ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Eυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αφού είναι έτσι, τότε η νόβα δε θα βγάλει άλλα λεφτά από εμένα.

Έχω διακόψει από Μάιο του 2009...
Δεν έχω δικό μου κατοπτρο γιατί το συγκρότημα κατοικιών που μένω εξυπηρετειται από καλωδιακό σύστημα και ο δέκτης που έχω είναι καλωδιακός και HD ...
Στα κανάλια που βλέπω διαθέσιμα στο δέκτη μέσω του καλωδιακού είδα και το Novasports HD (εννοείται δεν βλέπω εικόνα καθώς δεν έχω ενεργή συνδρομή).
Μπορώ να ξαναενεργοποιήσω τη συνδρομή μου και να βάλω και τα HD κανάλια με την υπάρχουσα κάρτα και εξοπλισμό;

Απάντηση: Re: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Έχω διακόψει από Μάιο του 2009...
Δεν έχω δικό μου κατοπτρο γιατί το συγκρότημα κατοικιών που μένω εξυπηρετειται από καλωδιακό σύστημα και ο δέκτης που έχω είναι καλωδιακός και HD ...
Στα κανάλια που βλέπω διαθέσιμα στο δέκτη μέσω του καλωδιακού είδα και το Novasports HD (εννοείται δεν βλέπω εικόνα καθώς δεν έχω ενεργή συνδρομή).
Μπορώ να ξαναενεργοποιήσω τη συνδρομή μου και να βάλω και τα HD κανάλια με την υπάρχουσα κάρτα και εξοπλισμό;

Όχι.Άλλη κάρτα και άλλο δέκτη αν θες τις πλούσιες υπηρεσίες HD.

Μα ειχε μια ωραια φωνη το κοπελη......μαναμ τα ζουμια μου.
Το λοιπον ανεφερα οτι ειμαι παλιος συνδρομητης με version 2 καρτα, της ζητησα να την κανει ενεργοποιηση ή και ακομα αλλαγη. Και απαντησε οχι αυτο δεν γινετε, θα πρεπει να παρετε νεα καρτα με τον δικος μας δεκτη και παντρεμα. Οποτε εμας τους παλιους μας εχουν χ@σμ@νους, ωραια δικεολογια εχουν, ντε και καλα να μας πασαρουν τον μαπα δεκτη τους. Οχι λοιπον, εγω δεν αφηνω τον 8000 που εχω, αλλα θα δω πως πα το πραμα.:BDBDG54:

Μάλλον παίζει το σενάριο ότι σε πολύ παλιούς συνδρομητές v2 που έχουν κόψει για πολύ καιρό υποχρεωτικά νέο δέκτη-κάρτα.
Σε συνδρομητές με κάρτα v4 που κόψανε για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει ενεργοποίηση αλλάζοντας μόνο την έκδοση της κάρτας.
Νομίζει έχει ξαναναφερθεί αυτό εδώ.

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Μάλλον παίζει το σενάριο ότι σε πολύ παλιούς συνδρομητές v2 που έχουν κόψει για πολύ καιρό υποχρεωτικά νέο δέκτη-κάρτα.
Σε συνδρομητές με κάρτα v4 που κόψανε για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει ενεργοποίηση αλλάζοντας μόνο την έκδοση της κάρτας.

το πιο πιθανο...

Μα ειχε μια ωραια φωνη το κοπελη......μαναμ τα ζουμια μου.
Το λοιπον ανεφερα οτι ειμαι παλιος συνδρομητης με version 2 καρτα, της ζητησα να την κανει ενεργοποιηση ή και ακομα αλλαγη. Και απαντησε οχι αυτο δεν γινετε, θα πρεπει να παρετε νεα καρτα με τον δικος μας δεκτη και παντρεμα. Οποτε εμας τους παλιους μας εχουν χ@σμ@νους, ωραια δικεολογια εχουν, ντε και καλα να μας πασαρουν τον μαπα δεκτη τους. Οχι λοιπον, εγω δεν αφηνω τον 8000 που εχω, αλλα θα δω πως πα το πραμα.:BDBDG54:

Δεν τους κάνεις πρόταση να σου πάρουν τον 8000 και να δώσεις και μία μικρή χρηματική διαφορά,να πάρεις τον δέκτη τους?:flipout::flipout:

Υ.Γ.Μου είχανε στείλει μήνυμα στο κινητό στα προκριματικά των ομάδων μας και λέγανε να ενεργοποιηθώ με δωρεάν το τέλος ενεργ/σης που είναι 9-10 ευρώ,αλλά να τους βάλω 95 ευρώ με κωδικό πληρωμής..και όταν τους πήρα τηλ.τους ρώτησα γιατί,και μου είπανε ότι θα προπληρώσω τον μισό Αύγουστο και όλον τον Σεπτέμβριο.Δεν είπανε για δέκτη και γάμους τίποτα!Έχω zeta κομμένη από τότε που γεννήθηκε ο μπέμπης,δηλαδή 9 μήνες.

Last edited:
Ρε συ δεν πηγε το μυαλο μου εκει, για κατσε να τους παρω παλι ενα τελ.

Μου φαίνεται στο τέλος θα σε βάλουνε σαν αυτούς στο sport fm που δεν τους βγάζουνε στον αέρα,από τα πολλά τηλέφωνα :flipout::flipout::flipout:

Υπάρχει και η εξήγηση πλέον.

H ver 4 παίρνει αναβάθμιση και πλέον παντρεύεται με το δέκτη....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Οπα δικε μου για κατσε.....αν την εχω μεσα στον 8000 θα παρει αναβαθμιση και θα παντρευτη με τον 8000?:2thumb22sup:

Διορθώνω, η κάρτα ήταν zeta, άρα ver6 και όχι 4....

Aχα, και 6 να ειναι, γινετε το ποιο πανω που ειπα!!! διοτι θα παω να παρω τα χαπια μου παλι.......

Είμαι ψιλοάσχετος αλλά αν καταλαβαίνω σωστά ακόμα και η ξεκλείφωτη κάρτα με αναβάθμιση της NOVA παντρεύεται το οποιονδήποτε τρίτο δέκτη;;

Κι εσύ θεώρησες ότι πρέπει να σχολιάσεις ανούσια ποστς...Όπως κι εγώ...

και γω σχολιαζω εσενα που σχολιασες τον φιλο που σχολιασε οτι σχολιασες ανουσια ποστς:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Οπα δικε μου για κατσε.....αν την εχω μεσα στον 8000 θα παρει αναβαθμιση και θα παντρευτη με τον 8000?:2thumb22sup:

κορυφή :laugh:
:flipout: