Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

"Πωλείται Pioneer 428XD μισοτιμής... Την "έσκισε" ο D-ILA"
icon10.gif
icon10.gif

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

"Πωλείται Pioneer 428XD μισοτιμής... Την "έσκισε" ο D-ILA"
icon10.gif
icon10.gif
ΑΝΠΑΙΧΤΑΠΟΥΛ
:award: :award: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :award: :award:

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Και το χειροπιαστο για σενα ειναι οτι ο hd1 θα ειναι overall καλυτερος απο τον vw60 οπως εγραψες ?

Χαλαρωσε Κωστα , και κακως πας το ωραιο θρεντ του Μιχαλη , σε προσωπικες αντιπαραθεσεις. Δεν θα βγει ακρη .

Σορυ Μιχαλη !

Χαλαρός είμαι πάντα Χρήστο όταν γράφω, αλλά λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ και νομίζεις ότι υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αν θέλεις ξέρεις το κινητό μου, πάρε με να τα πούμε.

Οι 'προσωπικές αντιπαραθέσεις' και οι εκτός θέματος συζητήσεις τελειώνουν εδώ και συνεχίζουμε το ωραίο thread του Μιχάλη.

Sorry Μιχάλη.

Σας συγχωρώ όλους αλλά τελικά περισσότερα sorry μάζεψα από προβολείς!:flipout:

Εχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον Panasonic που προτείνει ο Χρήστος;

Ρε μιχαλη γιατι ψαχνεσαι αδικα ?
Οι περισοτεροι απο εμας εχουμε δει τους προβολεις που λες και συμφωνουμε οτι αυτη τη στιγμη, δεν υπαρχει κατι καλυτερο (συνολικα) απο τον JVC.
Και σε αυτη τη τιμη ειναι κελεπουρι.
Αν δεν ειχα καποια οικογενειακα προβληματα θα τον ειχα χτυπησει ηδη.
Δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους που λες.
Για 500 ευρω παραπανω δεν τιθεται θεμα πιστευω.

Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ρε μιχαλη γιατι ψαχνεσαι αδικα ?
Οι περισοτεροι απο εμας εχουμε δει τους προβολεις που λες και συμφωνουμε οτι αυτη τη στιγμη, δεν υπαρχει κατι καλυτερο (συνολικα) απο τον JVC.
Και σε αυτη τη τιμη ειναι κελεπουρι.
Αν δεν ειχα καποια οικογενειακα προβληματα θα τον ειχα χτυπησει ηδη.
Δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους που λες.
Για 500 ευρω παραπανω δεν τιθεται θεμα πιστευω.

Βρε συ Γιάννη γιατί να μην ψάχνομαι... με τα λεφτά που κάνει τώρα ο dila παίρνω ένα μικρό αυτοκίνητο... πως τα έχετε έτσι τα 5 χιλιάρικα βρε παιδί μου, ψωμοτύρι.... :flipout:

Εϊπα η οροφή είναι 4 χιλιάρικα αλλά αν μπορώ να έχω κάτι με αρκετά λιγότερα χρήματα κι όχι ιδιαίτερα υποδυέστερη εικόνα από τον dila, γιατί να μην το ψάξω δηλαδή; Εκτός κι αν στην αγορά των προβολέων μόνο ο dila σε κάνει να πέφτεις ανάσκελα και να χτυπάς τα πόδια σου στο στομάχι από την ευχαρίστηση... Εντάξει είπαμε, προβόλι θα πάρω όχι ακίνητο. Το θέμα είναι εκτός από καλές αγορές να κάνουμε και έξυπνες αγορές, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Βρε συ Γιάννη γιατί να μην ψάχνομαι... με τα λεφτά που κάνει τώρα ο dila παίρνω ένα μικρό αυτοκίνητο... πως τα έχετε έτσι τα 5 χιλιάρικα βρε παιδί μου, ψωμοτύρι.... :flipout:

Εϊπα η οροφή είναι 4 χιλιάρικα αλλά αν μπορώ να έχω κάτι με αρκετά λιγότερα χρήματα κι όχι ιδιαίτερα υποδυέστερη εικόνα από τον dila, γιατί να μην το ψάξω δηλαδή; Εκτός κι αν στην αγορά των προβολέων μόνο ο dila σε κάνει να πέφτεις ανάσκελα και να χτυπάς τα πόδια σου στο στομάχι από την ευχαρίστηση... Εντάξει είπαμε, προβόλι θα πάρω όχι ακίνητο. Το θέμα είναι εκτός από καλές αγορές να κάνουμε και έξυπνες αγορές, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Μιχάλη αν θέτεις max budget για την αγορά προβολέα τα 4000 ευρώ τότε θα πρέπει να περιμένεις οπωσδήποτε τον 60άρη αλλά και τον νέο Epson που περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή.

Απλά, όταν τους δεις τότε θα μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.-bye-

Πάντως σε ένα Γερμανικό και ένα Αγγλικό site ο VW60 έχει 5,000. Πιστεύετε ότι θα βγει φτηνότερος στην Ελλάδα???? Πολύ χλωμό το κόβω

Γιατι δεν μας τη λες ?

