ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Η ρακη του Κουν ηταν καλυτερη απο την δικη μου:bigcry:
Οποτε αν ηπιες απο το μικρο μπουκαλακι που ηταν το δικο μου, εχεις ακομα περιθωρια βελτιωσης!!!!:flipout:

δεν ξερω ο Γιωργος μου εβαλε να δοκιμασω....

νομιζα οτι ηταν μια ποιοτητα:flipout:

Ευχαριστω Busoni, o Morfeas ειναι ο ποιο καταληλλος ταχυδρομος.
Παρακαλω γραψτε και ποια ειναι η προτιμηση γενικα, ροκ, μπαροκ, ηλεκτροακουστικη, τεκνο κλπ, κλπ για να λαβετε πισω απο εναν δισκο της προτιμησης σας. Φυσικα, θα ειναι απο Σκανδιναυους μουσικους.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

για μενα η εκθεση ηταν και μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δοκιμασω
και ρακι που δεν ειχα πιει εως τωρα....

μιας πρωτης ταξεως μπαλοθια μες το στομαχι μου:grinning-smiley-043

Εμένα να δείς τι ωραία που μου φάνηκε... :argue:

Η ρακη του Κουν ηταν καλυτερη απο την δικη μου:bigcry:

Όχι βρε αγόρι μου..
Απλώς, ενώ η δική σου είχε προβεβλημένες κάπως τις υψηλομεσαίες, έφερνε την εικόνα ζωηρά και κάπως μπροστά (in your face) με συνέπεια να κουράζει κάπως σε μακροχρόνια...ακρόαση, :flipout: :flipout:χωρίς όμως (επ'ουδενί) να είναι κακή :a0210:
Η δική μου αντιθέτως, είχε ενα απαραίτητο roll off στις άνω υψηλές και μιά πιο ομαλή απόκριση γενικά, με κύριο χαρακτηριστικό τις ζεστές μεσαίες και γενικά ένα κάπως laid back άκουσμα. :flipout:
That's all.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Όχι βρε αγόρι μου..
Απλώς, ενώ η δική σου είχε προβεβλημένες κάπως τις υψηλομεσαίες, έφερνε την εικόνα ζωηρά και κάπως μπροστά (in your face) με συνέπεια να κουράζει κάπως σε μακροχρόνια...ακρόαση, :flipout: :flipout:χωρίς όμως (επ'ουδενί) να είναι κακή :a0210:
Η δική μου αντιθέτως, είχε ενα απαραίτητο roll off στις άνω υψηλές και μιά πιο ομαλή απόκριση γενικά, με κύριο χαρακτηριστικό τις ζεστές μεσαίες και γενικά ένα κάπως laid back άκουσμα. :flipout:
That' all.

Απλα πραγματα:flipout::flipout:

Αυτή που έφερα εγώ ήταν πιο high end... Σε γυάλινο μπουκάλι με εκτυπωμένη ετικέτα... :food-smiley-005:

Αυτή που έφερα εγώ ήταν πιο high end... Σε γυάλινο μπουκάλι με εκτυπωμένη ετικέτα... :food-smiley-005:

Ουδεμία αντίρρησις :grandpa:
Αλλά εδώ μιλούσαμε για DIY κατασκευές :flipout:
Την δικιά μου χαϊεντάδικη την έδωσα στο Larry, που είναι και κοσμοπολίτης :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Αλλά εδώ μιλούσαμε για DIY κατασκευές :flipout:

Ντιούικο ήταν μάναμ... Από το Θειό της νύφης μου στην Καλαμάτα... :p
Που να δεις το δικό μου ντιούικο cherry...
Νομίζεις ότι είναι κυριλάτο μέχρι να διαβάσεις τις μακακίες που γράφει η ετικέτα... :flipout:

Και του το είπα Μπάμπη μου: να γράψουμε κάτι πάνω στο ρημαδομπούκαλο, μην την πατήσει κανείς.. :food-smiley-005:

Kυριε Κουνελακη παρουσιασατε την
κορυφαια ΛΙΣΤΑ κριμα που δεν μπορεσα να σας απολαυσω !

:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Ντιούικο ήταν μάναμ... Από το Θειό της νύφης μου στην Καλαμάτα... :p
Που να δεις το δικό μου ντιούικο cherry...
Νομίζεις ότι είναι κυριλάτο μέχρι να διαβάσεις τις μακακίες που γράφει η ετικέτα... :flipout:

Ααα, η καλαματιανέζικη δικιά σου ήτανε Μιχάλη;
Επρεπε να το φανταστώ: πολύ μονιτοράτο άκουσμα, με διαύγεια και τέλεια ανάδειξη του τίμπρου των οργάνων.. :grandpa:
:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Αμί! Από τον θείο Χελά... :p
Πολύ μονιτοράτη, τόσο που άκουγες καθαρά τον θειό να κλάνει στη δεξιά γωνία του καζανιού έτσι και έπινες 2-3 ποτηράκια παραπάνω... :flipout:

Kυριε Κουνελακη παρουσιασατε την
κορυφαια ΛΙΣΤΑ κριμα που δεν μπορεσα να σας απολαυσω !

