Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η προσφορά για το -50% ισχύει ακόμα; Και αν ναι,τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μας την δώσουν;

Ποτε έγινε η ανανέωση ; σε ποιο τμήμα κάλεσες;

Μηπως μπορεις να δωσεις λεπτομεριες σχετικα με την ανανεωση; Τους καλεσες; Πηραν αυτοι; Ειπες οτι θες να διακοψεις και σου προσφεραν εκπτωση;

Επιβεβαιώνω και εγώ την ανανέωση με -50% για 6 μήνες στο ΟΤΕ ΤV

Λεπτομεριες υπαρχουν; Πως εγινε κτλ;

Last edited by a moderator:

Να ρωτησω και εγω κατι...ειμαι συνδρομητης conn-x και 24 αρας γραμμης συν τον ΟΤΕ TV (μεσω δορυφορου)..διμηνος λογαριασμος 132ευρω...με απειροελαχιστα τηλεφωνηματα σε κινητα...τα θεωρω πολλα 66 το μηνα....Εσεις που ειστε στα ιδια με εμενα...ποσο πληρωνετε το μηνα? Τελειωνει το συυμβολαιο μου ιανουαριο και το σκεφτομαι αν θα ανανεωσω...

Εγώ κλαφτηκα οτι θα το κόψω και καλά....και μετα παιζει προσφορά...

Οσοι έχουμε τηλέφωνο ΟΤΕ και conn-x , και δεν είχαμε ποτέ ΟΤΕ TV και θελουμε να βάλουμε τώρα πρώτη φορά, ισχύει το 50% έκπτωση ;;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

36 ευρώ είναι και πληρώνονται κανονικά.

και κάποια άλλα ψιλά που δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΟΤΕ εξακολουθεί να χρεώνει.. π.χ το γελοίο τέλος αναγνωρισης κλησης 1,5 Ευρώ το μήνα

Και εγώ το σκέφτομαι αλλά μου έρχεται λίγο φτηνότερα να μείνω στην HOL για τηλεφωνία με απεριόριστα αστικά υπεραστικά + 24άρι Internet (16 Ευρώ το μήνα) και να βάλω ΟΤΕ ΤV Full Pack

Ούτε μεταφορές ούτε τέλη ενεργοποιησης ούτε τέλη αναγνώρισης κλήσεων

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

θα ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Δημήτρη για το
χρόνο και τις συμβουλές του

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

γεια σας!
σκεφτομαι να κανω συνδρομη στο οτε tv
εχω ηδη σταθερο (240) και τη connx στα 2 mbs!
το full pack εχει 21,90 το μηνα για πελατες οτε
αν κανω τωρα τη συνδρομη θα παρω την εκπτωση του 50%

Οσοι έχουμε τηλέφωνο ΟΤΕ και conn-x , και δεν είχαμε ποτέ ΟΤΕ TV και θελουμε να βάλουμε τώρα πρώτη φορά, ισχύει το 50% έκπτωση ;;

γεια σας!
σκεφτομαι να κανω συνδρομη στο οτε tv
εχω ηδη σταθερο (240) και τη connx στα 2 mbs!
το full pack εχει 21,90 το μηνα για πελατες οτε
αν κανω τωρα τη συνδρομη θα παρω την εκπτωση του 50%
Έχουν ενδιαφέρον τα παραπάνω ερωτήματα. Αν είναι κάποιος ήδη στον ΟΤΕ, δικαιούται να πάρει έκπτωση για το συνδρομητικό πακέτο;

Δυστυχώς η απάντηση που θα πάρετε, είτε από κατάστημα, είτε από το 13888 είναι πως δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη έκπτωσης για υφιστάμενο πελάτη ΟΤΕ.
Η προσφορά επίσημα δίνεται σε όσους έρχονται στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο και “ανεπίσημα” σε όσους επιθυμούν να ανανεώσουν για 12μηνο οπότε δίνετε ως δώρο.
Σας το λέω από προσωπική μου εμπειρία προ 3 εβδομάδων περίπου, δεν μου έδωσαν το 50% ούτε όταν ζήτησα να κάνω δύο συνδέσεις ΟΤΕ TV (Σπίτι μου & Πατρικό μου), οι λογαριασμοί είναι στο όνομα μου, αλλά ούτε και στην απάντηση που πήρα έπειτα από mail που έστειλα στο ote.gr.
Η υπάλληλος που επικοινώνησε μαζί μου σε απάντηση του mail μου ήταν σαφέστατη, θα θέλαμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, έχετε απόλυτο δίκιο ως προς την αναφορά σας πως υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ εν’ δυνάμει πελατών και υφισταμένων, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια προσφορά για εσάς ως υφιστάμενο πελάτη…

Last edited:

Μάλιστα, απαράδεκτοι και αυτοί. Να πληρώνεις ακριβά το 2play και να μη σου κάνουν προσφορά...

Υπάρχει ακόμη η προσφορά των 3 μηνών δωρεάν (+9) για νέους πελάτες στον ΟΤΕ tv (ανεξάρτητα από τον πάροχο στη σταθερή). Και μάλιστα μέχρι τέλος του μήνα και το πιάτο δώρο.
Πληροφορίες με πμ.
Αν σταματήσει η συγκεκριμένη προσφορά θα ενημερώσω.

Είμαι συνδρομητής cyta και ενδιαφέρομαι να πάω σε ote 2play + ote tv.
Μου αρκεί γραμμή 4 Mbps και ένα πακέτο των 200 περίπου λεπτών σε σταθερά (αντίστοιχο αυτού που έχω τώρα).
Τι προσφορά μπορώ να πετύχω στον ΟΤΕ και που πρέπει να απευθυνθώ;

Παιδια καλημερα.Καλως σας βρηκα.Εχω εδω και 1,5 χρονο εχω το full pack και χρειαζομαι και 2 συνδεση λογω γκρινιας της γυναικας στην επιλογη καναλιων που θα δουμε.θα μπορουσατε να μου πειτε εαν υπαρχει καμια προσφορα για αυτο ευχαριστω.

Καλημερα, εαν κανετε ενα αιτημα σε αλλο παροχο (οπως εγω) και μετα σας παρουν απο το ειδικο τμημα προσφορων του ΟΤΕ σου δινουν γη και υδωρ προκειμενου να μεινεις!

Π.χ εμενα μου εδωσαν δωροεπιταγη για να παρω ενα tablet απο τον Γερμανο το καινουργιο ZTE και μου εκαναν ατελως μετατροπη την γραμμη μου απο ISDN σε PSTN, αφου σκεφτομουν πως αν το παιξεις λιγο παραπανω βαρυ πεπονι, ποιος ξερει τι αλλες προσφορες έχουν για να σε κρατησουν.