Παρελθόντος λοιπόν του τριημέρου , ας γράψω κι εγώ δυο λόγια.
Η Μουσική κατηγορία αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου οπότε δεν θεώρησα ότι ήμουν ανάμεσα σε ξένους ούτε στο τραπέζι της Παρασκευής ούτε και στην Έκθεση.
Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν διότι είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να δω από κοντά τους περισσότερους θαμώνες της Μουσικής κατηγορίας και με κάποιους από αυτούς να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω.
Κάτι που παρατήρησα και με χαροποίησε είναι ότι παρ'όλο που τα μουσικά γούστα ποικίλλουν σε (επικίνδυνα) μεγάλο βαθμό αυτό δεν λειτουργεί διασπαστικά αλλά μάλλον συσπειρωτικά και αυτό δείχνει ότι ο συνδετικός ιστός δηλαδή η αγάπη για τη Μουσική είναι πολύ ισχυρός και ξεπερνάει ταξινομήσεις και ετικέτες.
Χάρηκα ιδιαίτερα που ξαναείδα τον Σπύρο Σούρλα , ψυχή της Μουσικής κατηγορίας αλλά και όλου του forum.
Χάρηκα ιδιαίτερα διότι γνώρισα από κοντά τον Κώστα Λυμπερόπουλο στον οποίο χρωστώ το ότι με μύησε (και με μυεί), μέσω του forum, σε κάποιες εξαιρετικές μουσικές τις οποίες εκτός forum ίσως να μην τις άκουγα ποτέ.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τους εκ των πυλώνων της κλασσικής θεματολογίας Δαμιανό και (Σπύρο) Δημοκηδή. Τα γραπτά τους και ειδικά τα έμπλεα συναισθημάτων του Σπύρου θα μπορούσαν να σταθούν και σε άλλου είδους χώρους. Για τον Σπύρο βέβαια χάρηκα κατά τι περισσότερο διότι με συνδέουν και κάποιες εξωμουσικές αξίες.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τους Θεσσαλονικείς: τον γλυκύτατο Δημήτρη Παναγιωτίδη , τον Δημήτρη Ντοκατζή για τον οποίο έχω να πω ότι το άψυχο κείμενο της οθόνης συχνά τον σκιαγραφεί λιγότερο γελαστό απ'ότι είναι στην πραγματικότητα, τον Στέργιο που έπαιξε και Marillion ειδικά για μένα.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα έστω και δια μιας χειραψίας ή κάποιας ολιγόλεπτης συζήτησης τον Δημήτρη Μανωλάκο , Σωτήρη - Busoni ,
Γιώργο Κουνελάκη,Μιχάλη - mdvq, Μιχάλη -Tzimisce, Γιώργο Μπαϊραχτάρη, Μουκιουρούφης bros, petro_m, Hlias, Στέλιο Papa, Δημήτρη Ιωάννου, Βασίλη Τσάκωνα, Morfeas.
Δεν πρέπει να ξεχάσω και τους ''αξιωματούχους'' Larry και Lepton , φυσικά όχι επειδή είναι αξιωματούχοι...
Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάποιος.
Και του χρόνου!!!
:ernaehrung004: