Το δίχως άλλο μπορείς άνετα να το "παρουσιάσεις" ως εναλλακτική πειραματική κόπια.:flipout:και να σε ακολουθεί σε hi end ακροάσεις.

Για τη Roisin έχω σκοπό να γράψω και να ανεβάσω υλικό που κατέγραψα (βίντεο και φωτογραφίες).

Τι, τσάμπα μιλούσαμε τόσες μέρες εδώ? http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15748&highlight=modern+timing

Μην μπερδευτείτε όμως, οτιδήποτε βάλω είναι από την ίδια εμφάνιση (το κορίτσι πρέπει να άλλαξε 20 φορές ενδυμασία).

Για το Pandemonium χίλια θενκς!:grinning-smiley-043
Να'σαι σίγουρος ότι τη μέρα που θα τεστάρω προς αγορά τα Wilson Audio Watt Puppy 8, δεν θα το'χω πάρει μαζί μου...:afro:

Μιλάμε, είδα ένα δείγμα από αυτά που πήρε ο Μουκ από το live της Roisin και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι κάπου αλλού το Σαββατόβραδο...

Ε, αφου με παρακαλας γονατιστος!:flipout:

Rolling Stones - 2000 light years from home (Their satanic majesties request)
Sufjan Stevens - Chicago (Illinoise)
Radiohead - Reckoner (In rainbows)
Nine Inche Nails - La mer (The fragile)
Tortoise - Djed (Millions now living will never die)
TV on the Radio - Golden age (Dear Science)
Miles Davis - What I Say (The Cellar Door sessions 1970, disk #5)
Soft Machine - Mousetrap/Noisette/Backwards/Mousetrap reprise/Esther's nose job (BBC Radio/1967-1971)
Art Ensemble of Chicago - Theme De Yoyo (The Pathe sessions)
Prince - Mountains (Parade) Mπαιρακταρης request:a0210:, θα εβαζα το Girls and Boys
Miles Davis - Black satin/What if/Agharta prelude dub (Panthalassa)
Future Sound of London - Papua New Guinea
Orbital - The box, parts 1&2 (In Sides)
William Orbit - Water from a vine leaf (Strange Cargos, The best of...)
The Black Angels - You on the run και Deer-Ree-Shee (Directions to see a ghost) Mπαιρακταρης request:a0210::a0210:
Egberto Gismonti - Maracatu (Sanfona)

Διαρκεια, σχεδον 2μιση ωρες.

Ευχαριστω για την προσκληση και για την παρεα. Χαρηκα που γνωρισα κι απο κοντα αρκετα μελη που τα ηξερα μονο ως nick names.

Ευχαριστώ Πέτρο!Το The Black Angels το είχα σταμπάρει απο το now palying αν θυμάμαι καλά, και με το mountains με πήγες πολύ πίσω, όπως και με την έναρξη σου...πολλές αναμνήσεις:ernaehrung004:

Eγώ βέβαια δεν το ξέχασα αλλά πρέπει να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην Μάσα ,που μας τίμησε φέτος με την παρουσία της και έπαιξε στα live events.

Mίκρο δείγμα της τέχνης της πήραμε και ομολογώ ότι θα μπορούσα να ακούω ώρες.
Θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία της και ελπίζω του χρόνου να το κάνουμε ,σε καλύτερες συνθήκες, πιο οργανωμένο και πιο μεγάλο.

Για άλλη μία φορά κάναμε τη διαφορά.

Υ.Γ. Είναι εκπληκτικό πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να παίζουν παρόμοια πράγματα. Πέρα από την επίπονη άσκηση, σίγουρα είναι και χάρισμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Ευχαριστώ Πέτρο!Το The Black Angels το είχα σταμπάρει απο το now palying αν θυμάμαι καλά, και με το mountains με πήγες πολύ πίσω, όπως και με την έναρξη σου...πολλές αναμνήσεις:ernaehrung004:

Εδω

Να σας πω και τι εκανα ο φωτοβολιδας οταν επαιζε ο Πετρος την Κυριακη.....:blush:

Μπηκα μεσα φουριοζος να μαθω ποτε θα ξεστησουμε τα μηχανηματα και επειδη δεν ακουγα τι μου ελεγε ο Λαρρυ ....σχεδον του εκλεισα την ενταση!!!!!:slapface:

Παλι καλα που δεν του εβγαλα και το δισκακι απο το cdp....

Πετρο χιλια συγγνωμη ακομα μια φορα-bye--bye-

Last edited:
Και τωρα μια θερμη παρακληση...
Επειδη το seven souls απο Material δεν υπαρχει στη Ελληνικη αγορα θα παρακαλουσα οποιον φιλο κανει παραγγελια απο το εξωτερικο να μου το παραγγειλει και αμεσως του δινω τα χρηματα.

Δηλωνω αδυναμια να χειριστω επαρκως το κομπιουτερ για παραγγελιες κλπ ,και μια φορα που πηρα κατι απο Thomannn παλι φιλος μου εκανε την εξυπηρετηση
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με βοηθησει.