ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εχω ξεκινησει με φρουκτοζη, μπαρες δημητριακων, τονο, νερο, centrum 1 καθε δυο μερες, αυξηση ασκησης (περπατημα) και ταυτοχρονη μειωση γλυκων και λιπαρων αλλα αυξηση φρουτων και λαχανικων.
Ο στοχος μου ειναι να χωρεσω στα παντελονια που δεν μου κανουν πια, πχ τα περσυνα!

Re: Απάντηση: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εχω ξεκινησει με φρουκτοζη, μπαρες δημητριακων, τονο, νερο, centrum 1 καθε δυο μερες, αυξηση ασκησης (περπατημα) και ταυτοχρονη μειωση γλυκων και λιπαρων αλλα αυξηση φρουτων και λαχανικων.
Ο στοχος μου ειναι να χωρεσω στα παντελονια που δεν μου κανουν πια, πχ τα περσυνα!

Γιώργη , πιστεύω οτι θα τα καταφέρεις , κάλλιο αργά παρά ποτέ
Καλή δύναμη !

Καλημέρα

πωπω μας κατεστρεψες
προχθες μετα το φαγητο τσακισα 3 πορτοκαλια και μια μπανανα, λες για αυτο να φουσκωσα?

Ρε μάνα μου , που να ξέρω τίς διατροφικές σου συνήθειες
Τα φρούτα γενικώς χωνεύονται γρήγορα σε σχέση με τούς σύνθετους υδατάνθρακες και γίνεται το εξής :
Τα μισά μέσα στο έντερο σαπίζουν , τήν ώρα που κάποια άλλα προσπαθούν να περάσουν απο τούς κοντινούς υποδοχείς
Η ινσουλίνη δέν φτάνει για ολα , τα γαστρικά υγρά που εκρίνονται αδρανοποιούνται απο το αλκαλικό περιβάλλον ή αλλάζουν σύσταση απο το πολύ οξινο και το αποτέλεσμα είναι να μπερδεύεται το πεπτικό / ενδοκρινικό και
να ...φουσκώνεις ...

Μέχρι να τελειώσω το thread τελειωσα και μια toblerone,
πάντως θυμήθηκα παλιές εποχές, μπράβο Μανώλη για το θέμα.

.....ΝΑΙ θυμήθηκες τίς εποχές , αλλά απο τήν "ανάμνηση" ΤΣΑΚΙΣΕΣ και τήν toblerone ....:damnyou:
Θα λεγα τώρα τίποτα , αλλά άσε πρωϊ πρωϊ :flipout:

Μάρτιος 2006 ύψους 1,80 κιλά δίστιχος 192 πήρα την απόφαση να ξεκινήσω διατροφή και κάποιου είδους άσκηση σήμερα 9 μήνες μετά είμαι 145 κιλά χωρίς να πεθάνω της πεινάς και εντελώς μόνος χωρίς βοήθεια από ινστιτούτα αδηνατησματος και τέτοιες βλακείες
Στόχος απώλειας άλλα 45 κιλά έχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ και ένα μήνα και δουλεύω κάθε μέρα 12 ώρες αν θέλει κάποιος μπορεί να βρει τον χρόνο
Τα πάντα είναι στο μυαλό

Μάρτιος 2006 ύψους 1,80 κιλά δίστιχος 192 πήρα την απόφαση να ξεκινήσω διατροφή και κάποιου είδους άσκηση σήμερα 9 μήνες μετά είμαι 145 κιλά χωρίς να πεθάνω της πεινάς και εντελώς μόνος χωρίς βοήθεια από ινστιτούτα αδηνατησματος και τέτοιες βλακείες
Στόχος απώλειας άλλα 45 κιλά έχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ και ένα μήνα και δουλεύω κάθε μέρα 12 ώρες αν θέλει κάποιος μπορεί να βρει τον χρόνο
Τα πάντα είναι στο μυαλό

Nα ρωτήσω κάτι για πιο λογω εφτασες τα 192 κιλά,υπηρχε κάπoιο οργανικό πρόβλημα ή καθαρά απο το φαι;

1,80 και 127 κιλά. Χωρίς συγκεκριμένη δίαιτα αλλά με περιορισμό λιπών και θερμίδων έχω πέσει μετά από 5 εβδομάδες στα 118 και συνεχίζω ακάθεκτος με στόχο τα 85-90 κιλα

Απάντηση: Re: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1,80 και 127 κιλά. Χωρίς συγκεκριμένη δίαιτα αλλά με περιορισμό λιπών και θερμίδων έχω πέσει μετά από 5 εβδομάδες στα 118 και συνεχίζω ακάθεκτος με στόχο τα 85-90 κιλα
Δημήτρη ειναι πολλα 9 κιλά σε 5 εβδομαδες σιγουρα το καλυτερο θα ειναι να επισκεφθείς ενα Γιατρο-διαιτολογο.
Φίλε μiκen65gr ευχαριστω για την απαντηση απλα καλο ειναι να μαθενουμε που οψειλεται το προβλημα.

Τα πάντα είναι στο μυαλό

:grinning-smiley-043 φιλε μου ευτυχως προλαβες.

εδω και ενα μηνα που ξαναρχισα το γυμναστηριο δεν εχω χαση γραμμαριο αλλα η ζωνη εχει παη 2 τρυπες μεσα.

προς Μ. Τζωρτζακη

εχεις προσωπικη εμπειρια ή απο φιλο/γνωστο για gakic και leukic??

σκεφτομαι να κανω καποιες αλλαγες το προγραμμα διατροφης που σου ειχα πει παλιοτερα ..

εννοειται οτι ειναι καλοδεχουμενη η γνωμη οποιουδηποτε εχει καποια σχετικη εμπειρια με τα συγκεκριμενα συμπληρωματα..

Last edited:
Κύριοι καλησπέρα σας! Θα' θελα τα φώτα σας....
Μετά από διάστημα αποχής 4 χρόνων :damnyou: από τον αθλητισμό και απουσίας από τον πολιτισμό (είχα πάρει τα βουνά), αποφάσισα τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα να αρχίσω να πηγαίνω σε κάποιο γυμναστήριο. Γνωρίζετε μήπως κανένα καλό σε περιοχή Καλλιθέας ή Ν. Σμύρνης;

Κύριοι καλησπέρα σας! Θα' θελα τα φώτα σας....
Μετά από διάστημα αποχής 4 χρόνων :damnyou: από τον αθλητισμό και απουσίας από τον πολιτισμό (είχα πάρει τα βουνά), αποφάσισα τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα να αρχίσω να πηγαίνω σε κάποιο γυμναστήριο. Γνωρίζετε μήπως κανένα καλό σε περιοχή Καλλιθέας ή Ν. Σμύρνης;

Mε την πρώτη ευκαιρία σε ενημερώνω για αυτό που λέγαμε...