Προσεχώς 3D

φημες φημες φημες !!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχύει οπως αναφερετε .....

Ε...ναι...μετά δεν θα έχουμε επιχειρήματα για να λέμε ότι μόνο οι dlp projectors μπορούν να δώσουν σωστό 3D...

Οι 3D χωρις γυαλια απαιτουν να καθεται καποιος σε συγκεκριμενα σημεια προκειμενου να δει 3D.

Γλιτωνεις δηλαδη τα γυαλια (με κυαλια μοιαζουν πιο πολυ αλλα τελος παντων) αλλα εχεις αλλα προβληματα.

Δεν νομίζω γιατί απ' ότι εχω διαβάσει η τεχνολογία της toshiba χωρίς γυαλιά μπορείς να τη δεις και από διαφορετική γωνία θέασης.

Απάντηση: Re: Προσεχώς 3D

φημες φημες φημες !!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχύει οπως αναφερετε .....
Κι εσύ αυτά που λες τα ξέρεις σίγουρα?
Τα έχεις δει με τα μάτια σου ή έτσι άκουσες/σου είπανε?

+1 fits79...

...σύμφωνα με το άρθρο του full HD: "Δημιουργούν εννέα θέσεις θέασης..."

Τώρα το πόσο "καλό 3d" θα είναι αυτό της toshiba και πόσο εύκολα θα βλέπουν 9 άτομα δε ξέρω...

Πάντως η προδιαγραφή "απόσταση κοντά στα 2,5 μέτρα από την οθόνη" δεν είναι και η πιο συνηθισμένη συνθήκη θέασης για 56" και 65" ίντσες...

Πλάκα μας κάνουν... μην ασχολείστε... Αφού ξεπουλήσουν τη σαβούρα θα λανσάρουν και τίποτε καλό...:D

Όντως... 2.5μ είναι πάρα πολλά για 56 και 65" αν θέλει κανείς να έχει σωστή αίσθηση 3D.

Το λέμε εμείς όλη την ώρα, το υπονοούν τα περιοδικά, τώρα αρχίζει και το "φέρνει" σιγά σιγά και η Toshiba.. για σωστό 3D χρειάζεται τεράστιο κάδρο!!

Τα πραγματικά πεταμένα λεφτά είναι για τηλεοράσεις 3D στις οποίες παρακολουθεί ο κόσμος από τα 3-4 μέτρα. Εντελώς πεταμένα λεφτά.

Περί των 9 θέσεων της Toshiba, υποψιάζομαι ότι θα είναι εξαιρετικά αυστηρά ορισμένες.. και αν κουνιέσαι έστω και εκατοστό η εικόνα θα γίνεται απαράδεκτη.

Είπαμε, νόμοι της Φύσης..

Όντως... 2.5μ είναι πάρα πολλά για 56 και 65" αν θέλει κανείς να έχει σωστή αίσθηση 3D.

Το λέμε εμείς όλη την ώρα, το υπονοούν τα περιοδικά, τώρα αρχίζει και το "φέρνει" σιγά σιγά και η Toshiba.. για σωστό 3D χρειάζεται τεράστιο κάδρο!!

Τα πραγματικά πεταμένα λεφτά είναι για τηλεοράσεις 3D στις οποίες παρακολουθεί ο κόσμος από τα 3-4 μέτρα. Εντελώς πεταμένα λεφτά.

Δημήτρη όσοι είχαν την ευκαιρία να δούν 3d σε κάποιο κατάστημα έχουν καταλάβει καλά ότι σε αυτή την απόσταση η εικόνα δεν καλύπτει ούτε το μισό οπτικό πεδίο, μέσα από τα γυαλιά... άσε το βάθος της εικόνας... άσε την ανάλυση... άσε... άσε...

Προσωπικά στο τελευταίο test στο Pioneer Center γύρω στο 1-1,5 μέτρο ένοιωσα άνετα εμπρός στην 65" VT20...

Τελειωμένη ιστορία... απλά για να λέμε ότι πήραμε 3d τηλεόραση...(IMO)

Μεταφραση: θεσεις=σημεια

Λιγο να κουνηθεις παει το 3d.

Τώρα το πόσο "καλό 3d" θα είναι αυτό της toshiba και πόσο εύκολα θα βλέπουν 9 άτομα δε ξέρω...

Που θα κουνηθείς δηλαδή... δεν γίνεται... δυό ώρες είναι αυτές...:flipout:

Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

...σύμφωνα με το άρθρο του full HD: "Δημιουργούν εννέα θέσεις θέασης..."

Η εικόνα 2D της συγκεκριμένης τηλεόρασης, θα είναι μια μούρλια... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

3D_lenticular_card.jpg

αν και δεν εχω καμμια μα απολυτως καμμια διαθεση να κοντραριστω με κανεναν να πω οτι
55 ιντζες που εχω μια χαρα βλεπεις και απο 2,5 και απο 3 μετρα.Και στο 1,5 να πας οι διαφορες δεν ειναι οσες λετε.Πιστεω οτι απλα σου δινει μια απολαυση να δεις βαθος , εστω και κατα πολυ περιορισμενο σε σχεση με εναν προβολεα που δινει ανετα 100+ ιντζες , με ωραια εικονα.
Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι απολαυση, και δεν ειναι πεταμενα λεφτα, οχι επειδη εχω 3d τηλεοραση φυσικα , αλλα επειδη αν θελεις κατι και το θελεις τωρα , απλα πας και το παιρνεις.Οταν βγει κατι καλυτερο το αντικαθιστας και συνεχιζεις καπως ετσι.
Best buy , υπαρχει μονο για τωρα και οχι διαχρονικα.
Εν κατακλειδι , οποιος πληρωσει κατι παραπανω για 3d , δεν θα μετανοιωσει
Τα παραπανω ειναι αποψη μου φυσικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

αν και δεν εχω καμμια μα απολυτως καμμια διαθεση να κοντραριστω με κανεναν να πω οτι
55 ιντζες που εχω μια χαρα βλεπεις και απο 2,5 και απο 3 μετρα.Και στο 1,5 να πας οι διαφορες δεν ειναι οσες λετε.Πιστεω οτι απλα σου δινει μια απολαυση να δεις βαθος , εστω και κατα πολυ περιορισμενο σε σχεση με εναν προβολεα που δινει ανετα 100+ ιντζες , με ωραια εικονα.
Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι απολαυση, και δεν ειναι πεταμενα λεφτα, οχι επειδη εχω 3d τηλεοραση φυσικα , αλλα επειδη αν θελεις κατι και το θελεις τωρα , απλα πας και το παιρνεις.Οταν βγει κατι καλυτερο το αντικαθιστας και συνεχιζεις καπως ετσι.
Best buy , υπαρχει μονο για τωρα και οχι διαχρονικα.
Εν κατακλειδι , οποιος πληρωσει κατι παραπανω για 3d , δεν θα μετανοιωσει
Τα παραπανω ειναι αποψη μου φυσικα

Φίλε μου εφόσον εσένα σου αρέσει στους υπόλοιπους περισσεύει...
Πολύ καλά τα λες μέχρι το σημείο "οποιος πληρωσει κατι παραπανω για 3d , δεν θα μετανοιωσει"... Σε αυτό το σημείο θα διαφωνήσω ως προς τη γενίκευση και μόνο... :a0210:

Η εικόνα 2D της συγκεκριμένης τηλεόρασης, θα είναι μια μούρλια... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

3D_lenticular_card.jpg

Στο τσακ τον γλίτωσα το στραβισμό :flipout:

Mιλαμε για το απλο 3D που εχουν τα μοντελα 2010 η το RDZ 3D που εχουν τα νεα?
μιλαω για το απλο..απλο σε σχεση με το RDZ , συνθετο σε σχεση με μια απλη τηλεοραση.
Τεσπα στην τεχνολογια τιποτα δεν ειναι για παντα.Απολαμβανω το fake 3d στην δικια μου και μολις γινει προσιτο το RDZ (σχετικο αυτο) , θα βαλω την 55αρα στην κρεβατοκαμμαρα να βλεπω fake και real στο σαλονι (65αρα+) :BDGBGDB55:

Μπα μετα το RDZ θα βγει κατι αλλο.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες παντως οτι αν σου αρεσει κατι πας και το αγοραζεις.

Αρκει να ξερει καποιος οτι το καινουργιο ειναι εφημερο τις περισσοτερες φορες (βλεπε early adopters) οποτε αν δεν του περισσευουν λεφτα για να τα χαριζει στις εταιρειες καλυτερα να παρει κατι δοκιμασμενο και σιγουρο.