Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Δεν ξέρω, είναι σκληρό να μεγαλώνεις αλλά φυσικό. Ελάχιστες είναι οι μπάντες που συνεχίζουν μετά από τρία - τέσσερα άλμπουμ να βγάζουν μουσικά καινούργιο. Αλλά η αγάπη είναι διαχρονική. Το θέμα είναι πώς εκδηλώνεται. Μπορείς να πεις ότι τους θέλω να τους θυμάμαι στο απόγειο της δόξας τους και μόνο έτσι ή να τους ακολουθείς μέχρι τέλους. Και τα δύο είναι εξ ίσου συγκινητικά και κατανοητά...

παράδειγμα το Ηιgh Water.
Η original εκδοχή είναι εξαιρετική.
Αλλά αν ακούσεις τη live (Tell Tale Signs) είσαι για να ξυρίζεις όλο το τρίχωμα του σώματός σου, να το στρίβεις σε τσιγάρα και να το καπνίζεις.

Απάντηση: Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Αλλά αν ακούσεις τη live (Tell Tale Signs) είσαι για να ξυρίζεις όλο το τρίχωμα του σώματός σου, να το στρίβεις σε τσιγάρα και να το καπνίζεις.

θεικο!!!:worshippy::worshippy:

παράδειγμα το Ηιgh Water.
Η original εκδοχή είναι εξαιρετική.

μιλάμε δεν υπάρχει η δήλωση:worshippy::worshippy::worshippy:

Το μοναδικό σχήμα που κουβαλάει στον ήχο του κάτι λίγο από το αείμνηστο μπαμ του Psychocandy (ο έχων τα ώτα αμέσως το πιάνει, δεν χρειάζονται τα άρθρα των "ειδικών") έρχεται στη χώρα μας:

Στις 8 και 9 Δεκέμβρη στο Rodeo Club οι A Place To Bury Strangers

p.s. μου είναι αδύνατο να υπολογίσω τα ντεσιμπέλ που θα δεχτεί ο χώρος...

38427.jpeg

Ωραία, οπότε να βολέψω κι αυτούς και την Alice μαζί!

Κώστα, μόλις περιέγραψες το λόγο που λάτρεψα με τη μία αυτά τα παιδιά. Κατευθείαν βινύλιο το πήρα το πρώτο τους...

κουβαλάει στον ήχο του κάτι Psychocandy (

Τι μου θύμισες τώρα...

Και μόλις πρόσεξα:

20 του μηνός στο Rodeo Club, οι Red Snapper!

Επιτέλους έρχεται και ένα decent συγκρότημα όχι σαν αυτά τα ροκάδικα που ακούει ο Μουκιουρούφης!!! Γεια σου Κωστή!-bye-

Τι μου θύμισες τώρα...

Επιτέλους έρχεται και ένα decent συγκρότημα όχι σαν αυτά τα ροκάδικα που ακούει ο Μουκιουρούφης!!! Γεια σου Κωστή!-bye-

όταν έγραφα για Red Snapper κάποτε τα παλιά χρόνια, οι πιό πολλοί ψάχνατε για phono stage βρε ακόμα..:p

όταν έγραφα για Red Snapper κάποτε τα παλιά χρόνια, οι πιό πολλοί ψάχνατε για phono stage βρε ακόμα..:p

Εγώ λόγω ηλικίας και της τότε μουσικής κατεύθυνσης προς εκείνα τα "χωράφια", τους ξέρω χρόνια. Όσο για το phonostage, οφείλω να ομολογήσω ότι τότε δεν είχα...χεχε.

Last edited:

Εγώ λόγω ηλικίας και της τότε μουσικής κατεύθυνσης προς εκείνα τα "χωράφια", τους ξέρω χρόνια. Όσο για το phonostage, οφείλω να ομολογήσω ότι τότε δεν είχα...χεχε.

τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά βεβαίως βεβαίως...:ernaehrung004:

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη έχουμε Woven Hand (εκεί θα πάω) στο Block33 και Nouvelle Vague στο Principal!

Διαλέξτε και πάρτε!

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Eχτες ηταν η σουπερ αθλητικη ημερα του μηνα. Αρσεναλ-Τσελσι στις 6, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στις 6μιση, Μπαρτσα-Ρεαλ στις 8 και το μπασκετ στις 10. Ειδα αρκετο απο το Αγγλικο ματς και προλαβα τα 15 πρωτα λεπτα του ντερμπυ. Μετα επρεπε να παω να δω τον μπασιστα των αγαπημενων μου αλμπουμ, στο Μεγαρο.

Ο Dave Holland λοιπον, με το κουαρτετο του, τους Overtone, επαιξαν μπροστα σε καμια 500αρια ατομα, επι περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα. Συνθεσεις προσφατες, δικες τους. Ο Holland ηταν ακμαιος, ο πιανιστας παρα πολυ καλος, ο πνευστος επισης, αλλα, κατα τη γνωμη μου, μετριος ο ντραμερ. Γενικα, μια χαρα ηταν. :a0210:

Eχτες ηταν η σουπερ αθλητικη ημερα του μηνα. Αρσεναλ-Τσελσι στις 6, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στις 6μιση, Μπαρτσα-Ρεαλ στις 8 και το μπασκετ στις 10. Ειδα αρκετο απο το Αγγλικο ματς και προλαβα τα 15 πρωτα λεπτα του ντερμπυ. Μετα επρεπε να παω να δω τον μπασιστα των αγαπημενων μου αλμπουμ, στο Μεγαρο.

Ο Dave Holland λοιπον, με το κουαρτετο του, τους Overtone, επαιξαν μπροστα σε καμια 500αρια ατομα, επι περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα. Συνθεσεις προσφατες, δικες τους. Ο Holland ηταν ακμαιος, ο πιανιστας παρα πολυ καλος, ο πνευστος επισης, αλλα, κατα τη γνωμη μου, μετριος ο ντραμερ. Γενικα, μια χαρα ηταν. :a0210:

"Μια μπάντα είναι τόσο καλή όσο καλός είναι ο ντράμερ της" .Art Blakey.

"Μια μπάντα είναι τόσο καλή όσο καλός είναι ο ντράμερ της" .Art Blakey.

Στην παρεα μου αρεσε και ο ντραμερ. Το θεμα ειναι πως ολοι τους ειναι μουσικοι, ενω εγω οχι:bang: Επιπροσθετως, ενας καθηγητης της σχολης μουσικολογιας της Κέρκυρας εμεινε κατενθουσιασμενος με το γκρουπ, λεγοντας χαρακτηριστικα πως "δεν μέτρησε ουτε ενα κανονικο 4αρι καθ'ολη τη διαρκεια της συναυλιας. Επαιζαν συνεχως "εξω"(!!!). Εξου και το Overtone, μαλλον."