Προσφορά Cosmote TV

Είναι αντισταθμιστικό δώρο 1gb κάθε μήνα σε ένα καρτοκινητό σου όταν θέλεις για ανανέωση 10 ευρώ το δίμηνο δηλ 20+5=25 για τον Cosmote Tv;

Ελα μου ντε αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....

Ευτυχώς κατά κανόνα αν κανεις αίτημα διακοπής σε παίρνουν ή τους ξαναπαίρνει για μια καλή τιμή.Φίλος που ειχε συνηθισει στην αρχη 10 και μετα 15 το full pack ,έκανε αίτημα διακοπής.Τον πήραν πίσω και του πρότειναν 22.Αυτός αρνήθηκε πίεσε για Πιο κάτω,τους είπε για 6 κινητά στην cosmote.Αρνήθηκαν και έγινε οριστική διακοπή.Δεν τον πολυενοιαξε παντως γιατί δεν πολυεβλεπε.

Συνδρομητης cosmote tv full(15e) + vdsl 50(32,50)=47,50 καθε μηνα δηλαδη.Εληξε χθες το συμβολαιο cosmote tv full pack και εκανα αιτημα διακοπης.Σημερα με πηραν τηλεφωνο και η προσφορα που μου εκαναν ειναι στα 20e μηνιαιος.Οποτε βλεπω πως σε ολους πλεον η χαμηλοτερη τιμη που δινουν για full pack ειναι στα 20ε και τα 15ε εγιναν αερας(Οσοι εχουν αw το ευχαριστηθουν τωρα που ακομα ειναι μεσα στο συμβολαιο γιατι μετα βλεπω να ειναι αρκετα δυσκολο εως ακατορθωτω να πετυχει παλι καποιος την τιμη των 15ε)

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ πληρώνω 22 full pack, λήγει τον άλλο μήνα και επικοινώνησαν χτες μαζί μου. Μου έκαναν την ίδια τιμή προσφορά. Με αυτά που διαβάζω εδώ ακόμα και με πίεση διακοπής δεν πάει κάτω από τα 20, έτσι??
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να υποβαθμιστώ σε family pack στα 12,90. Ταινίες δε βλέπουμε σχεδόν ποτέ και αθλητικά μόνο αν δω κανά ματσακι champions league και τα atp finals κάθε Νοέμβριο. Εχω ξεχωρισή συνδρομή eurosport player και netflix. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος που έχουν αφαιρέσει από το family pack το Smile? καμιά φορά τα παιδιά βαριούνται τα disney και nick και θέλουν smile. υπάρχει περίπτωση να κανουν εξάίρεση και να το προσθέσουν αν τους το ζητήσω σαν προσφορά?

Τα πακέτα είναι στάνταρ,δεν γίνονται αυτά που λες. Ο φίλος πιο πάνω δίνει περιπου 32 για vdsl 50 κι εγώ δίνω το ίδιο ποσό για adsl 24 που δεν πάει πανω από 9!

Χθες με πήραν από το 13888 καθότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 40 μέρες.

Μου προτάθηκαν τα... γνωστά της τηλεφωνίας (δωρεάν αστικά-υπεραστικά- 360' κινητά) και FIBER 50 στα 36,5

Δεν δέχθηκα και μου πρότειναν να προσθέσουν στην προσφορά:

1) Εκπτωτικά κουπόνια για... απορρυπαντικά (!!!)

2) Μία ασύρματη σύνδεση για χρήση εκτός κατοικίας.

Έχουν προταθεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Τι ακριβώς είναι η "ασύρματη σύνδεση;"

Έχω έναν φίλο που θέλει να κάνει καινούργια τηλεφωνική γραμμή? Τι προσφορές παίζουν στην cosmote για triple play? Τι πακέτα μπορώ να πάρω για 40-45 ευρώ?

Χθες με πήραν από το 13888 καθότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 40 μέρες.

Μου προτάθηκαν τα... γνωστά της τηλεφωνίας (δωρεάν αστικά-υπεραστικά- 360' κινητά) και FIBER 50 στα 36,5

Δεν δέχθηκα και μου πρότειναν να προσθέσουν στην προσφορά:

1) Εκπτωτικά κουπόνια για... απορρυπαντικά (!!!)

2) Μία ασύρματη σύνδεση για χρήση εκτός κατοικίας.

