ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Σε παρένθεση το άλμπουμ απ όπου προέρχονται

1. Jonathan Richman : "Velvet Underground" (I, Jontahan)
2. John Cale: "The Streets Of Laredo" (Honi Soit)
3. Material: "Ineffect" (Seven Souls)
4. The Lounge Lizards: "Big Heart" (Live In Tokyo-Big Heart)
5. James Blood Ulmer: "Little Red House" (Odyssey)
6. Swans: I Remember Who You Are" (Various Failures)
7. Irene Schweizer, Pierre Favre: "Una Tarantella Fantastica" (Irene Schweizer & Pierre Favre)
8. Irene Schweizer: "So Oder So" (Chicago Piano Solo)
9. Bobo Stenson Trio: "Don's Kora Song" (Cantando)
10. Pascal Comelade: "La Bella Ciao" (Danses Et Chantes De Syldavie)
11. Irene Schweizer, Pierre Favre: "Cache-Cache" (Irene Schweizer & Pierre Favre)
12. Lou Reed: "Rock And Roll Heart" (Rock And Roll Heart)
13. Fleetwood Mac: "Farmer's Daughter" (Tusk - Disc 2 Bonus Material)

Last edited:
Το playlist (και το εξώφυλλο):

Distorted Views

01. Aphex Twin / QKThr
02. Biosphere / Antennaria
03. Aphex Twin / Isopropanol
04. Jan Wooble / Orion
05. Autechre / Seefeelmx
06. Boards Of Canada / Kaini Industries
07. Ryuichi Sakamoto / Nuages
08. Biosphere / Forum
09. Aphex Twin / Alberto Balsalm
10. Boards of Canada / Sixtyniner
11. Aphex Twin / The Waxen Pith
12. Boards of Canada / Twoism
13. Biosphere / Lounge
14. Boards Of Canada / Rue The Whirl
15. Roger Eno / Voices

Attachments

• distorted_views_cover.jpg
    distorted_views_cover.jpg
    98.5 KB · Views: 29
Kαί τού Χρόνου νάμαστε καλά και να μπορούμε να παίζουμε ,να παρουσιάζουμε δίσκους και να γράφουμε γιά μουσικές ακόμα και εάν μερικοί το απεύχονται γιατί θάθελαν ´άλλου τύπου´ φόρουμ.
Μονον πού πλέον το Φόρουμ είναι ´Σπίτι´πολλών Ανθρώπων.
Καί τά Ζωντανά Σπίτια δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .
Καί Δέν Αδειάζουν Εύκολα.........

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

καλημερα παιδια! θελω να ρωτησω τι εχει η εκθεση "HIEnd Audio Video" ! τι παρουσιαζει? εχει προβολεις , τηλεορασεις κλπ κλπ? η ειναι κατι αλλο?? και οι προσκλησεις απο εδω που εκτυπωνεις ισχυουν? ευχαριστω πολυ!!

καλημερα παιδια! θελω να ρωτησω τι εχει η εκθεση "HIEnd Audio Video" ! τι παρουσιαζει? εχει προβολεις , τηλεορασεις κλπ κλπ? η ειναι κατι αλλο?? και οι προσκλησεις απο εδω που εκτυπωνεις ισχυουν? ευχαριστω πολυ!!

Σε όλα η απάντηση είναι ναι.

1.Money Is - Little Richard/Quincy Jones /Dollar ost
2.Pusherman - Curtis Mayfield /Superfly ost
3.Super stupid - Funkadelic/Maggot Brain
4.Goodbye My Friend - Guido & Maurizio De Angelis /Il Cittadino Si Ribella ost
5.Nadine - Ennio Morricone /Le Serpent ost
6.Sequita - Ennio Morricone /Gli Occhi Freddi Della Paura ost
7.240 Chilometri da Smirne - Area /Arbeit Macht Frei
8.L'Hotel Particulier - Serge Gainsbourg /Histoire De Melody Nelson ost
9.Sunshine of your love - Ella Fitzgerald /Mojo dancefloor jazz volume five
10.St. Louis Blues - Etta James /Come a little closer
11.Strange Fruit - Billie Holiday /Lady sings the Blues
12.Dream Baby Dream - Suicide /Mutant Disco - Garage Sale Vol.3
13.Ou´Ran - Brian Eno/ David Byrne /My Life in the Bush of Ghosts
14.Urfa Beşiri Hoyratı - Baba Zula /Psychebelly Dance Music
15.Deshominisation - Alain Goraguer /La Planete Sauvage
.....

Κυριακή 13:00-14:00 (Κώστα, καλά που δεν ήρθες κι έβαλα μόνο τα δικά μου!!!:grinning-smiley-043:flipout::flipout:

1. Suspended Variation II (Tomasz Stanko Quartet/Suspended Night)
2. Number One (Manu Katche/Neighbourhood)
3. Diamonds and Pearls (M.Wasilewski Trio/January)
4. Migration of Spirit (Charles Lloyd Quartet/Rabo de Nube)
5. Don's Kora Song (Bobo Stenson Trio/Cantando)
6. Rios Negroes (Art Ensemble of Chicago/Selected Recordings)

...and Encore: :flipout::flipout:
7. Knock Yourself Out (Vandermark5/Elements of Style, Exercises in Surprise)

...Και του χρόνου να'μαστε καλά!!!

Λυπάμαι γιατί αυτή η έκθεση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και κατέληξε σε "μαρτύριο" για μένα.

Στερήθηκα όλες αυτές τις μουσικές που διαβάζω εδώ,αυτά τα ταξίδια με νότες, σφραγίδες προσωπικές και καταθέσεις ψυχής.
Δεν έχει σημασία το τι σ αρέσει .Απλά απολαμβάνεις το τοπίο,το ταξίδι ,την παρέα.
Μόνο για τρείς ώρες κατόρθωσα να το βιώσω (Τσιφ,Ντοκ και ολίγη από Μπαϊρα)) και είμαι ευγνώμων για αυτό.
και καταλαβαίνω πόσο μου στοίχισε, όσο διαβάζω και γράφω στην οθόνη μου τα δρώμενα αντί να είμαι εκεί.
Ελπίζω το χρόνου να μην ξαναξεραθώ* ώστε να ρουφήξω κάθε σταγόνα προσωπικής μουσικής μέθεξης.

Ενα συγγνώμη απ τα παιδιά (παιδιά είναι και είμαστε όλοι μας,άλλο αν ο Δημοκηδής μου την λέει..:grinning-smiley-043),για την μη παρουσία μου.

*Γερνάω ρε σείς,γ@μ@ το κεφάλι μου γ@μ@..:grandpa:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Λυπάμαι γιατί αυτή η έκθεση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και κατέληξε σε "μαρτύριο" για μένα.

Στερήθηκα όλες αυτές τις μουσικές που διαβάζω εδώ,αυτά τα ταξίδια με νότες, σφραγίδες προσωπικές και καταθέσεις ψυχής.
Δεν έχει σημασία το τι σ αρέσει .Απλά απολαμβάνεις το τοπίο,το ταξίδι ,την παρέα.
Μόνο για τρείς ώρες κατόρθωσα να το βιώσω (Τσιφ,Ντοκ και ολίγη από Μπαϊρα)) και είμαι ευγνώμων για αυτό.
και καταλαβαίνω πόσο μου στοίχισε, όσο διαβάζω και γράφω στην οθόνη μου τα δρώμενα αντί να είμαι εκεί.
Ελπίζω το χρόνου να μην ξαναξεραθώ* ώστε να ρουφήξω κάθε σταγόνα προσωπικής μουσικής μέθεξης.

Ενα συγγνώμη απ τα παιδιά (παιδιά είναι και είμαστε όλοι μας,άλλο αν ο Δημοκηδής μου την λέει..:grinning-smiley-043),για την μη παρουσία μου.

*Γερνάω ρε σείς,γ@μ@ το κεφάλι μου γ@μ@..:grandpa:

Δημήτρη περαστικά, όσο για το γήρας do not worry, γερνάει αυτός που νομίζει ότι γερνάει, όχι αυτός που το ξέρει.-bye--bye-