Επειδη "παιζει" αρκετα! Εξαρταται απο που θα τον προμηθευτεις....2500 με ανωτερη τα 3000. Ειναι οτι ποιο "κοντινο" στον JVC και με τιμη πολυ χαμηλοτερη. Μια "ερευνα" πιστευω οτι αξιζει τον κοπο.

Απλά, όταν τους δεις τότε θα μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.-bye-

Αυτό είναι δεδομένο Κώστα. Με τον Benq 6000 να μην διαθέτει οριζόντιο lens shift και τον dila να παίζει "ψηλά" προς το παρόν, o 60άρης της Sony φαντάζει μοναδική επιλογή στην εκτός LCD κατηγορία. Δεν ξέρω τι lens shift έχει ο Optoma 80 που λένε τα παιδιά.

Από LCD έχουμε τον Panasonic που λέει ο Χρήστος αλλά και τον Espon 2000 που έρχεται. Είπα όμως να πάω σε καλό μαύρο. Εκτός κι αν κάνω παραχωρήσεις στην τοποθέτηση και σκεφθώ και τον Benq. Είδομεν.

Mιχαλη, με χιουμορ φυσικα σου απαντησα :2thumb22sup:
Και τους 3 προβολεις τους πηρα με δανειο, οποτε δεν μας περισευουν τα λεφτα οπως καταλαβαινεις, απλα επειδη εχω ηδη αλαξει 3 προβολεις απο το '95, πιστεψε με, θα ζουσα ανετα για ΠΟΛΛΑ χρονια μαζι με τον JVC.
Η διαφορα, στα ματια μου φυσικα ειναι ΜΕΓΑΛΗ.
Αξιζει τα λεφτα του (και για μενα αρκετα παραπανω).

Συμφωνω με τον Γιαννη.. Αν οντως ειναι μεσα στο budget σου, ο JVC ακομα ειναι ο επικρατεστερος ολων σε μεσο ορο"βαθμολογιας" , με μεγαλη μαλιστα διαφορα σε επιμερους παραμετρους οπως black level και On/off contrast.

Συμφωνω με τον Γιαννη.. Αν οντως ειναι μεσα στο budget σου, ο JVC ακομα ειναι ο επικρατεστερος ολων σε μεσο ορο"βαθμολογιας" , με μεγαλη μαλιστα διαφορα σε επιμερους παραμετρους οπως black level και On/off contrast.

Τάκη με τον vw60 δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά (αν έχει). Εν αναμονή βέβαια της τιμής του για να δούμε αν αξίζει ο DILA τα έξτρα χρήματα...

Τάκη με τον vw60 δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά (αν έχει). Εν αναμονή βέβαια της τιμής του για να δούμε αν αξίζει ο DILA τα έξτρα χρήματα...

Νεκταριε, ο μονος απο την παρεα που τον εχει δει ειναι ο Μανωλης Καστρουνης, οποτε πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν οντως υπαρχουν μεγαλες ή μικρες διαφορες.
Παντως, ειναι γεγονος οτι ο Dila εχει περιπου διπλασιο native contrast απο τον Sony..

Aν μου επιτρεπετε, ανεξαρτητα απο του καθενος προβολεα τα χαρακτηριστικα, τα προσωπικα μας γουστα ειναι αυτα που εχουν την μεγαλυτερη βαρυτητα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο υποψηφιος αγοραστης την μεγαλυτερη βαρυτητα πρεπει να την δωσει με βαση αυτο που θα δει και οχι σε αυτο που θα διαβασει.

Προβολεας ειναι, δεν ειναι αρλεκιν.

Να συμπληρωσω σε αυτο που ειπα παραπανω, οτι μπορει ο καθενας μας να εχει τα καλυτερα λογια για τον α, β ή γ προβολεα.

Ναι και μπορει ο α να ειναι καλυτερος απο τον β γιατι εχει καλυτερο μαυρο, καλυτερο εκεινο, το αλλο.

ΑΝ επαιρνα σημερα προβολεα, (ή αν ημουν στην θεση του Μιχαλη που ειναι στην αναζητηση) θα προσπαθουσα, και μαλλον ΜΟΝΟ τοτε θα κατεληγα, να δοκιμασω τους "υποψηφιους" στο συγκεκριμενο χωρο μου (αποσταση προβολης, μεγεθος οθονης, περιβαλλον γενικοτερα).

Και αυτο γιατι ναι, και εγω λεω οτι ο ντιλα ειναι καλυτερος απο τον (πχ) benq 10000, αλλα μηπως στο δικο μου σπιτι ο δευτερος ηταν καλυτερος ???

Πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο λοιπον, ανεξαρτητα απο τα χαρακτηριστικα τους, η επιτοπου δοκιμη (ξερω, δυσκολο εως αδυνατον).
Τι στο καλο ομως, δεν αγοραζεις βαζο.

Last edited: