Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν θες να επωφεληθείς από το -50% στην τηλεόραση για ένα έτος, διάλεξε όποιο πρόγραμμα θες από τηλεφωνία-ίντερνετ.Δε νομίζω να σου έκοωαν και από το σταθερό.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Είναι 10,95 ευρώ το μήνα το full pack, για ανανέωση για 12 μήνες το Ote tv, και διαλέγεις οποίο πακέτο θες double play, είτε με 4 mpbs είται με 24 mbps. Βασικά η προσφορά είναι 50% στη συνδρομή του ote tv (εννοώντας υφιστάμενους πελάτες που ισχύει 21,90 για full pack).

για μενα που σκεφτομαι να αλλαξω απο hol σε ote ισχυει η προσφορα στο 10,95 ??

Σε οσους συνδρομητες πηγαινουν απο αλλον παροχο τηλεφωνιας στον ΟΤΕ λαμβανουνε 100% τη προσφορα των 10,95.

Εγω εχω ΟΤΕ (ασχετο αλλα nova εχω ηδη) 24αρι απεριοριστα σταθερα και 60 κινητα.Πηγα σημερα στον ΟΤΕ και εκανα μια τυπου αναβαθμιση για να μου δωσουν το πακετο με τα 300 σε κινητα.Στην ουσια δηλαδη δεν αλλαξε κατι απλα προσθεσα 240 σε κινητα.
Ρωτησα αν μπορουν να μου δωσουν ΟΤΕ TV στα 10,95 τωρα που στην ουσια ανανεωνω/αναβαθμιζω το πακετο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοια προσφορα για κανεναν.Δεν γνωριζαν τιποτα οι τυποι και οι τυπισες ουτε που το ειχαν ξανακουσει.....τον μισθο να παρουν και δεν γαμ@#ται.Ακομα κι ενας κολοκυθας γνωστος που εχω εκει ειχε μαυρα μεσανυχτα.
Δεν περιμενα παντως να μου δωσουν την συγκεκριμενη προσφορα ακομη κι αν γνωριζαν περι τινος προκειται γιατι στην ουσια δεν ημουνα σε αλλο παροχο.Δεν ειχα ομως τιποτα να χασω και γι'αυτο και ρωτησα.Απορω ομως τι τους χαλουσε να παιρνουν αλλα 11 ευρουδακια τον μηνα?
Anyway ισως καμια μερα τωρα που ειδαν οτι εκανα ανανεωση με παρουν τηλεφωνο να μου προτεινουν τιποτα.

Οκ φίλε ευχαριστώ αλλά θα ήθελα να μάθω γενικά πως θα πάνε οι τιμες

Επιβεβαιώνω και εγώ. Ανανέωσα στο full pack με -50 τους πρώτους 6 μήνες +μου έδωσαν φέτος και 5 κάθε μήνα στο καρτοκινητό. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που παίρνω την προσφορά και πάω στα τρία χρόνια συνδρομής. Στα κινητά το ξεκίνησαν να το δίνουν από φέτος.Μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μόνο στο τμήμα διακοπής συνδρομής....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

καποιο τηλεφωνο εχουμε που να δεινουν αυτην την προσφορα? απ οτι διαβασα αν πας σε καταστημα δε βγαζεις ακρη

Μισή τιμη ote tv τους 6 μήνες για ανανέωση 12μηνου συμβολαίου
Και δωρεαν τους έξι μήνες ote tv για επιστροφη απο άλλο πάροχο τηλεφωνίας στον ΟΤΕ

να ρωτήσω κι εγώ κατι, λετε οτι οσοι μεταφερουν τη γραμμή τους στον οτε παιρνουν -50% στην τιβι δηλ. περιπου -144. Τελος ενεργοποιησης ομως δεν υφισταται σ'αυτην την περιπτωση που νομιζω ειναι καπου στα 32 ;

Tα 36,09 ( για να είμαστε ακριβείς) ευρώ τα πληρώνουμε ως τέλος ενεργοποίησης τηλεφώνου-ίντερνετ.Δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση.Στο τι θα πλρώσεις όμως το 12μηνο, πρέπει να το υπολογίσεις κι αυτό.