Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

"Πωλείται Pioneer 428XD μισοτιμής... Την "έσκισε" ο D-ILA"![]()
![]()
"Πωλείται Pioneer 428XD μισοτιμής... Την "έσκισε" ο D-ILA"![]()
![]()
ΑΝΠΑΙΧΤΑΠΟΥΛ"Πωλείται Pioneer 428XD μισοτιμής... Την "έσκισε" ο D-ILA"![]()
![]()
Και το χειροπιαστο για σενα ειναι οτι ο hd1 θα ειναι overall καλυτερος απο τον vw60 οπως εγραψες ?
Χαλαρωσε Κωστα , και κακως πας το ωραιο θρεντ του Μιχαλη , σε προσωπικες αντιπαραθεσεις. Δεν θα βγει ακρη .
Σορυ Μιχαλη !
Ρε μιχαλη γιατι ψαχνεσαι αδικα ?
Οι περισοτεροι απο εμας εχουμε δει τους προβολεις που λες και συμφωνουμε οτι αυτη τη στιγμη, δεν υπαρχει κατι καλυτερο (συνολικα) απο τον JVC.
Και σε αυτη τη τιμη ειναι κελεπουρι.
Αν δεν ειχα καποια οικογενειακα προβληματα θα τον ειχα χτυπησει ηδη.
Δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους που λες.
Για 500 ευρω παραπανω δεν τιθεται θεμα πιστευω.
Βρε συ Γιάννη γιατί να μην ψάχνομαι... με τα λεφτά που κάνει τώρα ο dila παίρνω ένα μικρό αυτοκίνητο... πως τα έχετε έτσι τα 5 χιλιάρικα βρε παιδί μου, ψωμοτύρι....
Εϊπα η οροφή είναι 4 χιλιάρικα αλλά αν μπορώ να έχω κάτι με αρκετά λιγότερα χρήματα κι όχι ιδιαίτερα υποδυέστερη εικόνα από τον dila, γιατί να μην το ψάξω δηλαδή; Εκτός κι αν στην αγορά των προβολέων μόνο ο dila σε κάνει να πέφτεις ανάσκελα και να χτυπάς τα πόδια σου στο στομάχι από την ευχαρίστηση... Εντάξει είπαμε, προβόλι θα πάρω όχι ακίνητο. Το θέμα είναι εκτός από καλές αγορές να κάνουμε και έξυπνες αγορές, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
OPTOMA HD 80 (σε τιμη "σοκ")![]()
Γιατι δεν μας τη λες ?
Απλά, όταν τους δεις τότε θα μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.![]()
Βρε συ Γιάννη γιατί να μην ψάχνομαι... με τα λεφτά που κάνει τώρα ο dila παίρνω ένα μικρό αυτοκίνητο... πως τα έχετε έτσι τα 5 χιλιάρικα βρε παιδί μου, ψωμοτύρι....
Εϊπα η οροφή είναι 4 χιλιάρικα αλλά αν μπορώ να έχω κάτι με αρκετά λιγότερα χρήματα κι όχι ιδιαίτερα υποδυέστερη εικόνα από τον dila, γιατί να μην το ψάξω δηλαδή; Εκτός κι αν στην αγορά των προβολέων μόνο ο dila σε κάνει να πέφτεις ανάσκελα και να χτυπάς τα πόδια σου στο στομάχι από την ευχαρίστηση... Εντάξει είπαμε, προβόλι θα πάρω όχι ακίνητο. Το θέμα είναι εκτός από καλές αγορές να κάνουμε και έξυπνες αγορές, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Συμφωνω με τον Γιαννη.. Αν οντως ειναι μεσα στο budget σου, ο JVC ακομα ειναι ο επικρατεστερος ολων σε μεσο ορο"βαθμολογιας" , με μεγαλη μαλιστα διαφορα σε επιμερους παραμετρους οπως black level και On/off contrast.
Τάκη με τον vw60 δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά (αν έχει). Εν αναμονή βέβαια της τιμής του για να δούμε αν αξίζει ο DILA τα έξτρα χρήματα...
Προβολεας ειναι, δεν ειναι αρλεκιν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.