Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μόνο οι πιο παλιοί νομίζω.
Αυτοί που έκαναν το καλοκαίρι σύνδεση με 2+12 μήνες νομίζω δεν μπορούν.
Κάνω λάθος?

Ληξη συμβολαιου και ανανεωση για 12 μηνες με τους πρωτους 6 μηνες 50% εκπτωση στο Ote tv στα 10.90 και μετα 21.90

το πηρες? εμενα ληγει 2 Νοεμβριου και θα κοιταξω να παρω την προσφορα που λες

Ναι μολις σου ληξει θα πας σε ενα Oteshop και θα τους πεις οτι θες να σου κανουν προσφορα και αμα σου πουν οτι δεν υπαρχει θα τους πεις οτι θες αυτο με 50% στους 6 μηνες ή το αλλο με τους 3 μηνες δωρο αλλιως θα κανω διακοπη και θα παρουν τηλεφωνο στα κεντρικα της Αθηνας και θα στο δωσουν

Eγω που τελος Οκτωβριου κλεινω 2 χρονια συνδρομης χωρις καμια προσφορα νομιζω οτι "δικαιουμαι" να το δοκιμασω ,ετσι?

Last edited by a moderator:

Εχω ote double play και θελω να βαλω οτε tv. Ειναι καλυτερα να βαλω μετα τις 31 οκτωβρη ,που μπορει να κυκλοφορηση και ο νεος δεκτης η θα ειναι ακριβοτερη η συνδρομη.

Για τον pvr δεν υπάρχει καμία ενημέρωση επίσημη και καμία ουσιαστική πληροφορία.
Αν δεν καίγεσαι περίμενε.

Λήγει σήμερα το συμβόλαιο. Επικοινώνησα πρίν λίγο με το ΟΤΕ ΤV και μου ε'ιπαν δεν υπάρχει καμία προσφορά. Πιθανόν να αποχωρίσω απο το ΟΤΕ ΤV.

Λήγει σήμερα το συμβόλαιο. Επικοινώνησα πρίν λίγο με το ΟΤΕ ΤV και μου ε'ιπαν δεν υπάρχει καμία προσφορά. Πιθανόν να αποχωρίσω απο το ΟΤΕ ΤV.

Αυτή είναι η απάντηση του πρώτου υπαλλήλου με τον οποίο θα μιλήσεις κάθε φορά επειδή επίσημα δεν τρέχει/διαφημίζεται κάποια προσφορά αυτόν τον καιρό. Αν όμως ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπών, κ αναφέρεις ότι θέλεις να διακόψεις για οικονομικούς λόγους το πιθανότερο είναι ότι θα σου προτείνουν νέα 12μηνη δέσμευση με 3 μήνες δωρεάν >>> 3/12 = 25% έκπτωση συνολικά στον χρόνο επάνω. Καθόλου άσχημα, για την ακρίβεια, πιο φθηνά και απο την τιμή προ αύξησης Σεπτεμβρίου :2thumb22sup:

πηρα πριν λιγο προφασιζομενος διακοπη για οικονομικους λογους και πηρα το full pack 10,95 για 6 μηνες αντιστοιχη προσφορα πηρα και περυσι

Πρακτικά η ίδια προσφορά, απλά με τη μισή έκπτωση για διπλάσιους μήνες (6*50% = 3*100%). Και στις δύο περιπτώσεις το κέρδος είναι 25% για ετήσια δέσμευση.

και εγώ πήρα αυτή την προσφορά και επιπλέον 5 ευρώ έκπτωση στο πάγιο του κινητού για 1 χρόνο.

