Re: Προσφορά ΟΤΕ
Πριν 1 μήνα έβαλα ΟΤΕ TV Full pack μέσω δορυφόρου, χωρίς να είμαι πελάτης ΟΤΕ (27,40 ευρώ το μήνα). Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο από 13888 και μου έκαναν την εξής προσφορά:
ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack, 43,85 τους πρώτους 6 μήνες και 47,85 του επόμενους, με ελάχιστη παραμονή τους 12 μήνες. Απ' ότι είδα στο site του ΟΤΕ, το συγκεκριμένο πακέτο το χρεώνουν 54,80 τους πρώτους 6 μήνες και 58,80 τους επόμενους. Δηλαδή μου το δίνουν 11 ευρώ το μήνα κάτω από την επίσημη προσφορά του ΟΤΕ (κάτι είπε ότι ουσιαστικά μου δίνουν 10,95 ευρώ το ΟΤΕ TV)! Επειδή η πρόσφορά μου φάνηκε πολύ καλή, απάντησα θετικά σε αλλαγή παρόχου και εγγραφή στο συγκεκριμένο πακέτο.. Ξέρει κανείς μήπως υπάρχουν "λεπτομέρειες" που πρέπει να ξέρω; έχει κανείς αντίστοιχη προσφορά; Επίσης, αναρωτιόμουν, για πιο λόγο να μου κάνει τέτοια προσφορά ο ΟΤΕ, από τη στιγμή που στο επίσημο site έχουν πιο ακριβή προσφορά; τι κερδίζει από εμένα; τόσο πολύ ρόλο παίζει το πόσους συνδρομητές θα πάρει από άλλη εταιρία;