ecodrifter
Supreme Member
- 27 January 2009
- 3,012
Στο Dylan δεν θα πηγαινες Κωστα?
Αλλά αν ακούσεις τη live (Tell Tale Signs) είσαι για να ξυρίζεις όλο το τρίχωμα του σώματός σου, να το στρίβεις σε τσιγάρα και να το καπνίζεις.
παράδειγμα το Ηιgh Water.
Η original εκδοχή είναι εξαιρετική.
Αλλά αν ακούσεις τη live (Tell Tale Signs) είσαι για να ξυρίζεις όλο το τρίχωμα του σώματός σου, να το στρίβεις σε τσιγάρα και να το καπνίζεις.
κουβαλάει στον ήχο του κάτι Psychocandy (
Και μόλις πρόσεξα:
20 του μηνός στο Rodeo Club, οι Red Snapper!
Τι μου θύμισες τώρα...
Επιτέλους έρχεται και ένα decent συγκρότημα όχι σαν αυτά τα ροκάδικα που ακούει ο Μουκιουρούφης!!! Γεια σου Κωστή!![]()
όταν έγραφα για Red Snapper κάποτε τα παλιά χρόνια, οι πιό πολλοί ψάχνατε για phono stage βρε ακόμα..![]()
Εγώ λόγω ηλικίας και της τότε μουσικής κατεύθυνσης προς εκείνα τα "χωράφια", τους ξέρω χρόνια. Όσο για το phonostage, οφείλω να ομολογήσω ότι τότε δεν είχα...χεχε.
τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά βεβαίως βεβαίως...:ernaehrung004:
Eχτες ηταν η σουπερ αθλητικη ημερα του μηνα. Αρσεναλ-Τσελσι στις 6, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στις 6μιση, Μπαρτσα-Ρεαλ στις 8 και το μπασκετ στις 10. Ειδα αρκετο απο το Αγγλικο ματς και προλαβα τα 15 πρωτα λεπτα του ντερμπυ. Μετα επρεπε να παω να δω τον μπασιστα των αγαπημενων μου αλμπουμ, στο Μεγαρο.
Ο Dave Holland λοιπον, με το κουαρτετο του, τους Overtone, επαιξαν μπροστα σε καμια 500αρια ατομα, επι περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα. Συνθεσεις προσφατες, δικες τους. Ο Holland ηταν ακμαιος, ο πιανιστας παρα πολυ καλος, ο πνευστος επισης, αλλα, κατα τη γνωμη μου, μετριος ο ντραμερ. Γενικα, μια χαρα ηταν. :a0210:
"Μια μπάντα είναι τόσο καλή όσο καλός είναι ο ντράμερ της" .Art Blakey.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.