Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ειπα εγω οτι θα τον στειλω να τον μετρησει σε καποιο σπιτι ?

Γιατι μπερδευεσαι?

Γεια σου Γιαννη, κουκια σπερνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ημουν συγκεκριμενος νομιζω. Δεν ανεφερα περιοδικο.

Απο του Μπαμπη, Τακη, και του δικου μου ας πουμε. Μετρησε το contrast με συγκεκριμενο τροπο και στους τρεις.

Αν στου Τακη πχ, μετρησε 13256:1 και στον δικο μου 9300:1, ειναι ιδιοι?

Ο Τακης καλα κανει και διατεινεται οτι ο προβολεας του ειναι απιθανος, εγω δεν θα το πω. (παραδειγμα)

ΕΓΩ ειμαι Απιθανος, οχι ο προβολεας μου!
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

face1.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβο

Μαλλον...

Προφανως, αυτο ειναι το θεμα....

Κοιτα παραπανω ποιος ανεφερες πρωτος τον Μανωλη & τις μετρησεις και μετα ελα να μου πεις.

Το οτι ειμαι ασχετος σε σχεση με προβολεις, δεν μου απαγορευει να τοποθετουμε και να εκφερω την αποψη μου.

Εαν γραφω μ*&&&&&& μπορεις να μου το πεις στα ισα.

Last edited by a moderator:
Εγώ αναρωτιέμαι...

Είναι δυνατόν η Sony να έβγαλε προβολέα χειρότερο του DILA και στην ίδια τιμή με αυτόν? Για περιμένετε να δούμε τι γίνεται....

Παιδια, παρακαλω ηρεμια και μην πλακωνομαστε αδικα και χωρις αιτια..
Ντινακο, μην μου βρωμιζεις το νημα με κακες λεξουλες, πλιζ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση

Προφανως, αυτο ειναι το θεμα....

Κοιτα παραπανω ποιος ανεφερες πρωτος τον Μανωλη & τις μετρησεις και μετα ελα να μου πεις.

Το οτι ειμαι ασχετος σε σχεση με προβολεις, δεν μου απαγορευει να τοποθετουμε και να εκφερω την αποψη μου.

Εαν γραφω μ*&&&&&& μπορεις να μου το πεις στα ισα.

Εχεις θεμα μαλλον Ντινε μας .

Ξαναδιαβασε τι εχω γραψει και θα καταλαβεις πανευκολα.

Κανεις δεν ειναι σχετικος και κανεις δε λεει μ#@%$.

ΑΠλα καμμια φορα δεν εχει την υπομονη να διαβασει.........

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Παιδια, παρακαλω ηρεμια και μην πλακωνομαστε αδικα και χωρις αιτια..
Ντινακο, μην μου βρωμιζεις το νημα με κακες λεξουλες, πλιζ...

Σορυ για την παλιοκουβεντα.

Δεν πλακωνομαι με κανεναν. Απλα λεω την αποψη μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Σορυ για την παλιοκουβεντα.

Δεν πλακωνομαι με κανεναν. Απλα λεω την αποψη μου.

Την οποια δεν σου τη στερησε ΚΑΝΕΙΣ

Τι έγινε ρε; Μπαίνω κι εγώ και βλέπω τρείς σελίδες πριν την τελευταία μου δημοσίευση κι είπα τι πάθατε και γράφετε τόσα πολλά, έχετε τόσες προτάσεις για μένα μαζεμένες...:p

Καλά και ωραία πάντως όλα αυτά που λέτε και φυσικό είναι πριν αγοράσεις το προβόλι να το δείς. Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι πως δεν γίνεται να τους δείς όλους και υπό τις ίδιες συνθήκες, πόσο μάλλον στον χώρο σου. Γι' αυτό υπάρχει το AVClub στην τελική, νομίζω; Για να μαζεύουμε απόψεις από ανθρώπους με καλύτερη τεχνική κατάρτηση, και να συνοψίζουμε τελικά γνώμες ώς προς τι αξίζει να προσπαθήσουμε να δούμε με τα ματάκια μας.

Οπως και να 'χει τουλάχιστον στην δική μου επιλογή, προσπαθώ να έχω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ να μαζέψω για τους υποψήφιους προβολείς και τελικά να τους δώ από κοντά. Με κλειστά μάτια δεν αγοράζεις τίποτε, γιατί να αγοράσεις προβολέα.

Παρεπιπτόντως να μην ξεχάσουμε πως το θέμα είναι η αγορά ενός προβολικού στα 1080p στην πρακτική του διάσταση κι όχι στην θεωρητική.

Μερσί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτ

Εχεις θεμα μαλλον Ντινε μας .

Λυπαμαι ειλικρινα που το λες αυτο

Ξαναδιαβασε τι εχω γραψει και θα καταλαβεις πανευκολα.

Το εκανα, δεν βρηκα κατι που δεν καταλαβα

Κανεις δεν ειναι σχετικος και κανεις δε λεει μ#@%$.

Εδω ξερεις οτι δεν ειναι ετσι

ΑΠλα καμμια φορα δεν εχει την υπομονη να διαβασει.........

Το οτι σου εχω δωσει αφορμη να το λες αυτο, ειναι γεγονος. Μην το γενικευεις σε παρακαλω ομως

Τελος απο εμενα & συγνωμη για την "αστοχη προσπαθεια"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Σορυ , αλλα κι εδω διαφωνω ( πως το παθα ).

