Προσφορά Cosmote TV

Ίσως επειδή έχω κ τηλέφωνο εκεί; Δεν ξέρω πολύ εύκολα το πήρα τις 22αρι, πίστευα ότι θα μιλούσαμε περισσότερη ώρα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ είμαι πελάτης ΟΤΕ 14 χρόνια και 5 στην τηλεόραση. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει ο υφιστάμενος πελάτης,μόνο αν απειλησεις με διακοπή.

Καλησπέρα, έχω σταθερό τηλέφωνο COSMOTE Double Play 50 XL
50 Mbps
Ευρυζωνική πρόσβαση
Απεριόριστα σταθερά + 360' Κινητά
και πληρώνω 42.55 /μήνα.
Επίσης το Full pack της cosmote tv στα 22 ευρώ

Σχετικά με την συγκεκριμένη χρέωση μπορούμε πιέζοντας να πετύχουμε καλύτερη τιμή?
Το έχει κάνει κανείς?

Στον τελευταίο λογαριασμό μου γράφει
<<Έχετε δικαίωμα επιλογής κάποιου άλλου οικονομικού προγράμματος του ΟΤΕ ή καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως εντός 2 μηνών από την 01/01/19.>>
Μπορώ να πιέσω με την πρόφαση ότι θα φύγω?

Εξαρτάται πόσο θέλεις να ρισκάρεις.
Μπορεί να σου κόψουν κάτι-αν κ το νομίζω δύσκολο- ή εντέλει να μείνεις χωρίς cosmote .

Στα 22 ευρώ έχω το full pack εδώ και 1.5 χρόνο.
Αυτή την τιμή μου έδωσαν πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος όταν είχε περάσει ο χρόνος και πήγα σε κατάστημα αμέσως 22 ευρώ μου είπαν.

Νομίζω μια χαρά τιμή είναι...

Καλησπέρα στο φόρουμ με 50αρα απεριοριστα 30 λεπτά Κινητά cosmote tv 47.5 όλα και επειδή 15/1 τελειώνει το τ.β μου δίνουν άνετα 20 απ 15 που έχω τώρα το Cosmote tv και δενν συναινω.Τους είπα επειδή έχω άλλο ένα χρόνο το τηλ κ ίντερνετ να τα αφήσουν όπως είναι κ μου λένε δεν υπάρχει αυτή η προσφορά τώρα, εεεε κ γ τους είπα 15/1 έχετε Γεια βρυσούλες....

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα στο φόρουμ με 50αρα απεριοριστα 30 λεπτά Κινητά cosmote tv 47.5 όλα και επειδή 15/1 τελειώνει το τ.β μου δίνουν άνετα 20 απ 15 που έχω τώρα το Cosmote tv και δενν συναινω.Τους είπα επειδή έχω άλλο ένα χρόνο το τηλ κ ίντερνετ να τα αφήσουν όπως είναι κ μου λένε δεν υπάρχει αυτή η προσφορά τώρα, εεεε κ γ τους είπα 15/1 έχετε Γεια βρυσούλες....

Έκανες απο τώρα αίτηση διακοπής η θα πάρεις στης 15/1?

Δεν μου επιτρέπουν από τώρα διακοπή αλλά μέσα στο Ιανουάριο κ φυσικά μου είπαν ότι ίσως να έχουν καλύτερη προσφορά τότε

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Δεν μου επιτρέπουν από τώρα διακοπή αλλά μέσα στο Ιανουάριο κ φυσικά μου είπαν ότι ίσως να έχουν καλύτερη προσφορά τότε

Με ενδιαφέρει και προσωπικά γιατί λήγει και ο δικός μου χρόνος στο cosmotetv στα 15 ευρώ και θα σου ήμουν ευγνώμων να μας ενημερώσεις με το τη θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος.

Μην περιμένετε να είναι πάλι 15,τώρα είστε ήδη πελάτες.Αν μου πουν εμένα 20 για ανανέωση,θα είναι μεγάλη επιτυχία!

Εμένα και 17 δεν θα με χάλαγε. Γιατί εκτός τον άλλον εγώ έχω και PVR δέκτη πράγμα που σημαίνει + 3 ευρώ και multiroom +6,90 συνολικά θα μου βγαίνει 29,90 από 24,90.

Τώρα θα μου πεις είναι εξτρά υπηρεσίες η άλλες που αν δεν θες τα κόβεις, σαφώς και θα κόψω το multiroom αν δεν μου κάνουν πιο καλή τιμή από τα 20. Αυτοί θα είναι χαμένοι πάλι.

και εμενα μου ειπανε 20 !! τα ειχα και εγω το full pack 15 και δεν μου το κανανε ιδιο και φυσικα το σταματησα και δνε κανανε καλυτερη προσφορα. Εβαλα το family μιας και δεν με ενδιεφεραν τα υπολοιπα.

Κ μένα 20 αλλά περιμένω λίγες μέρες ακόμη να τοΚαταργήσω διότι πλέον το έχουν ξεφτιλίσει δεν έχει ούτε μια ταινία της προκοπής στα otecinema.. Άσε που χάσανε και τα Nat geo, wild κτλ ούτε λόγος γιαν20αρικακι

Κ μένα 20 αλλά περιμένω λίγες μέρες ακόμη να τοΚαταργήσω διότι πλέον το έχουν ξεφτιλίσει δεν έχει ούτε μια ταινία της προκοπής στα otecinema.. Άσε που χάσανε και τα Nat geo, wild κτλ ούτε λόγος γιαν20αρικακι

Τι εννοείς τα χάσανε?

πηρα πριν λιγο στο 13888 και ζητησα να μιλησω με το τμημα διακοπων μου ειπαν οτι το τμημα κανει μονο εξερχωμενες κλησεις και οτι πρωτα θα εκανε ο υπαλληλος το αιτημα διακοπης και θα με καλουσαν σε 3 μερες. τι εγινε αλλαξε η διαδικασια πως πετυχενουμε καλυτερη τιμη?

Πιθανόν. Θα δείξει. Θεωρείς ότι αυτοί δεν έχουν γνώση ότι κ εμείς μερικές φορές μπλοφαρουμε;
Παρόλο που θέλουμε να συνεχίσουμε , ρισκάρουμε με αίτημα διακοπής για καλύτερη τιμή.

Έτσι είναι εγω έληξα στις 9/1/19 και τους πήρα τηλέφωνο στις 8/1.Πλήρωνα 15ευρω full packet και μου είπανε 20 για ένα χρόνο ζήτησα το τμημα διακοπων και μου ειπανε θα προωθήσουν το αίτημα πρόθεσης ακύρωσης της υπηρεσίας Cosmote Tv και ότι θα με καλέσουν σε τρεις μέρες όπως και έγινε στις 10/1/19.Δεν κατέβηκαν κάτω από 20 και ζήτησα για να ανανεώσω για ενα χρόνο σαν αντισταθμιστικό δώρο 1gb κάθε μήνα σε ένα καρτοκινητό μου και το δέχτηκαν.