Οπως μου ειπε γνωστος που εργάζεται σε μια απο τις γνωστές αλυσίδες Media Markt και Saturn πιθανόν να παραλάβουν αυριο η μεθαύριο.
Συνεπώς μπορεί να εισαι πιο τυχερός.
Συνεπώς μπορεί να εισαι πιο τυχερός.
Ανδρέα thanx για τις εντυπώσεις και
Αν θές εξηγείς λίγο το θέμα της θέασης υπό γωνία ας πούμε 20-30 μοίρες που είναι φυσιολογικές για μια παρέα στο σπίτι.
Διατηρούσε αξιοπρεπή εμφάνιση του 3D ή όχι?
![]()
Τα ιδια ισχύουν...Καλημέρα!
Ανδρέα δεν το έγραψα καλά, εννοούσα 30 μοίρες από τον κάθετο άξονα, δλδ με το παράδειγμά σου θέαση στις 60 μοίρες...
Η σκέψη μου ήταν μήπως δεν λειτουργεί σωστά στο μάτι η εναλλαγή - σχεδόν ταυτόχρονη προβολή εικόνων για το κάθε μάτι ξεχωριστά...
Όταν έρθουν στο Saturn θα πεταχτώ να τις δω και εγώ.
Απ´οσα διαβάζω πάντος και αν έπρεπε να ρισκάρω μια πρόβλεψη για τι 3D TVs θα είναι επαρκή η θέαση σε 50" από απόσταση 2,0-2.2 μ και σε 60" από 2,8-3,0μ, αλλά η θέαση με τα γυαλιά θα είναι ενοχλητική...
Ανδρέα δεν το έγραψα καλά, εννοούσα 30 μοίρες από τον κάθετο άξονα, δλδ με το παράδειγμά σου θέαση στις 60 μοίρες...
Η σκέψη μου ήταν μήπως δεν λειτουργεί σωστά στο μάτι η εναλλαγή - σχεδόν ταυτόχρονη προβολή εικόνων για το κάθε μάτι ξεχωριστά...
Τα ιδια ισχύουν...
Η αίσθηση του τρισδιάστατου δεν επηρεάζεται σε τοσο μικρές γωνιες..
Μου κάνει εντύωση Ανδρέα... Φαίνεται ότι πάλιωσε η LCD μου.
:
εγώ πάλι γιατί νόμιζα ότι είναι προαπαιτούμενο το HDMI 1.4 για 3D?
Με δύο HDMI 1.3 και trasnfer πάνω από 10.2 GBs γίνεται η δουλειά... έχει διασταυρωθεί αυτό από ουκ ολίγες πηγές όπως αυτή του gzoun (χρόνια πολλά - σε ξέχασα!)...
Απλά δεν θα περνάνε τα HD formats του ήχου, αλλά θα πέρνουμε τα απλά formats με τρίτη σύνδεση οπτική για παράδειγμα.
Το θέμα είναι ότι απ' όσο θυμάμαι λίγα ΒDp έχουν δύο ΗDMI 1.3 εξόδους και ότι το θέμα της 3D TV δεν ξεπερνιέται με τίποτα.
Παρακάτω έχει ένα ακόμη άρθρο περί 3D-HDMI,
http://hdguru.com/3d-hdtv-and-hdmi-explained/1336/
Νίκο ευχαριστώ για τις ευχές.....:ADFADF1:
και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.