Χατζησάββας Λευτέρης
AVClub Addicted Member
Πανε.....ρε εχει εδω και 15 λεπτα και δεν απανταν.
Μήπως παίρνεις στην 4νετ ?

Πανε.....ρε εχει εδω και 15 λεπτα και δεν απανταν.
Έχω διακόψει από Μάιο του 2009...
Δεν έχω δικό μου κατοπτρο γιατί το συγκρότημα κατοικιών που μένω εξυπηρετειται από καλωδιακό σύστημα και ο δέκτης που έχω είναι καλωδιακός και HD ...
Στα κανάλια που βλέπω διαθέσιμα στο δέκτη μέσω του καλωδιακού είδα και το Novasports HD (εννοείται δεν βλέπω εικόνα καθώς δεν έχω ενεργή συνδρομή).
Μπορώ να ξαναενεργοποιήσω τη συνδρομή μου και να βάλω και τα HD κανάλια με την υπάρχουσα κάρτα και εξοπλισμό;
Μάλλον παίζει το σενάριο ότι σε πολύ παλιούς συνδρομητές v2 που έχουν κόψει για πολύ καιρό υποχρεωτικά νέο δέκτη-κάρτα.
Σε συνδρομητές με κάρτα v4 που κόψανε για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει ενεργοποίηση αλλάζοντας μόνο την έκδοση της κάρτας.
Νομίζει έχει ξαναναφερθεί αυτό εδώ.
Μα ειχε μια ωραια φωνη το κοπελη......μαναμ τα ζουμια μου.
Το λοιπον ανεφερα οτι ειμαι παλιος συνδρομητης με version 2 καρτα, της ζητησα να την κανει ενεργοποιηση ή και ακομα αλλαγη. Και απαντησε οχι αυτο δεν γινετε, θα πρεπει να παρετε νεα καρτα με τον δικος μας δεκτη και παντρεμα. Οποτε εμας τους παλιους μας εχουν χ@σμ@νους, ωραια δικεολογια εχουν, ντε και καλα να μας πασαρουν τον μαπα δεκτη τους. Οχι λοιπον, εγω δεν αφηνω τον 8000 που εχω, αλλα θα δω πως πα το πραμα.:BDBDG54:
Ρε συ δεν πηγε το μυαλο μου εκει, για κατσε να τους παρω παλι ενα τελ.
Μάλλον παίζει το σενάριο ότι σε πολύ παλιούς συνδρομητές v2 που έχουν κόψει για πολύ καιρό υποχρεωτικά νέο δέκτη-κάρτα.
Σε συνδρομητές με κάρτα v4 που κόψανε για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει ενεργοποίηση αλλάζοντας μόνο την έκδοση της κάρτας.
Νομίζει έχει ξαναναφερθεί αυτό εδώ.
Οπα δικε μου για κατσε.....αν την εχω μεσα στον 8000 θα παρει αναβαθμιση και θα παντρευτη με τον 8000?:2thumb22sup:Υπάρχει και η εξήγηση πλέον.
H ver 4 παίρνει αναβάθμιση και πλέον παντρεύεται με το δέκτη....
Υπάρχει και η εξήγηση πλέον.
H ver 4 παίρνει αναβάθμιση και πλέον παντρεύεται με το δέκτη....
Aχα, και 6 να ειναι, γινετε το ποιο πανω που ειπα!!! διοτι θα παω να παρω τα χαπια μου παλι.......
Κι εσύ θεώρησες ότι πρέπει να σχολιάσεις ανούσια ποστς...Όπως κι εγώ...
Οπα δικε μου για κατσε.....αν την εχω μεσα στον 8000 θα παρει αναβαθμιση και θα παντρευτη με τον 8000?:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.