ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Ομως αυτό δεν σημαίνει πώς ´μερικοί´βλέπουν μέ συμπάθεια το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός.
Κλειδοκράτορες και ´Τιτλούχοι´πού δέν παίρνουν χαμπάρι κάν τού τι συντελείται σε έναν διαδικτυακό χώρο ´στραβώνουν´.
Και αυτό πιά το λέω μετά λόγου και γνώσεως.
Οπότε μόνον η ενεργός και μαζική συμμετοχή σε διαδικασίες μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις..
Βλέπεις κάποιοι θα ήσαν πολύ ευχαριστημένοι άν εδώ δέν γράφονταν θέματα γιά ´περίεργες μουσικές´,βλέπαμε ´Ράμπο´και φυσικά δέν είχαμε γνώμη.

Οσο υπάρχει κι εδω το κλίμα της ταβέρνας της Παρασκευής, ασε να λένε.
In taberna quando sumus λοιπόν....επίσης και Ego sum abbas προς τις εξουσίες :flipout:

Προγραμμα Κυριακης 12 - 1μμ

1.Ε.L.O - Fire on high 1975
2. Aphrodite's child - The four horsemen 1971
3. Peter Gabriel - Intruder 1980
4. Sly and the family stone - In Time 1973
5. Traffic - Walking in the wind 1974
6. Santana - Waves within 1972
7. Talking heads - take me to the river 1978
8. The Buggles - Johnny on the monorail 1979
9. David Bowie - A new career in a new town 1977
10. Roxy Music - Stronger through the years 1979
11. Fleetwood Mac - Tusk 1979
12. Kate Bush - Sat in your lap 1981
13. Gary Numan - Down in the park 1979

αν και με θεωρώ μισό μέλος της κατηγορίας (χρωστάω κάποια υπόλοιπα από winton marsalis!!!!), θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν (αν το άκουγα κιόλας θα μορούσα να είχα και άποψη !!!:flipout::flipout:)

Περισσότερο ήθελα να γνωρίσω κάποιους φίλους που μόνο κατ' όνομα τους ήξερα και λιγότερο το να ακούσω μουσική.... και σίγουρα ήθελα να αποφύγω το πρόγραμμα του Σπύρου !!!!!! :flipout::flipout: δεν τα κατάφερα όμως...

Κύριοι ήταν χαρά μου...

αν και με θεωρώ μισό μέλος της κατηγορίας (χρωστάω κάποια υπόλοιπα από winton marsalis!!!!), θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν (αν το άκουγα κιόλας θα μορούσα να είχα και άποψη !!!:flipout::flipout:)

Περισσότερο ήθελα να γνωρίσω κάποιους φίλους που μόνο κατ' όνομα τους ήξερα και λιγότερο το να ακούσω μουσική.... και σίγουρα ήθελα να αποφύγω το πρόγραμμα του Σπύρου !!!!!! :flipout::flipout: δεν τα κατάφερα όμως...

Κύριοι ήταν χαρά μου...

περιμενω υγραντηρα μες την βδομαδα μην ξεχαστεις:flipout:

την τιμή στην είπα ????? δεν θυμάμαι !!!!!:flipout::flipout:

θα εισαι επιεικης μαζι μας...αλλωστε θα πουλαμε τρελλα...

πλακα κανω...περνα να τα πουμε απο τριτη

με τους υπολοιπους (Νικο,Γιωργο,Ηλια) ελπιζω να βρεθουμε
συντομα σε καταδρομικες στο Μοναστηρακι:guitarist:

Σωτήρη και εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα νά σάς ακούσω όλους.
Αλλά επειδή έχουμε γνωριστεί και μέσω τού διαδικτύου και δια ζώσης με πολλούς απο τούς φίλους,έχω την εντύπωση πώς δεν μού έλειψε τίποτα.
Σε τελική ανάλυση το ότι ειδα τούς περισσότερους και σέ ´μουσικές´ ώρες άλλων ,αλλά και άλλους καλούς φίλους μού έδοσε μεγάλη ευχαρίστηση.
Ακομα και οι πέντε κουβέντες που ανταλλάξαμε μεταξύ μας για τον Mozart στό θαυμάσιο live τής Masa.
Kαι ακριβώς η ζωντανή αγάπη όλων για την Μουσική ,αλλά και τά παιδιά που γράφουν αλλά και όσοι μάς διαβάζουν ή συμμετέχουν λιγότερο, συναποτελούν μιά εξαιρετική μαγιά σπάνια γιά Διαδικτυακή Κοινότητα.
Ομως αυτό δεν σημαίνει πώς ´μερικοί´βλέπουν μέ συμπάθεια το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός.
Κλειδοκράτορες και ´Τιτλούχοι´πού δέν παίρνουν χαμπάρι κάν τού τι συντελείται σε έναν διαδικτυακό χώρο ´στραβώνουν´.
Και αυτό πιά το λέω μετά λόγου και γνώσεως.
Οπότε μόνον η ενεργός και μαζική συμμετοχή σε διαδικασίες μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις..
Βλέπεις κάποιοι θα ήσαν πολύ ευχαριστημένοι άν εδώ δέν γράφονταν θέματα γιά ´περίεργες μουσικές´,βλέπαμε ´Ράμπο´και φυσικά δέν είχαμε γνώμη.

Η μουσική κατηγορία είναι μιά "οικογένεια" πλέον. Ως τέτοια , όχι μόνον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα διότι στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση , στον αλλησοσεβασμό και στην κοινή αγάπη για την Μουσική , άρα την Τέχνη , αλλά προσφέρει και το κατάλληλο έδαφος για την δημιουργία οάσεων πολιτισμού σε μιά "άνυδρη" πολιτισμικά εποχή .

Οπως αποδεικνύεται δε με την πάροδο του χρόνου οι σχέσεις των μελών μεταξύ τους έχουν διαχρονική υφή , μαζί δε με τον προσωπικό χαρακτήρα τους δημιουργούν τις συνθήκες εκείνες που επιτρέπουν στην πολιτισμική διάσταση του κλαμπ μας , να ανθίζει ολοένα και περισσότερο.

Χάρηκα πάρα πολύ για τους καινούργιους φίλους που γνώρισα από κοντά , έστω και για λίγο . Τους περιμένω να πυκνώσουν τις τάξεις του αγώνα κατά των απανταχού εμπόρων του πολιτισμού και για να παραφράσω τον Καστοριάδη , στο δίλημμα " Civilisation ou barbarisme" να ταχθούν με τον πολιτισμό. :grandpa:

Να πω επίσης ότι μου άρεσε πολύ το πρόγραμμα του Δαμιανού , του οποίου τις παρουσιάσεις θα προσέχω εφ' εξής περισσότερο ( όταν τουλάχιστον δεν παρουσιάζει λήντερ ή κουαρτέτα εγχόρδων - μην τα θέλουμε όλα δικά μας :flipout::flipout:)
Δαμιανέ η όπερα του Σοστακόβιτς αριστουργηματική .

:marchmellow::smileJap:

Η μουσική κατηγορία είναι μιά "οικογένεια" πλέον. Ως τέτοια , όχι μόνον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα διότι στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση , στον αλλησοσεβασμό και στην κοινή αγάπη για την Μουσική , άρα την Τέχνη , αλλά προσφέρει και το κατάλληλο έδαφος για την δημιουργία οάσεων πολιτισμού σε μιά "άνυδρη" πολιτισμικά εποχή .

Οπως αποδεικνύεται δε με την πάροδο του χρόνου οι σχέσεις των μελών μεταξύ τους έχουν διαχρονική υφή , μαζί δε με τον προσωπικό χαρακτήρα τους δημιουργούν τις συνθήκες εκείνες που επιτρέπουν στην πολιτισμική διάσταση του κλαμπ μας , να ανθίζει ολοένα και περισσότερο.

Χάρηκα πάρα πολύ για τους καινούργιους φίλους που γνώρισα από κοντά , έστω και για λίγο . Τους περιμένω να πυκνώσουν τις τάξεις του αγώνα κατά των απανταχού εμπόρων του πολιτισμού και για να παραφράσω τον Καστοριάδη , στο δίλημμα " Civilisation ou barbarisme" να ταχθούν με τον πολιτισμό. :grandpa:

Καλά, επέστρεψες σπίτι με μεγάλη έμπνευση! :grinning-smiley-043 Προσυπογράφω κάθε συλλαβή μέχρι σημείου στίξεως! :grandpa:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Προγραμμα Κυριακης 12 - 1μμ