Προσωπικά παρέστην στα προγράμματα του Σπύρου (το δεύτερο μισό) , του Κώστα Λυμπ., του προέδρου και του Δημήτρη Ντοκ.
Με βάση τα ακούσματά μου απήλαυσα ιδιαίτερα του Σπύρου και του Κώστα (κάποια κομμάτια του με απογείωσαν).
Του προέδρου οι επιλογές αν και κάπως ξένες με τα γούστα μου , με κράτησαν με το αυτί ανοιχτό.
Δεν θα έλεγα το ίδιο με τις επιλογές του αγαπητού Δημήτρη Ν. (no offence Δημήτρη :smile:) ιδιαίτερα δε όταν άρχισαν οι οξυγονοκολλήσεις και οι πριονοκορδέλες (:flipout:). Δεν κατάφερα να εντοπίσω τον ήχο του ηλεκτροπρίονου του Σχιζοφρενούς δολοφόνου φρονώ όμως ότι ο Δημήτρης ως ιδιαίτερα επιμελής δεν θα παρέλειψε να συμπεριλάβει... (Δημήτρη χωρίς καμμία κακία όλα τα παραπάνω ;).
Στους δύο Γιώργους (Κουν και Μπαϊρ) και τον Στέλιο δεν κατάφερα να παραστώ (υποχρεώσεις γαρ).
Επίσης σήμερα Κυριακή λόγω Μαραθωνίου δεν ήταν δυνατό να ακούσω τον Δαμιανό κυρίως, αν και το ήθελα , αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά.

Last edited:
και του χρονου παιδια,, περασα πολυ καλα..

ας βαλω και γω το δικο μου γιατι με φαγανε (με την καλη εννοια)

οχι οτι ηταν κατι το ιδιαιτερο αλλα για την ιστορια..

1.faith no more-evidence
2.closer-universe
3.monica-babe
4.radiohead-there there
5.shearwater-century eyes
6.portishead-we carry on (επος)
7.γιαννης αγγελακας-ωκαιανος
8.primus-welcome to this world
9.the greatest show on earth-borderline
10.monster magnet-evil
11.a perfect circle-pet
12.audioslave-show me how to live

στην συνεχεια επαιξε το rook απο shearwater γιατι επεσα και επισημα μες στα φυστικια:BDGBGDB55:

Ας ανεβάσω κι εγώ το πρόγραμμά μου το οποίο ήταν αφιερωμένο , όπως , υποδήλωνε και η μπλούζα μου στον Keith Jarrett.
Βέβαια δεν είχα και θερμό ακροατήριο διότι είχε φροντίσει να τους προγκήξει ο Σωτήρης (Busoni).
Αστειεύομαι Σωτήριε...
:smile:

Λοιπόν:

1. Keith Jarrett - Hymn of Remembrance - (Hymns and Spheres 1976)
2. Keith Jarrett Trio - Riot - (Inside Out 2000)
3. Keith Jarrett - Koln Part 1 απόσπασμα - (Koln Concert 1975)
4. Keith Jarrett Quartet - Mandala - (My Song 1977)
5. Keith Jarrett - October 17, 1988 απόσπασμα - (Paris Concert 1988)
6. Keith Jarrett Trio - Bop-Be (At the Blue Note 1994)
7. Keith Jarrett - Part 1 - (Carnegie Hall Concert 2005)
8. Keith Jarrett Trio - Ain't Misbehavin' - (My Foolish Heart 2001)
9. Keith Jarrett Trio - Honeysuckle Rose - (My Foolish Heart 2001)

Πέρασα ενα καταπληκτικό διήμερο στην έκθεση, παρόλο που δεν κατάφερα να είμαι στα προγράμματα των περισσοτέρων της μουσικής :(... Ίσως λέω μεγάλα λόγια, αλλά η παρέα της μουσικής μάλλον είναι η ψυχή του forum. Και γι αυτό ευθύνονται όχι μονο τα άτομα, αλλά και το αντικείμενο: η κοινή και άσβηστη δίψα για μουσική είναι τελικά τοσο ισχυρή που καταφέρνει να ενώσει κλασσικούρια με ροκάδες, τζαζίστες με μεταλλάδες και να φτιάχνει μια ετερόκλητη παρέα γεμάτη ζωη.

Ευχαριστώ όσους με ανέχτηκαν την Παρασκευή...:flipout: Δεν ειναι και λίγο να στο γυρίζουν από Depeche Mode σε Rautavaara...

Βέβαια δεν είχα και θερμό ακροατήριο διότι είχε φροντίσει να τους προγκήξει ο Σωτήρης (Busoni).