:a0210:

Δόξα νάχει ο Κύριος!
Να κι ένας οπαδός του "τρανζίστορ":grandpa:
Στέλιο μου σ'ευχαριστώ: Δεν πειράζει, του χρόνου με το καλό, εσύ θα βαλεις καλύτερα :guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Αμί! Από τον θείο Χελά... :p
Πολύ μονιτοράτη, τόσο που άκουγες καθαρά τον θειό να κλάνει στη δεξιά γωνία του καζανιού έτσι και έπινες 2-3 ποτηράκια παραπάνω... :flipout:

Πλάκα θάχει , με τέτοιες ζωγραφιές, να μας πεί κανείς πως είμαστε off topic :flipout::flipout:

Παρελθόντος λοιπόν του τριημέρου , ας γράψω κι εγώ δυο λόγια.

Η Μουσική κατηγορία αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου οπότε δεν θεώρησα ότι ήμουν ανάμεσα σε ξένους ούτε στο τραπέζι της Παρασκευής ούτε και στην Έκθεση.
Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν διότι είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να δω από κοντά τους περισσότερους θαμώνες της Μουσικής κατηγορίας και με κάποιους από αυτούς να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω.
Κάτι που παρατήρησα και με χαροποίησε είναι ότι παρ'όλο που τα μουσικά γούστα ποικίλλουν σε (επικίνδυνα) μεγάλο βαθμό αυτό δεν λειτουργεί διασπαστικά αλλά μάλλον συσπειρωτικά και αυτό δείχνει ότι ο συνδετικός ιστός δηλαδή η αγάπη για τη Μουσική είναι πολύ ισχυρός και ξεπερνάει ταξινομήσεις και ετικέτες.

Χάρηκα ιδιαίτερα που ξαναείδα τον Σπύρο Σούρλα , ψυχή της Μουσικής κατηγορίας αλλά και όλου του forum.

Χάρηκα ιδιαίτερα διότι γνώρισα από κοντά τον Κώστα Λυμπερόπουλο στον οποίο χρωστώ το ότι με μύησε (και με μυεί), μέσω του forum, σε κάποιες εξαιρετικές μουσικές τις οποίες εκτός forum ίσως να μην τις άκουγα ποτέ.

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τους εκ των πυλώνων της κλασσικής θεματολογίας Δαμιανό και (Σπύρο) Δημοκηδή. Τα γραπτά τους και ειδικά τα έμπλεα συναισθημάτων του Σπύρου θα μπορούσαν να σταθούν και σε άλλου είδους χώρους. Για τον Σπύρο βέβαια χάρηκα κατά τι περισσότερο διότι με συνδέουν και κάποιες εξωμουσικές αξίες.

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τους Θεσσαλονικείς: τον γλυκύτατο Δημήτρη Παναγιωτίδη , τον Δημήτρη Ντοκατζή για τον οποίο έχω να πω ότι το άψυχο κείμενο της οθόνης συχνά τον σκιαγραφεί λιγότερο γελαστό απ'ότι είναι στην πραγματικότητα, τον Στέργιο που έπαιξε και Marillion ειδικά για μένα.

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα έστω και δια μιας χειραψίας ή κάποιας ολιγόλεπτης συζήτησης τον Δημήτρη Μανωλάκο , Σωτήρη - Busoni ,
Γιώργο Κουνελάκη,Μιχάλη - mdvq, Μιχάλη -Tzimisce, Γιώργο Μπαϊραχτάρη, Μουκιουρούφης bros, petro_m, Hlias, Στέλιο Papa, Δημήτρη Ιωάννου, Βασίλη Τσάκωνα, Morfeas.
Δεν πρέπει να ξεχάσω και τους ''αξιωματούχους'' Larry και Lepton , φυσικά όχι επειδή είναι αξιωματούχοι... ;)

Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάποιος.

Και του χρόνου!!!
:ernaehrung004:

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην δια ζώσης γνωριμία μου με τον Βασίλη Τσαντουλή και στο τραπέζι της Παρασκευής και στην Έκθεση.

Σε μια εποχή όπου ο ωφελιμισμός, η αδιαφορία για τον συνάνθρωπο, η εσωστρέφεια και οι τάσεις εγκλωβισμού στον μικρόκοσμο ενός εκάστου τείνουν να αναχθούν σε κανόνα, έρχονται στιγμές όπου άνθρωποι όπως ο Βασίλης μας υπενθυμίζουν ότι, το ''κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό'' ζει ακόμη, ότι η υστεροβουλία και ο υπολογισμός μπορεί και να απουσιάζουν από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Βασίλη χάρηκα πάρα πάρα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!!!
Η χειρονομία σου πριν από δυο χρόνια περίπου είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω εύκολα.
Να είσαι πάντα καλά!!
Ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά.
:ernaehrung004: