komisarios
New member
- 12 March 2010
- 2
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου .αναγκαστικα περιμενεις τον οτε(connex-tv) μεσω hellasat κοντα στα χριστουγεννα.
δεν βλεπω αλλη λυση..
Νάσαι πάντα καλά.
.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου .αναγκαστικα περιμενεις τον οτε(connex-tv) μεσω hellasat κοντα στα χριστουγεννα.
δεν βλεπω αλλη λυση..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου .
Νάσαι πάντα καλά.
.
20,56 ευρώ. Και εγώ είμαι περίεργος για το αντίστοιχο start pack του conn-x αλλά πολύ βλέπω να αργεί το αναθεματισμένο.:guitarist:αναγκόζομαι να πληρώνω την ΝΟΒΑ για μόνο τα επίγεια κανάλια 24 Ευρώ το μήνα
Έστειλα email, μου τηλεφώνησαν 2 εβδομάδες μετά για να μου πουν πως για να μεταφέρω την συνδρομή από το όνομα της γυναίκας μου στο δικό μου (για να συμφωνεί και η προσφορά μιας και το τηλέφωνο είναι στο όνομα το δικό μου) πρέπει άκουσον - άκουσον, να κάνω νέο συμβόλαιο όπου η κάρτα θα είναι παντρεμένη και με δέκτη παρακαλώ που θα πρέπει να αγοράσω και να σκάσω δηλαδή και 130 euro !
Καλά εκεί στη NOVA ειλικρινά δεν υπάρχετε :SFGSFGSF:
Για το φιλο τον notist να πω πως εχουμε χιλιοπει σε τοσα posts οτι η καρτα δεν παιζει σε αλλους δεκτες,επρεπε να πας και να το ρωτησεις δηλαδη? τσαμπα κοπο εκανες.
Φιλε AS Mocca αρχικα να σου πω πως μαλλον δεν θα καταλαβες τι σου ειπαν ή με το ατομο που μιλησες δεν ηταν καλα ενημερωμενο. Δεν χρειαζεται πρωτον να κανεις μεταβιβαση του πακετου σου προκειμενου να κανεις το προνομιο Forthnet-Νοva για το 20% της εκπτωσης (αν αυτο εννοεις προσφορα),σου κανουν το προνομιο ακομα και ας ειναι σε διαφορετικα ονοματα..απλα θα πρεπει να πατε μαζι σε καταστημα Forthnet..ξαναπαρε και ξαναρωτα,το εχω κανει ηδη,η πηγαινε απ'ευθειας σε καταστημα αν θα σε ενδιεφερε ακομα..Οσο για τον αν θα αλλαζες δεκτη η οχι μεινε με αυτον που εχεις εφοσον δεν θελεις κλειδωμενη καρτα...
Εγω παιδες ειχα κανει διακοπη στις 1/1/09.εχω καρτα version 5 και δεκτη edision mini 2in1 εχθες πηρα τηλεφωνο για ενεργοποιηση μου ειπανε στην αρχη οτι γινετε μου στειλανε σημα, τιποτα ,μετα μου λενε οτι επειδη ειναι παλια θα στελανε σημα αναβαθμισης,επρεπε να μεινει η δεκτης 2 ωρες ανοιχτος, τον αφησα ολη νυχτα τιποτα, μετα μου ειπανε οτι να το παω σε δικο τους καταστημα να την ξεκλειδωσουν και αν δεν γινει τιποτα θα παρω με 20 ευρω καινουρια καρτα.τι κανουμε τωρα?
για τους 2 παραπανω φιλους,εαν ενεργοποιησουν την παλια τους καρτα σε panasat μεχρι IR 990,για 15 λεπτα θα τους εχει γινει αναβαθμισει by air satellite.:a0210:
για τους 2 παραπανω φιλους,εαν ενεργοποιησουν την παλια τους καρτα σε panasat μεχρι IR 990,για 15 λεπτα θα τους εχει γινει αναβαθμισει by air satellite.:a0210:
και εγώ τη δική μου σε Patatasat 990 την αναβάθμισα και την "άνοιξα" μετά από 1,5 χρόνο που την είχα χωρίς συνδρομή.
Δεν παντρεύεται η κάρτα τον δέκτη από τη στιγμή που έχετε υπογράψει συμβόλαιο με όρους χρήσης μόνο κάρτας και όχι δέκτη-κάρτας.[/QU
AS Mocca εγω ειχα ξεκινησει την συνδρομη τον 10/2006-1/1/2009 πως ξερω αν ειχα "παντρεμενη" καρτα η οχι γιατι δεν την ειχα δοκιμασει σε αλλο δεκτη εκτος του panasat που μου ειχανε δωσει τοτε τον ασημενιο μπροστα(δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι)
Που να βρεθεί ο panasat όμως;
AS Mocca εγω ειχα ξεκινησει την συνδρομη τον 10/2006-1/1/2009 πως ξερω αν ειχα "παντρεμενη" καρτα η οχι γιατι δεν την ειχα δοκιμασει σε αλλο δεκτη εκτος του panasat που μου ειχανε δωσει τοτε τον ασημενιο μπροστα(δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι)
Τα είπαμε και σε άλλο θέμα αλλά μάλλον δεν έγινα πειστικός. Μόνο ο panasat 1110 "παντρεύεται" με κάρτα.εαν ενεργοποιηθει σε δεκτη της nova θα μπορει να παιξει σε αλλο δεκτη η μηπως τιθεται θεμα "παντρεματος"?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.