Ρε Διονύση, Jarret είχε και στo δωμάτιο με τα Spendor...άλλος σου 'κανε χαλάστρα :BDGBGDB55:

H λίστα της Παρασκευής, 19:00 - 20:00( με πλάγια αναφέρονται οι τίτλοι των CDs)

1. New Order - Dreams Never End (Movement)
2. Joy Division - Disorder (Unknown Pleasures)
3. Mark Kostabi - November (Mark Kostabi - Songs for Sumera)
4. Erich Korngold - Marchenbilder - The Gnomes
. - The Enchanted Princess (Korngold Piano Music - Ingrid Jacoby)
5. Einojuhani Rautavaara - Symphony No. 4 - Sehr schnell
. - Piano Concerto - Vivace (Rautavaara - Angels and Beyond)
6. Francis Poulenc - Improvisations Nos. 2, 7, 15 (Francis Poulenc - Piano Works - Pascal Roge)
7. Steve Reich - City Life - Check it Out!
. - Heavy Smoke (Steve Reich - Eight lines:City LIfe - Ensemble Modern)
8. Michael Nyman - Wonderland - Jack(Michael Nyman - Wonderland)
9. Gerry Mulligan - Prelude in E-Minor(Gerry Mulligan - Night Lights)

Σωτήρη και εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα νά σάς ακούσω όλους.
Αλλά επειδή έχουμε γνωριστεί και μέσω τού διαδικτύου και δια ζώσης με πολλούς απο τούς φίλους,έχω την εντύπωση πώς δεν μού έλειψε τίποτα.
Σε τελική ανάλυση το ότι ειδα τούς περισσότερους και σέ ´μουσικές´ ώρες άλλων ,αλλά και άλλους καλούς φίλους μού έδοσε μεγάλη ευχαρίστηση.
Ακομα και οι πέντε κουβέντες που ανταλλάξαμε μεταξύ μας για τον Mozart στό θαυμάσιο live τής Masa.
Kαι ακριβώς η ζωντανή αγάπη όλων για την Μουσική ,αλλά και τά παιδιά που γράφουν αλλά και όσοι μάς διαβάζουν ή συμμετέχουν λιγότερο, συναποτελούν μιά εξαιρετική μαγιά σπάνια γιά Διαδικτυακή Κοινότητα.
Ομως αυτό δεν σημαίνει πώς ´μερικοί´βλέπουν μέ συμπάθεια το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός.
Κλειδοκράτορες και ´Τιτλούχοι´πού δέν παίρνουν χαμπάρι κάν τού τι συντελείται σε έναν διαδικτυακό χώρο ´στραβώνουν´.
Και αυτό πιά το λέω μετά λόγου και γνώσεως.
Οπότε μόνον η ενεργός και μαζική συμμετοχή σε διαδικασίες μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις..
Βλέπεις κάποιοι θα ήσαν πολύ ευχαριστημένοι άν εδώ δέν γράφονταν θέματα γιά ´περίεργες μουσικές´,βλέπαμε ´Ράμπο´και φυσικά δέν είχαμε γνώμη.

GRASSY KNOLL – Driving knowhere
WAYNE HORWITZ & PIGPEN – Stupid
THIS HEAT – 24 track loop
HOLGER CZUKAY – Dancing in Wild Circles
ANTON FIER – Emotional Sphere
PRAXIS – Vertebrae
SACRED SYSTEM – X-Zibit –i
23 SKIDOO – The Gospel come to new Guinea
STANTON MOORE – Things fall apart
TOSHINORI KONDO & IMA – Fire makes Darkness

Μετά από απαίτηση χιλιάδων φίλων ( πλην Skakinen :flipout: ) το ξαναδημοσιεύω εδώ με την απαραίτητη αλλαγή στην σειρά των τραγουδιών όπως ακριβώς ακούστηκαν ( πρωτα ο Holger Czukay και μετά ο Anton Fier ) .

Last edited:
Να πω επίσης ότι μου άρεσε πολύ το πρόγραμμα του Δαμιανού , του οποίου τις παρουσιάσεις θα προσέχω εφ' εξής περισσότερο ( όταν τουλάχιστον δεν παρουσιάζει λήντερ ή κουαρτέτα εγχόρδων - μην τα θέλουμε όλα δικά μας :flipout::flipout:)
Δαμιανέ η όπερα του Σοστακόβιτς αριστουργηματική .