- 19 June 2006
- 3,497
Τετοια λες, και μετα ...........αστο!
Μωρέ ποιός έλεγε προχθές οτι του λείπει ο Κεφάλας... Κοίτα να δείς που δεν θυμάμαι...![]()
Κοίτα.... Εδώ μέσα, και μ' αυτούς τους αλήτες που έμπλεξες.... δύο πράγματα μπορούν να συμβούν.
1ον Δεν παίρνεις ποτέ προβολέα....
2ον Παίρνεις και τον αλλάζεις κάθε 6 μήνες....
....Μήπως προτιμούσες το δεύτερο; Άρα, μή μιλάς... Μιά χαρά είσαι...![]()
![]()
![]()
Epson 2369 στο e-shop
Panasonic 2999 στο plaisio
Στο συγκεκριμένο συγκριτικό οι 2 projectors πάνε μαζί με τον Epson να είναι πιο φωτεινός και πιο κατάλληλος για 100+ οθόνη.
Μήπως έχουμε νικητή στην κατηγορία LCD στο κλάσμα απόδοση/τιμή?
Αν έχει δει κάποιος τους δύο μαζί θα βοηθούσε πολύ...
Me?...:FSGSFGS4:
Μωρέ το ξέρω. Αλλά γράψε 2 κουβέντες να το εμπεδώσω γιατί ξεχνάω εύκολα. :slapface:
Δύο θέματα με καίνε. Η φωτεινότητα και το μαύρο.![]()
Νεκτάριε επάρκεια φωτεινότητας υπάρχει όπως επίσης και το μαύρο του είναι πολύ καλό. Δεν έχω πρόχειρα νούμερα για να σου δώσω. Με το gamma φτιαγμένο θυμάμαι ότι σε πολλά σημεία μου άρεσε καλύτερα από τον 50 αλλά ο 50 είχε ελαφρώς καλύτερα χρώματα.
Αυτό το smooth screen δεν μπορώ να καταλάβω τι το ήθελαν σε ένα panel; 1920χ1080. Αυτό μάλλον θα σε χαλάσει εάν θυμάμαι καλά τα γούστα σου.:slapface:
Μανώλη, συγκριτικά Epson 1000 και Panasonic, θυμάσαι αν έχουν σημαντική διαφορά στην απόδοση του μαύρου και αν ναί σε τι ποσοστό;
Μιχάλη θα σου απαντήσω μόλις κοιτάξω τα αρχεία μου.
Νεκτάριε επάρκεια φωτεινότητας υπάρχει όπως επίσης και το μαύρο του είναι πολύ καλό. Δεν έχω πρόχειρα νούμερα για να σου δώσω. Με το gamma φτιαγμένο θυμάμαι ότι σε πολλά σημεία μου άρεσε καλύτερα από τον 50 αλλά ο 50 είχε ελαφρώς καλύτερα χρώματα.
Αυτό το smooth screen δεν μπορώ να καταλάβω τι το ήθελαν σε ένα panel; 1920χ1080. Αυτό μάλλον θα σε χαλάσει εάν θυμάμαι καλά τα γούστα σου.:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.