Για παραδειγμα , αν ειχα αποφασισει να αγορασω προβολεα, θα επελεγα 2,3 και θα εστελνα το Μανωλη ας πουμε να μου δωσει μετρησεις.
Μετα θα εβλεπα μονο τα θεματα της κινησης , deinterlacing , sharpness κτλ που δεν πολυμετριουνται και θα αποφασιζα.
Πρωτα θα εβλεπα τις μετρησεις και μετα τα υπολοιπα !

ΟΚ, να μας πει ο Μανωλης λοιπον τις μετρησεις που εχει κανει σε ολους τους ντιλα πχ. και να δουμε κατα ποσο ειναι ιδιοι.

Οχι ολες, το contrast mono.

Αν θελεις εξηγησε μας πως προεκυψε το συμπερασμα σου , οτι ανεφερα εγω οτι θα ειναι ιδιοι σε παρακαλω !

Τι έγινε ρε; Μπαίνω κι εγώ και βλέπω τρείς σελίδες πριν την τελευταία μου δημοσίευση κι είπα τι πάθατε και γράφετε τόσα πολλά, έχετε τόσες προτάσεις για μένα μαζεμένες...:p

Καλά και ωραία πάντως όλα αυτά που λέτε και φυσικό είναι πριν αγοράσεις το προβόλι να το δείς. Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι πως δεν γίνεται να τους δείς όλους και υπό τις ίδιες συνθήκες, πόσο μάλλον στον χώρο σου. Γι' αυτό υπάρχει το AVClub στην τελική, νομίζω; Για να μαζεύουμε απόψεις από ανθρώπους με καλύτερη τεχνική κατάρτηση, και να συνοψίζουμε τελικά γνώμες ώς προς τι αξίζει να προσπαθήσουμε να δούμε με τα ματάκια μας.

Οπως και να 'χει τουλάχιστον στην δική μου επιλογή, προσπαθώ να έχω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ να μαζέψω για τους υποψήφιους προβολείς και τελικά να τους δώ από κοντά. Με κλειστά μάτια δεν αγοράζεις τίποτε, γιατί να αγοράσεις προβολέα.

Μιχαλη, για να μην κουραζεσαι, αν θες να δεις τον HD-1 live, το σπιτι μου ειναι ανοικτο....
Αν εχεις καταληξει και σε ενα-δυο ακομα, να ψαξουμε να βρουμε αν τους εχει κανενας φιλος..

Χρηστο και Ντινο, αν και ενδιαφερουσα, η διαμαχη σας ειναι off-topic, οποτε παρακαλω να μην συνεχιστει αλλο.

Βρε παιζει, δεν ειπε κανεις οτι δεν παιζει, αλλα ενας φωτεινος χωρος θα κανει προβλημα σε οτι μηχανημα και να βαλεις!

Λιγότερο όμως στον JVC...

Και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αμφισβητείται.

Ο HD-1 είναι ο μόνος προβολέας στον χώρο μου που έπαιζε ακόμη και με τα φώτα της τραπεζαρίας ανοιχτά...(3 X 60W).
:D

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Συμφωνώ απόλυτα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσπαθήσεις να δεις τον όποιο προβολέα σε ενδιαφέρει, με συνθήκες παρόμοιες με αυτές του χώρου σου.

Εφόσον λοιπόν μιλάμε για έναν κοινό χώρο σαλονιού, αυτό είναι κάτι εφικτό.

Δεν μπορεί π.χ. να δεις έναν προβολέα σε χώρο με απόλυτα ελεγχόμενο φωτισμό και να περιμένεις ότι θα αποδώσει το ίδιο σε ένα χώρο σαλονιού με ανοιχτόχρωμους τοίχους και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες...

Το θέμα του JVC έχει πάρει περίεργες διαστάσεις εδώ μέσα. Κάποιοι τον υποστηρίζουν τρελά, και κάποιοι, ίσως και επειδή τους ζαλίσαμε τα ...φανάρια, δεν τον γουστάρουν.
Για μένα προσωπικά είναι οτι καλύτερο έχω δεί μέχρι στιγμής κι αυτό θα αλλάξει όταν δώ κάτι καλύτερο. Όχι στις μετρήσεις, στα μάτια μου.
Τον Μιχάλη όμως ΔΕΝ τον αφορά ο συγκεκριμένος προβολέας αφού ξεφεύγει οικονομικά. Κακώς λοιπόν το συζητάμε.
Εγώ, Μιχάλη, στη θέση σου θα κοίταζα πρώτα για κάποιο DLP σ´αυτή την κατηγορία τιμής και μιας και έχεις και κάποιους περιορισμούς θα ξεκίναγα από αυτό. Ποιοί έχουν οριζόντια και κάθετη μετατόπιση, και ποιοί είναι στην κατηγορία τιμής που ενδιαφέρομαι; Δεν νομίζω οτι θα μείνουν και πάρα πολλοί.
Ας δούμε λοιπόν για ποιά μηχανάκια μιλάμε και μετά επιλέγουμε μεταξύ αυτών. Το να τα μπλέκουμε όλα μαζί, ακόμα και τον Marantz, και να τα κάνουμε αχταρμά δεν βοηθάμε αλλά μάλλον συζητάμε για να έχουμε κάτι να λέμε.