Haagenti
AVClub Fanatic
Η ρακη του Κουν ηταν καλυτερη απο την δικη μου:bigcry:
Οποτε αν ηπιες απο το μικρο μπουκαλακι που ηταν το δικο μου, εχεις ακομα περιθωρια βελτιωσης!!!!![]()
δεν ξερω ο Γιωργος μου εβαλε να δοκιμασω....
νομιζα οτι ηταν μια ποιοτητα
Οποτε αν ηπιες απο το μικρο μπουκαλακι που ηταν το δικο μου, εχεις ακομα περιθωρια βελτιωσης!!!!![]()
για μενα η εκθεση ηταν και μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δοκιμασω
και ρακι που δεν ειχα πιει εως τωρα....
μιας πρωτης ταξεως μπαλοθια μες το στομαχι μου![]()
Όχι βρε αγόρι μου..
Απλώς, ενώ η δική σου είχε προβεβλημένες κάπως τις υψηλομεσαίες, έφερνε την εικόνα ζωηρά και κάπως μπροστά (in your face) με συνέπεια να κουράζει κάπως σε μακροχρόνια...ακρόαση,![]()
χωρίς όμως (επ'ουδενί) να είναι κακή :a0210:
Η δική μου αντιθέτως, είχε ενα απαραίτητο roll off στις άνω υψηλές και μιά πιο ομαλή απόκριση γενικά, με κύριο χαρακτηριστικό τις ζεστές μεσαίες και γενικά ένα κάπως laid back άκουσμα.
That' all.
Αυτή που έφερα εγώ ήταν πιο high end... Σε γυάλινο μπουκάλι με εκτυπωμένη ετικέτα... :food-smiley-005:
Όσοι δεν προλάβαμε να πιούμε να περιμένουμε τα remastered?
![]()
Εμένα να δείς τι ωραία που μου φάνηκε... :argue:
Αλλά εδώ μιλούσαμε για DIY κατασκευές![]()
Και του το είπα Μπάμπη μου: να γράψουμε κάτι πάνω στο ρημαδομπούκαλο, μην την πατήσει κανείς.. :food-smiley-005:
Ντιούικο ήταν μάναμ... Από το Θειό της νύφης μου στην Καλαμάτα...
Που να δεις το δικό μου ντιούικο cherry...
Νομίζεις ότι είναι κυριλάτο μέχρι να διαβάσεις τις μακακίες που γράφει η ετικέτα...![]()
Kυριε Κουνελακη παρουσιασατε την
κορυφαια ΛΙΣΤΑ κριμα που δεν μπορεσα να σας απολαυσω !
:a0210:
Αμί! Από τον θείο Χελά...
Πολύ μονιτοράτη, τόσο που άκουγες καθαρά τον θειό να κλάνει στη δεξιά γωνία του καζανιού έτσι και έπινες 2-3 ποτηράκια παραπάνω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.