ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Απάντηση: Re: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

αναγκόζομαι να πληρώνω την ΝΟΒΑ για μόνο τα επίγεια κανάλια 24 Ευρώ το μήνα
20,56 ευρώ. Και εγώ είμαι περίεργος για το αντίστοιχο start pack του conn-x αλλά πολύ βλέπω να αργεί το αναθεματισμένο.:guitarist:

Σας ομιλεί ένας μελλοντικός πρώην συνδρομητής της NOVA.
Μόλις τελειώσει η συνδρομή μου sports+ value που είναι προσφορά μαζί με forthnet αποχωρώ και εγώ από το πλοίο και δε με ενδιαφέρει αν υπάρχει NOVA HD ή NOVA ND !

Έστειλα email, μου τηλεφώνησαν 2 εβδομάδες μετά για να μου πουν πως για να μεταφέρω την συνδρομή από το όνομα της γυναίκας μου στο δικό μου (για να συμφωνεί και η προσφορά μιας και το τηλέφωνο είναι στο όνομα το δικό μου) πρέπει άκουσον - άκουσον, να κάνω νέο συμβόλαιο όπου η κάρτα θα είναι παντρεμένη και με δέκτη παρακαλώ που θα πρέπει να αγοράσω και να σκάσω δηλαδή και 130 euro ! :flipout:

Καλά εκεί στη NOVA ειλικρινά δεν υπάρχετε :SFGSFGSF:
Μιλάμε γελάω από την ώρα που το έκλεισα στην κοπέλα στο τηλέφωνο μέχρι και τώρα (έχουν περάσει 2 μέρες).
Άλλη φορά αν θα είμαι με κακή διάθεση σας παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών για να ακούω και άλλα ωραία ανέκδοτα ! Χαχαχαχα :flipout: :flipout:

Εννοείται πως καληνύχτισα την κοπέλα στο τηλέφωνο και της είπα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! Ούτε ο Τσουκαλάς να ήμουν ! :guitarist:

Έστειλα email, μου τηλεφώνησαν 2 εβδομάδες μετά για να μου πουν πως για να μεταφέρω την συνδρομή από το όνομα της γυναίκας μου στο δικό μου (για να συμφωνεί και η προσφορά μιας και το τηλέφωνο είναι στο όνομα το δικό μου) πρέπει άκουσον - άκουσον, να κάνω νέο συμβόλαιο όπου η κάρτα θα είναι παντρεμένη και με δέκτη παρακαλώ που θα πρέπει να αγοράσω και να σκάσω δηλαδή και 130 euro ! :flipout:

Καλά εκεί στη NOVA ειλικρινά δεν υπάρχετε :SFGSFGSF:

Το μονο μεμπτο απο ολα αυτα που αναφερεις ειναι οτι αργησαν υπερβολικα
να επικοινωνησουν μετα το email που εστειλες.

Α καλά Ok.

Όχι καλέ, το ότι απαιτούν 130 ευρώ και να παντρέψουν την κάρτα, έτσι επειδή θέλουν τσαμπουκά και μόνο να το κάνουν, δεν πειράζει.

Οπότε εκεί και εγώ, στο όνομα της γυναίκας μου και θα είναι πάντα έτσι ξεκλείδωτη, απλά και μόνο για να τη βλέπουν στα reports που τρέχουν για το πόσες κάρτες είναι ελεύθερες ακόμα.

Όχι τίποτα άλλο, δίνεις 130 ευρώ και παίρνεις και φοβερό δέκτη ! :flipout:
Μόνο που διαβάζω κάθε μέρα τα posts από τα παιδιά με τα προβλήματα του, μου αρκεί. :BDBDG54:

Και εγώ σαν μη ενεργός συνδρομητής,στο άσχετο βρέθηκα δίπλα σε ένα κατάστημα forthnet,και είπα να μπω να κάνω 2-3 ερωτήσεις.
1)Αν ενεργοποιήσω την κάρτα μου στο πλήρες πακέτο δικαιούμαι τους 12 μήνες δωρεάν το πακέτο HD?ναι το δικαιούστε.
2)Αν θέλω να βάλω το πακέτο HD παίρνω άλλη κάρτα?έχω την zeta version.Όχι γίνεται αντικατάσταση,παίρνω τον κορυφαίο pace :flipout::flipout:δίνω 129 ευρώ και βλέπω έως και 5 φορές καλύτερη εικόνα σύμφωνα με το φυλλάδιο τους:flipout::flipout:
3)Μπορώ να βγάζω την κάρτα να την βάζω στον μέτριας ποιότητας dm8000 που έχω,γιατί δίνω και στον μέτριας ποιότητας dm800 που έχω στο υπνοδωμάτιο?Όχι κύριε δεν γίνεται.

Άντε γειά..χειρότερα και από τον Τσουκαλά:flipout::flipout:

Φιλε AS Mocca αρχικα να σου πω πως μαλλον δεν θα καταλαβες τι σου ειπαν ή με το ατομο που μιλησες δεν ηταν καλα ενημερωμενο. Δεν χρειαζεται πρωτον να κανεις μεταβιβαση του πακετου σου προκειμενου να κανεις το προνομιο Forthnet-Νοva για το 20% της εκπτωσης (αν αυτο εννοεις προσφορα),σου κανουν το προνομιο ακομα και ας ειναι σε διαφορετικα ονοματα..απλα θα πρεπει να πατε μαζι σε καταστημα Forthnet..ξαναπαρε και ξαναρωτα,το εχω κανει ηδη,η πηγαινε απ'ευθειας σε καταστημα αν θα σε ενδιεφερε ακομα..Οσο για τον αν θα αλλαζες δεκτη η οχι μεινε με αυτον που εχεις εφοσον δεν θελεις κλειδωμενη καρτα...

Για το φιλο τον notist να πω πως εχουμε χιλιοπει σε τοσα posts οτι η καρτα δεν παιζει σε αλλους δεκτες,επρεπε να πας και να το ρωτησεις δηλαδη? τσαμπα κοπο εκανες.

Για το φιλο τον notist να πω πως εχουμε χιλιοπει σε τοσα posts οτι η καρτα δεν παιζει σε αλλους δεκτες,επρεπε να πας και να το ρωτησεις δηλαδη? τσαμπα κοπο εκανες.

Ναι βρε Μάνο δεν ήξερα τι να κάνω για να περάσει η ώρα,μέχρι να πάρω το αυτοκίνητο μου,που μου βάζανε κοτσαδόρο.Καθόμουνα σε ένα καφενέ δίπλα,πιάστηκα να κάθομαι 3 ώρες,και είπα δεν πάω μία βόλτα,να δω τον κορυφαίο HD δέκτη τους,με το πλούσιο πρόγραμμα και να γελάσω?:flipout::flipout:

Όσο για το αν θα παίξει σε άλλο δέκτη στο μέλλον κρατάω μία επιφύλαξη-bye-

Φιλε AS Mocca αρχικα να σου πω πως μαλλον δεν θα καταλαβες τι σου ειπαν ή με το ατομο που μιλησες δεν ηταν καλα ενημερωμενο. Δεν χρειαζεται πρωτον να κανεις μεταβιβαση του πακετου σου προκειμενου να κανεις το προνομιο Forthnet-Νοva για το 20% της εκπτωσης (αν αυτο εννοεις προσφορα),σου κανουν το προνομιο ακομα και ας ειναι σε διαφορετικα ονοματα..απλα θα πρεπει να πατε μαζι σε καταστημα Forthnet..ξαναπαρε και ξαναρωτα,το εχω κανει ηδη,η πηγαινε απ'ευθειας σε καταστημα αν θα σε ενδιεφερε ακομα..Οσο για τον αν θα αλλαζες δεκτη η οχι μεινε με αυτον που εχεις εφοσον δεν θελεις κλειδωμενη καρτα...

Φίλε mano έχω κάνει ήδη το προνόμιο, για αυτό αναγράφω μελλοντικός πρώην συνδρομητής.
Θα είμαι πρώην συνδρομητής στο μέλλον !

Το θέμα είναι πως δε μου μεταφέρουν την συνδρομή στο όνομα μου.
Προφανώς θέλουν να με χάσουν εντελώς από πελάτη τους όπως ίσχυε εδώ και καιρό (αν δεν ηταν η προσφορά δεν πρόκειται να έκανα ενεργοποίηση πάλι).

Εγω παιδες ειχα κανει διακοπη στις 1/1/09.εχω καρτα version 5 και δεκτη edision mini 2in1 εχθες πηρα τηλεφωνο για ενεργοποιηση μου ειπανε στην αρχη οτι γινετε μου στειλανε σημα, τιποτα ,μετα μου λενε οτι επειδη ειναι παλια θα στελανε σημα αναβαθμισης,επρεπε να μεινει η δεκτης 2 ωρες ανοιχτος, τον αφησα ολη νυχτα τιποτα, μετα μου ειπανε οτι να το παω σε δικο τους καταστημα να την ξεκλειδωσουν και αν δεν γινει τιποτα θα παρω με 20 ευρω καινουρια καρτα.τι κανουμε τωρα?