Πριν 1 μήνα έβαλα ΟΤΕ TV Full pack μέσω δορυφόρου, χωρίς να είμαι πελάτης ΟΤΕ (27,40 ευρώ το μήνα). Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο από 13888 και μου έκαναν την εξής προσφορά:
ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack, 43,85 τους πρώτους 6 μήνες και 47,85 του επόμενους, με ελάχιστη παραμονή τους 12 μήνες. Απ' ότι είδα στο site του ΟΤΕ, το συγκεκριμένο πακέτο το χρεώνουν 54,80 τους πρώτους 6 μήνες και 58,80 τους επόμενους. Δηλαδή μου το δίνουν 11 ευρώ το μήνα κάτω από την επίσημη προσφορά του ΟΤΕ (κάτι είπε ότι ουσιαστικά μου δίνουν 10,95 ευρώ το ΟΤΕ TV)! Επειδή η πρόσφορά μου φάνηκε πολύ καλή, απάντησα θετικά σε αλλαγή παρόχου και εγγραφή στο συγκεκριμένο πακέτο.. Ξέρει κανείς μήπως υπάρχουν "λεπτομέρειες" που πρέπει να ξέρω; έχει κανείς αντίστοιχη προσφορά; Επίσης, αναρωτιόμουν, για πιο λόγο να μου κάνει τέτοια προσφορά ο ΟΤΕ, από τη στιγμή που στο επίσημο site έχουν πιο ακριβή προσφορά; τι κερδίζει από εμένα; τόσο πολύ ρόλο παίζει το πόσους συνδρομητές θα πάρει από άλλη εταιρία;

Νομιζω έχουν δώσει και καλύτερες προσφορές... Οι πιο έμπειροι όμως, ξέρουν καλύτερα....

Γενικά ο ΟΤΕ κάνει συνδυαστικές προσφορές σε μη πελάτες του για επιστροφή στο δίκτυό του,χρεώνοντας το ΟΤΕ TV με 10,95 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο.Πριν από λίγους μήνες μου είχαν κάνει και μένα συνδυαστική προσφορά για επιστροφή στο δίκτυό του,προσφέροντάς μου το ΟΤΕ TV Full Pack με 10,95 ευρώ το μήνα για 12 μήνες.

Εμένα το παράπονο μου είναι γιατί δεν έχουν βγάλει κανένα πακέτο 3play μέχρι σήμερα, θα μου πεις δε τους αφήνουνε ίσως, ώστε εγώ που είμαι πελάτης ΟΤΕ Double Play να μπορέσω να έχω μια μικρή έκπτωση και να σκεφτώ πιο ζεστά το ενδεχόμενο να βάλω και OTE TV. Αυτό το πακέτο και καλά που έχουν στο site τους "ΟΤΕ Double Play + OTE TV" δε καταλαβαίνω την σημασία της ύπαρξης του.

Μου έκαναν και μένα αυτήν την προσφορά σήμερα. Από 27,40 το OTEtv θα πέσει στα 10.95 και το ίντερτετ + απεριόριστα τηλέφωνα 32.90 για 6 μήνες και 36,90 για άλλους 6 μήνες
Από την μια πέφτει η τηλεόραση -15 αλλά από την άλλη ανεβαίνει η τηλεφωνία από 29.90 που δίνω σε 34.15 και 38.15(μαζί με την αναγνώριση) δηλαδή +4,25 και + 8,25 . Σύνολο 47 το μήνα μέσο όρο αντί για 57,4 Συμφέρει για στο έτος είναι 123 λιγότερα

Επεξεργασία:
Τελικά ενέδωσα στην προσφορά αν και το κέρδος δεν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει τέλος επιστροφής 31 και χρεώνει και η Ον ένα 20 αν φύγεις οπότε απο 123 πέφτουμε στα 72

Παιδιά η προσφορα ειναι η ίδια για όλους όσους θέλουν να επιστρέψουν στον ΟΤΕ. Στα 10,95 το οτετv σε συνδυασμό με ένα απο τα πακετα-προσφορα double play όπως ακριβώς φαίνονται στο site του ote. Διαλέγεις οποίο πακέτο θες double play.

Με πήραν και εμένα και μου έκαναν πρόταση να επιστρέψω στον οτε και ξέχασα να ρωτησω η τιμή 10,75 είναι για το full pack και το ίντερνετ για 24 mbps ;