JohnKokk
Mου αρεσαν παρα πολυ τα Predators ... αλλα ... ΔΕΝ μου αρεσε καθολου η μιξη τους, ιδιως το AVP 2.
Ενα σαφαρι των μοχθηρων Predators (κατι σαν διαστρικο σπορτ) με τροπαια ... τα Aliens. Η και το αντιστροφο.
Κατι στο σεναριο ... μου αφηνει μια αισθηση βιασυνης και τσαπατσουλιας. Γιατι να μην τα κυνηγουν τα Alien
στο φυσικο τους περιβαλλον, οι Predators ? Οπως εμεις τα λιονταρια. EKEI που ειναι εγκλιματισμενα και
επικινδυνα στον μεγιστο βαθμο (οχι σε μια πυραμιδα η μια κωμοπολη). Τεσπα ... δεν μου αρεσαν τα AVPs.
Kατι λειπει .....
Ισως, να σωσει την υποθεση .... ο Riddley ΠΑΛΙ !
JohnKokk
Πολυς ντορος για το αν ειναι ανδροειδες η Vickers η οχι.
....
....
Ισως, να σωσει την υποθεση .... ο Riddley ΠΑΛΙ !
Η ιστορια των Τλειλαξού ειναι πιο πολυπλοκη.Πολυ πιο πολυπλοκη και πιο ενδιαφερουσα.
Το επος του Dune (τα 6 βιβλια του Frank Herbert και τα επομενα 6 του γιου του με τον Kevin) ειναι μακραν οτι πληρεστερο εχει γραφτει ποτε στην επιστημονικη φαντασια.
Το Alien και η προιστορια του μοιαζουν με αφηγηματα για 2χρονα μπροστα τους.
Nαι βρε αδερφέ, κάποιες ομοιότητες διέκρινα οι οποίες είναι αρκετά "'υποπτες" (πάντα με βάση την ανάλυση του SR71B).
Δεν υπάρχει σύγκριση, εξάλου πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη (βιβλίο και κινηματογράφος) ασύμβατα σε πολλά σημεία, άλλο τώρα αν αλληλοεπηρεάζονται η αλληλοδιασκευάζονται με τους ανάλογους συμβιβασμούς πάντα..
Toυς Tλειξαλου ... πρωτη φορα τους ακουω.
To DUNE (το τηλεοπτικο, οχι το κινηματογραφικο) μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.