Κι εσύ αυτά που λες τα ξέρεις σίγουρα?φημες φημες φημες !!!!!!!!!!!!!!!!
τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχύει οπως αναφερετε .....
...σύμφωνα με το άρθρο του full HD: "Δημιουργούν εννέα θέσεις θέασης..."
Όντως... 2.5μ είναι πάρα πολλά για 56 και 65" αν θέλει κανείς να έχει σωστή αίσθηση 3D.
Το λέμε εμείς όλη την ώρα, το υπονοούν τα περιοδικά, τώρα αρχίζει και το "φέρνει" σιγά σιγά και η Toshiba.. για σωστό 3D χρειάζεται τεράστιο κάδρο!!
Τα πραγματικά πεταμένα λεφτά είναι για τηλεοράσεις 3D στις οποίες παρακολουθεί ο κόσμος από τα 3-4 μέτρα. Εντελώς πεταμένα λεφτά.
Μεταφραση: θεσεις=σημεια
Λιγο να κουνηθεις παει το 3d.
Τώρα το πόσο "καλό 3d" θα είναι αυτό της toshiba και πόσο εύκολα θα βλέπουν 9 άτομα δε ξέρω...
...σύμφωνα με το άρθρο του full HD: "Δημιουργούν εννέα θέσεις θέασης..."
αν και δεν εχω καμμια μα απολυτως καμμια διαθεση να κοντραριστω με κανεναν να πω οτι
55 ιντζες που εχω μια χαρα βλεπεις και απο 2,5 και απο 3 μετρα.Και στο 1,5 να πας οι διαφορες δεν ειναι οσες λετε.Πιστεω οτι απλα σου δινει μια απολαυση να δεις βαθος , εστω και κατα πολυ περιορισμενο σε σχεση με εναν προβολεα που δινει ανετα 100+ ιντζες , με ωραια εικονα.
Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι απολαυση, και δεν ειναι πεταμενα λεφτα, οχι επειδη εχω 3d τηλεοραση φυσικα , αλλα επειδη αν θελεις κατι και το θελεις τωρα , απλα πας και το παιρνεις.Οταν βγει κατι καλυτερο το αντικαθιστας και συνεχιζεις καπως ετσι.
Best buy , υπαρχει μονο για τωρα και οχι διαχρονικα.
Εν κατακλειδι , οποιος πληρωσει κατι παραπανω για 3d , δεν θα μετανοιωσει
Τα παραπανω ειναι αποψη μου φυσικα
Η εικόνα 2D της συγκεκριμένης τηλεόρασης, θα είναι μια μούρλια... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
![]()
Εν κατακλειδι , οποιος πληρωσει κατι παραπανω για 3d , δεν θα μετανοιωσει
Τα παραπανω ειναι αποψη μου φυσικα
μιλαω για το απλο..απλο σε σχεση με το RDZ , συνθετο σε σχεση με μια απλη τηλεοραση.Mιλαμε για το απλο 3D που εχουν τα μοντελα 2010 η το RDZ 3D που εχουν τα νεα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.