1.Ε.L.O - Fire on high 1975
2. Aphrodite's child - The four horsemen 1971
3. Peter Gabriel - Intruder 1980
4. Sly and the family stone - In Time 1973
5. Traffic - Walking in the wind 1974
6. Santana - Waves within 1972
7. Talking heads - take me to the river 1978
8. The Buggles - Johnny on the monorail 1979
9. David Bowie - A new career in a new town 1977
10. Roxy Music - Stronger through the years 1979
11. Fleetwood Mac - Tusk 1979
12. Kate Bush - Sat in your lap 1981
13. Gary Numan - Down in the park 1979

Πολύ ωραίο πρόγραμμα Νίκο.:grinning-smiley-043
Για μένα ήταν εξαιρετικά απολαυστικό ,ειδικά το μεσημεράκι.
Και μού θύμισε αγαπημένα κομμάτια.

Λοιπον διαβαστε τι συνεβει!!!
Απο ολα τα τραγουδια που ακουσα στα προγραμματα των φιλων (αν εξαιρεσω του Στεργιου που ηταν σαν να το εκανα εγω) μου αρεσαν 4 τραγουδια.
Τα δυο απο το προγραμμα του Λυμπε και τα δυο απο του Γιατρου.

Αυτο τωρα ειναι.....

ή ενθαρυντικο για μενα (αρχιζω και αποκτω καποιο επιπεδο) ή .......ανησυχητικο για τους φιλους μου ( επεσαν στο δικο μου επιπεδο)!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δυστηχως εκτακτες εργασιες που δεν ηταν προγραμματισμενες
δεν μου επετρεψαν να σας απολαυσω ....

ζηλευω για οτι ωραιο ακουσατε γραψατε συναντησατε ..

καλο μας χειμωνα

τα μεγαλα ...τωρα αρχιζουν !!!

.-bye-

Έσκασα που δεν κατάφερα να είμαι και τις 3 μέρες όπως πέρυσι.
Ζητάω συγνώμη από τους φίλους που δεν μπόρεσα να δω από κοντά αλλά κυρίως να ακούσω τις μουσικές τους.
Είστε όλοι μεγάλες μορφές, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φαντάζει απίστευτο αυτό που συμβαίνει δυο χρόνια τώρα.
Τέτοιες μουσικές δεν παίζονται πουθενά στον πλανήτη από καμμία ομάδα ανθρώπων.
Δεν είμαι υπερβολικός ,πιστέψτε με.

Πέρα από τις μουσικές , η ποιότητα των ανθρώπων που συμμετέχουν στο κλαμπ και ιδιαίτερα στην κατηγορία είναι σε υψηλότατα επίπεδα.
Το συγκλονιστικό βέβαια της υπόθεσης είναι πως η ''τρέλα'' και η ευαισθήσια του καθενός μας, έχουν γίνει πλήρως αποδεκτές και σεβαστές από τους άλλους.

Κύριοι, είστε ξεχωριστοί άνθρωποι και είμαι περήφανος που σας έχω γνωρίσει.

Ιδιαίτερα φέτος θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Μιχάλη (mdvq).
Έτρεξε τρελά με τα μηχανήματα, κουβάλησε, ήταν εκεί.
Πρωταγωνίστησε φέτος.
Μιχάλη είσαι παιδί διαμάντι. Σ´ευχαριστώ για όλα.

Last edited:
Προς Λυμπε

Κωστα σε παρακαλω μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αν το τελευταιο instrumental που εβαλες ειναι οντως Flletwood mac γιατι θελω να παρω το δισκακι.
Γιατι αυτο που εψαξα βρηκα και τωρα ακουω, δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που εβαλες!!!!!!

Ιδιαίτερα φέτος θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Μιχάλη (mdvq).
Έτρεξε τρελά με τα μηχανήματα, κουβάλησε, ήταν εκεί.
Πρωταγωνίστησε φέτος.
Μιχάλη είσαι παιδί διαμάντι. Σ´ευχαριστώ για όλα.

Δημητρη και λιγα εκανα.......εξ αλλου δεν ημουν ο μονος που εκανε κατι.....

Κατα καποιο τροπο,προσπαθω να πατσισω την ολιγορια μου στην συγγραφη κειμενων!!!!!!!:flipout:

Και του χρονου να ειμαστε καλα.