Εγω παιδες ειχα κανει διακοπη στις 1/1/09.εχω καρτα version 5 και δεκτη edision mini 2in1 εχθες πηρα τηλεφωνο για ενεργοποιηση μου ειπανε στην αρχη οτι γινετε μου στειλανε σημα, τιποτα ,μετα μου λενε οτι επειδη ειναι παλια θα στελανε σημα αναβαθμισης,επρεπε να μεινει η δεκτης 2 ωρες ανοιχτος, τον αφησα ολη νυχτα τιποτα, μετα μου ειπανε οτι να το παω σε δικο τους καταστημα να την ξεκλειδωσουν και αν δεν γινει τιποτα θα παρω με 20 ευρω καινουρια καρτα.τι κανουμε τωρα?

Κι εγώ το ίδιο αντιμετώπισα.
Η κάρτα μου είναι παλιά και τρώει κολλήματα.
Ωστόσο ενεργοποιήθηκε κανονικά μέσα σε μωβ ιρντέτο στον dm8000 στις 25/08, αλλά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Τελευταία έχει να κολλήσει καμιά εβδομάδα, οπότε δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει μόνο η κάρτα. Στο ψψψαμ τρώει κάτι απίστευτα κολλήματα πάντως...

για τους 2 παραπανω φιλους,εαν ενεργοποιησουν την παλια τους καρτα σε panasat μεχρι IR 990,για 15 λεπτα θα τους εχει γινει αναβαθμισει by air satellite.:a0210:

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

για τους 2 παραπανω φιλους,εαν ενεργοποιησουν την παλια τους καρτα σε panasat μεχρι IR 990,για 15 λεπτα θα τους εχει γινει αναβαθμισει by air satellite.:a0210:

εαν ενεργοποιηθει σε δεκτη της nova θα μπορει να παιξει σε αλλο δεκτη η μηπως τιθεται θεμα "παντρεματος"?σε humax 5400 θα ενεργοποιηθει¨?

και εγώ τη δική μου σε Patatasat 990 την αναβάθμισα και την "άνοιξα" μετά από 1,5 χρόνο που την είχα χωρίς συνδρομή.

Δεν παντρεύεται η κάρτα τον δέκτη από τη στιγμή που έχετε υπογράψει συμβόλαιο με όρους χρήσης μόνο κάρτας και όχι δέκτη-κάρτας.

Που να βρεθεί ο panasat όμως;

και εγώ τη δική μου σε Patatasat 990 την αναβάθμισα και την "άνοιξα" μετά από 1,5 χρόνο που την είχα χωρίς συνδρομή.

Δεν παντρεύεται η κάρτα τον δέκτη από τη στιγμή που έχετε υπογράψει συμβόλαιο με όρους χρήσης μόνο κάρτας και όχι δέκτη-κάρτας.[/QU
AS Mocca εγω ειχα ξεκινησει την συνδρομη τον 10/2006-1/1/2009 πως ξερω αν ειχα "παντρεμενη" καρτα η οχι γιατι δεν την ειχα δοκιμασει σε αλλο δεκτη εκτος του panasat που μου ειχανε δωσει τοτε τον ασημενιο μπροστα(δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι)

Που να βρεθεί ο panasat όμως;

Σε αντιπρόσωπο NOVA, κατάστημα.
Είναι υποχρεωμένη να σου ανοίξουν την κάρτα από τη στιγμή που τους πληρώνεις συνδρομή.
Οι δικαιολογίες το ότι είναι "καμμένη" η κάρτα αλλού πείτε τους.
Όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αλλά.....

AS Mocca εγω ειχα ξεκινησει την συνδρομη τον 10/2006-1/1/2009 πως ξερω αν ειχα "παντρεμενη" καρτα η οχι γιατι δεν την ειχα δοκιμασει σε αλλο δεκτη εκτος του panasat που μου ειχανε δωσει τοτε τον ασημενιο μπροστα(δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι)

Δε ξέρεις αν έκανες συμβόλαιο μόνο κάρτας ή μαζί με δέκτη;
Εγώ πάντως είχα ζητήσει από την αρχή μόνο συνδρομή και όχι εξοπλισμό για αυτό και στο σύστημα τους φαίνεται πως είμαι συνδρομητής με δικό μου δέκτη.
Οπότε δεν στέλνουν εντολές για πάντρεμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

εαν ενεργοποιηθει σε δεκτη της nova θα μπορει να παιξει σε αλλο δεκτη η μηπως τιθεται θεμα "παντρεματος"?
Τα είπαμε και σε άλλο θέμα αλλά μάλλον δεν έγινα πειστικός. Μόνο ο panasat 1110 "παντρεύεται" με κάρτα.