]Αχ αγόρια μου δεν με καταλαβαίνετε και αυτό είναι που με προβληματίζει.[/SIZE] Δεν μιλάμε για το ξεθώριασμα και τον εκφυλισμό της οποιασδήποτε κατάστασης. Αυτό θα συμβαίνει πάντα. Βρε σεις μιλάω για το κλίμα και την σημειολογία. Σχολιάζω τη διαφορετική εκκίνηση. Παλιά ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσεις κάτι από κοινού με τους συνανθρώπους σου που είχαν τα ίδια "χαρακτηριστικά". Εάν αργότερα κάποιοι από αυτούς ξεπούλησαν και την μάνα τους, είναι άλλο θέμα και αφορά το μέγεθος της συνειδητοποίησής τους. Σήμερα ξεκινάς με άλλα δεδομένα. Οι άνθρωποι κλείστηκαν στον εαυτό τους αναπτύσσοντας άμυνες απροσπέλαστες για τους άλλους και η εγωκεντρική ωφελιμοθηρία τους, περισσεύει. Αυτό λέω, αν πάλι καταφέρνω να το μεταδώσω σωστά...
Συμφωνώ απόλυτα με τις διαπιστώσεις σας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Δεν κάνω αποτιμήσεις, αυτά είναι για τους αποστασιοποιημένους μελετητές. Εγώ ζω μέσα στο κόσμο και όλη την ημέρα, στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο "σπουδάζω" αντιδράσεις και συμπεριφορές και "μετρώ" τον εαυτό μου απέναντί τους.
Και επειδή δεν μ' έχετε μπροστά σας να με βλέπετε, το ύφος μου δεν είναι σοβαρό, ούτε μαλώνω κανένα, πως θα μπορούσα άλλωστε. Μειδιώ πονηρά, καμαρώνοντας για το μέγιστο πλεονέκτημα να σας θεωρώ δικούς μου.
Φιλιά