Πρωινό στο κρεβάτι... [Dusty Springfield]

Απάντηση: Re: Πρωινό στο κρεβάτι...

ρε υπερήχα πας καλά ; ρωτάς τον εαυτό σου & μετά απαντάς σε σένα ; ή στα έντιτ χαθήκαμε στην μετάφραση ;

Μπάιρα, τα σέβη μου ... είσαι ο 'άλλος' μου θεός !

Ο Γρηγορης εκανε το εντιτ ρε...

μπορεί να έχουμε πήξει στο γλυκερό μέλι Μέμφιδας, αλλά δεν το χάσαμε εντελώς....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Γρηγορης εκανε το εντιτ ρε...

ελα, από κινητό τα διαβάζει....

Αχ αγόρια μου δεν με καταλαβαίνετε και αυτό είναι που με προβληματίζει. Δεν μιλάμε για το ξεθώριασμα και τον εκφυλισμό της οποιασδήποτε κατάστασης. Αυτό θα συμβαίνει πάντα. Βρε σεις μιλάω για το κλίμα και την σημειολογία. Σχολιάζω τη διαφορετική εκκίνηση. Παλιά ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσεις κάτι από κοινού με τους συνανθρώπους σου που είχαν τα ίδια "χαρακτηριστικά". Εάν αργότερα κάποιοι από αυτούς ξεπούλησαν και την μάνα τους, είναι άλλο θέμα και αφορά το μέγεθος της συνειδητοποίησής τους. Σήμερα ξεκινάς με άλλα δεδομένα. Οι άνθρωποι κλείστηκαν στον εαυτό τους αναπτύσσοντας άμυνες απροσπέλαστες για τους άλλους και η εγωκεντρική ωφελιμοθηρία τους, περισσεύει. Αυτό λέω, αν πάλι καταφέρνω να το μεταδώσω σωστά...

Συμφωνώ απόλυτα με τις διαπιστώσεις σας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Δεν κάνω αποτιμήσεις, αυτά είναι για τους αποστασιοποιημένους μελετητές. Εγώ ζω μέσα στο κόσμο και όλη την ημέρα, στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο "σπουδάζω" αντιδράσεις και συμπεριφορές και "μετρώ" τον εαυτό μου απέναντί τους.

Και επειδή δεν μ' έχετε μπροστά σας να με βλέπετε, το ύφος μου δεν είναι σοβαρό, ούτε μαλώνω κανένα, πως θα μπορούσα άλλωστε. Μειδιώ πονηρά, καμαρώνοντας για το μέγιστο πλεονέκτημα να σας θεωρώ δικούς μου.
Φιλιά

grio;1057389807[SIZE=4 said:
]Αχ αγόρια μου δεν με καταλαβαίνετε και αυτό είναι που με προβληματίζει.[/SIZE] Δεν μιλάμε για το ξεθώριασμα και τον εκφυλισμό της οποιασδήποτε κατάστασης. Αυτό θα συμβαίνει πάντα. Βρε σεις μιλάω για το κλίμα και την σημειολογία. Σχολιάζω τη διαφορετική εκκίνηση. Παλιά ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσεις κάτι από κοινού με τους συνανθρώπους σου που είχαν τα ίδια "χαρακτηριστικά". Εάν αργότερα κάποιοι από αυτούς ξεπούλησαν και την μάνα τους, είναι άλλο θέμα και αφορά το μέγεθος της συνειδητοποίησής τους. Σήμερα ξεκινάς με άλλα δεδομένα. Οι άνθρωποι κλείστηκαν στον εαυτό τους αναπτύσσοντας άμυνες απροσπέλαστες για τους άλλους και η εγωκεντρική ωφελιμοθηρία τους, περισσεύει. Αυτό λέω, αν πάλι καταφέρνω να το μεταδώσω σωστά...

Συμφωνώ απόλυτα με τις διαπιστώσεις σας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Δεν κάνω αποτιμήσεις, αυτά είναι για τους αποστασιοποιημένους μελετητές. Εγώ ζω μέσα στο κόσμο και όλη την ημέρα, στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο "σπουδάζω" αντιδράσεις και συμπεριφορές και "μετρώ" τον εαυτό μου απέναντί τους.

Και επειδή δεν μ' έχετε μπροστά σας να με βλέπετε, το ύφος μου δεν είναι σοβαρό, ούτε μαλώνω κανένα, πως θα μπορούσα άλλωστε. Μειδιώ πονηρά, καμαρώνοντας για το μέγιστο πλεονέκτημα να σας θεωρώ δικούς μου.
Φιλιά

Χα,
Όλοι έτσι νιώθουμε κάποιες φορές,
Μην σου πω και για περιόδους......

αλλά δεν ισχύει
η
δεν ισχύει πάντα,

Κάτι έχουμε καταλάβει:grinning-smiley-043

Μπα δεν ειναι οτι κλειστηκαμε και γιναμε απροσπελαστοι
απλα δεν "στριβουμε" οπως λενε και στη μπαλα

και μια αφιερωση για ολους σας

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Annabel (lee) - 'Invisible Barriers'

για περισσοτερα εδω
http://www.thevinylfactory.com/vinyl-factory-news/premiere-listen-to-a-smokey-new-track-by-annabel-lee-to-support-record-stores-in-soho/

Η "δικιά" μας φωνή είχε ένα άλλο χαρακτήρα ποιο συλλογικό και ενωτικό. Η μουσική μας ένωνε και όσοι ήταν κοινωνοί της είχαν κατά τεκμήριο συνεννοηθεί χωρίς καν να μιλήσουν, πρέσβευαν κάτι και αυτό ήταν το σημείο έναρξης για όλα...

I Can't Escape Myself...

Το πες... Δεν μπορει να προσθέσει κανεις κατι παραπάνω χωρις ναΟσο χαλάσει ολο το νοημα.

Οσο για το Prog...τουλάχιστον οι τυποι ηξεραν μα παιζουν το όργανο που ηταν κατω απο τα δάκτυλά τους.
Και οι Punkies ηξεραν να πεισουν ολο τον κοσμο οτι δεν ηξεραν να παίζουν ενω έπαιζαν...

ΜΕΤΑ...ηρθαν οι κονσερβες.
Αλλα ενταξ υπηρξε αντισταση στο τέλος και οι χορδες και οι μεμβράνες αρχισαν πάλι να δονουνται ( thanks to : Dream Syndicate, Virgin Prunes, Violent Femmes, Green on Red, Cure, Joy division, και όλα τα αλάνια του σερφ απο Αυστραλία )

Παντως Μπαϊραχτάρη καλά τα λες. Βάζεις "νοημα" στη μουσική που αγαπας και υπερασπίζεσαι. Διαφωνουμε γιατι υπάρχουμε. Kαι ισως λογω χάσματος γεννεών. (Αλλα ολα τα Prog εκτος Crimson ??? :hanged: )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αχ αγόρια μου δεν με καταλαβαίνετε και αυτό είναι που με προβληματίζει....
...Αυτό λέω, αν πάλι καταφέρνω να το μεταδώσω σωστά...

Εγω σε καταλαβαίνω. Νομίζω. Οποτε το λές σωστα για μένα και πιστευω και για τους άλλους :Banane0: