ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Προς Λυμπε

Κωστα σε παρακαλω μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αν το τελευταιο instrumental που εβαλες ειναι οντως Flletwood mac γιατι θελω να παρω το δισκακι.
Γιατι αυτο που εψαξα βρηκα και τωρα ακουω, δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που εβαλες!!!!!!

είναι αυτό εδώ Μιχάλη, η έκδοση με τα extra tracks.

http://www.amazon.com/Tusk-Fleetwoo...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1226313097&sr=1-1

Επαιξα από το 2ο δίσκο με τα ακυκλοφόρητα το instrumental "Lindsay's Song #2".
Εσκασε μύτη στα ελληνικά δισκάδικα πριν 3 χρόνια.
Εγώ βέβαια, επειδή είμαι άρρωστος, το ...φάρμακο το παράγγειλα από Αμερική.

Ο Ντοκ είχε ένα με το οποίο έβγαζε αναφυλαξία.
Ελα σε επαφή μαζί του, αν το έχει ακόμα, χάρη θα του κάνεις να τον ...ξεφορτώσεις.

Παρ'ότι πέρασα σχετικά λίγο χρόνο στην έκθεση, τόσο εκεί όσο και στην ταβέρνα την Παρασκευή ήταν υπέροχα και χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά την παρέα.
:ernaehrung004::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Μαριε μπραβο και για το προγραμμα σου ευχαριστη εκπληξη για μενα...:grinning-smiley-043

Σε ευχαριστώ Νίκο. Οι μουσική που έπαιξες ήταν επίσης υπέροχη. Όσο για τα δικά μου, με μια προσεκτική ματιά θα καταλάβεις πως διαβάζω πολύ Σούρλα:grinning-smiley-043 και Λύμπε:grinning-smiley-043. Και άλλους βέβαια, αλλά αυτοι οι δυό με μαγνητίζουν βρε παιδί μου...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Παρ'ότι πέρασα σχετικά λίγο χρόνο στην έκθεση, τόσο εκεί όσο και στην ταβέρνα την Παρασκευή ήταν υπέροχα και χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά την παρέα.
:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σόρυ για την απουσία μου παιδιά, δεν γινόταν όμως. Το Σάββατο ανειλημένες υποχρεώσεις με τους γονείς, την Κυριακή ξεθεωμένος από το live της Μολόκαινας το προηγούμενο βράδυ, κάτι κι ο Μαραθώνιος με κλειστούς τους δρόμους...
Ευκαιρίες θα βρεθούν να τα λέμε από κοντά έτσι κι αλλιώς.
Έμαθα ότι όλοι παίξατε καταπληκτικά πράγματα (σιγά το νέο, κάθε χρόνο αυτό συμβαίνει). Ας ρίξουν κανά αυτί και οι αντιπρόσωποι παραδίπλα που εμπορεύονται το μέσο και όχι την ουσία.

Αθάνατη ECM με τα οκτάλεπτα και δεκάλεπτα θέματα στα cd, μας κάλυψες σούπερ.:cool4:

p.s.1 κατά ενα μαγικό τρόπο, το πρόγραμμα του Δημήτρη του Ντοκατζή το απέκτησα χτες το βράδυ στο πάρτυ των Headquake:grinning-smiley-043

p.s.2 Mπάιρα thanks για τα cd!!! Τα άκουσες τα δικά μου?

Σε ευχαριστώ Νίκο. Οι μουσική που έπαιξες ήταν επίσης υπέροχη. Όσο για τα δικά μου, με μια προσεκτική ματιά θα καταλάβεις πως διαβάζω πολύ Σούρλα:grinning-smiley-043 και Λύμπε:grinning-smiley-043. Και άλλους βέβαια, αλλά αυτοι οι δυό με μαγνητίζουν βρε παιδί μου...

Αειντε αγόρι μου.
Με το καλό και ερυθρόλευκο κασκόλ.:flipout::flipout:
Ευχαριστώ για τά δισκάκια.
Ο Σούκας λέει τρελλά.
Για τά άλλα οταν προλάβω να τά ακούσω.
Νάσαι καλά Μάριε.
Η παρουσία σου γενικά κοσμεί την κατηγορία.:grinning-smiley-043
Υ.Γ.
Προσωπικά ευχαριστήθηκα και τά κομμάτια τού Γιώργου Μπ.
Αρκετά απο αυτά υπάρχουν σπίτι,αλλ'α μέ τόσα πού υπάρχουν ξεχνάω και διάφορα διαμάντια.
Αλλά γι´αυτό υπάρχουν οι φίλοι να μας τα θυμίζουν.

Last edited:
Μπορει να γινει το προγραμμα σε μερικα CD και να σταλει σε αυτους που ηταν μακρυα, πανω απο 1000κμ πχ? Φυσικα δεν ειναι παρανομο επειδη ειναι για ιδιαν χρηση.

Αειντε αγόρι μου.
Με το καλό και ερυθρόλευκο κασκόλ.:flipout::flipout:
Ευχαριστώ για τά δισκάκια.
Ο Σούκας λέει τρελλά.
Για τά άλλα οταν προλάβω να τά ακούσω.
Νάσαι καλά Μάριε.
Η παρουσία σου γενικά κοσμεί την κατηγορία.:grinning-smiley-043

Το ερυθρόλευκο κασκόλ βγάλτο απ'το μυαλό σου μάι ντήαρ. Ήδη έκανα κάμποσες πράσινες και εριστικές δηλώσεις στα αθλητικά...:operator:
Η δε μουσική κατηγορία είναι κόσμημα από μόνη της, σιγά μην περίμενε εμένα... Η υποδοχή όμως που μου επιφυλάξατε είναι τουλάχιστο συγκινητική για μένα και με τιμά αφάνταστα.:grinning-smiley-043

για μενα η εκθεση ηταν και μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δοκιμασω
και ρακι που δεν ειχα πιει εως τωρα....

μιας πρωτης ταξεως μπαλοθια μες το στομαχι μου:grinning-smiley-043

Η ρακη του Κουν ηταν καλυτερη απο την δικη μου:bigcry:
Οποτε αν ηπιες απο το μικρο μπουκαλακι που ηταν το δικο μου, εχεις ακομα περιθωρια βελτιωσης!!!!:flipout:

CD318, ευχαρίστως να στειλω και τα δικά μου.

Μηπως ομως να βρουμε καποιο τρόπο να τα συγκεντρώσουμε όλα σε ενα σημείο κι απο 'κει να φυγουν για τα ξένα; ;)