Έχουν προταθεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Τι ακριβώς είναι η "ασύρματη σύνδεση;"

1. https://www.epithimiesdealsforyou.gr

2. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html

Είναι πράγματα που τα δικαιούσαι έτσι κι αλλιώς, όπως όλοι οι συνδρομητές cosmote, είτε έχεις adsl είτε vdsl.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τηλεφώνημα από 13888 για ανανέωση CosmoteTV Full pack...

Από 22 που πληρώνω ..ανεβαίνουμε στα 25 (!!!)

Όπως βρουν... κόκκινη κάρτα... :)

Μόλις ήρθε αυτό το μήνυμα.

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ΠΛHPOΦOPHΣOYME ΠΩΣ OΛOKΛHPΩNETAI TO AMEΣΩΣ EΠOMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA H ΠEPIOΔOΣ ΠOY AΠOΛAMBANETE ΣE ΠPONOMIAKEΣ TIMEΣ THN COSMOTE TV YΠHPEΣIA ΣAΣ KAI ΠΛEON H MHNIAIA XPEΩΣH ΘA ANEPXETAI ΣE 31,90 . ΠAPAKAΛOYME MΠEITE ΣTO www.cosmote.gr 'H EΠIΣKEΦΘEITE ENA KATAΣTHMA COSMOTE-ΓEPMANOΣ ΓIA NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΣXETIKA ME TIΣ TPEXOYΣEΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΠOY KAΛYΠTOYN KAΛYTEPA TIΣ ANAΓKEΣ ΣAΣ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμενα δυστυχως δεν ηρθε........
Κι ετσι απο 22.40 που ηταν το προγραμμα , πηγε στα 37 και κατι , με αποτελεσμα στον αμεσως επομενο λογαριασμο να δωσω 51,50.
Τωρα βεβαια με τη κινηση της αποχωρησης αποκατασταθηκε η ταξη , και με νεο συμβολαιο πηγα στα 23,62 για απλη συνδεση , απεριοριστα , και 30 λεπτα προς κινητα.Το τελευταιο ακουγεται λιγο αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ λογω κινητου.

Μόλις ήρθε αυτό το μήνυμα.

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ΠΛHPOΦOPHΣOYME ΠΩΣ OΛOKΛHPΩNETAI TO AMEΣΩΣ EΠOMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA H ΠEPIOΔOΣ ΠOY AΠOΛAMBANETE ΣE ΠPONOMIAKEΣ TIMEΣ THN COSMOTE TV YΠHPEΣIA ΣAΣ KAI ΠΛEON H MHNIAIA XPEΩΣH ΘA ANEPXETAI ΣE 31,90 . ΠAPAKAΛOYME MΠEITE ΣTO www.cosmote.gr 'H EΠIΣKEΦΘEITE ENA KATAΣTHMA COSMOTE-ΓEPMANOΣ ΓIA NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΣXETIKA ME TIΣ TPEXOYΣEΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΠOY KAΛYΠTOYN KAΛYTEPA TIΣ ANAΓKEΣ ΣAΣ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Και σε μενα ηρθε,ειναι ειδοποιηση οτι τελειωνει το κλειστο συμβολαιο!Επιτελους,ηγγικεν η ωρα!Αντιο OTE...

ΥΓ.Ολως ...τυχαιως,μετα την αιτηση διακοπης,εχω προβλημα με την ταχυτητα του ιντερνετ!Απο 45-46mbps που κλειδωνε(το τσεκαρα μερα παρα μερα),τωρα εχω 9-10mbps!Προβλημα στο ρουτερ?Εχει συμβει σε κανεναν αλλο και πως το αντιμετωπισε?Του αλλαξαν ρουτερ?

Εμενα δυστυχως δεν ηρθε........
Κι ετσι απο 22.40 που ηταν το προγραμμα , πηγε στα 37 και κατι , με αποτελεσμα στον αμεσως επομενο λογαριασμο να δωσω 51,50.
Τωρα βεβαια με τη κινηση της αποχωρησης αποκατασταθηκε η ταξη , και με νεο συμβολαιο πηγα στα 23,62 για απλη συνδεση , απεριοριστα , και 30 λεπτα προς κινητα.Το τελευταιο ακουγεται λιγο αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ λογω κινητου.

Ζήτησες διακοπή τηλεφωνικά?Πάντως έχουν ανεβάσει πολύ την τιμή τιμοκαταλόγου.

Πηγα σε Γερμανο και εκανα αιτηση διακοπης απογευμα και το αλλο πρωι αμεσως μου τηλεφωνησαν.

Εγω ηδη την εκανα για Wind οσον αφορα τη σταθερη και περιμενα να τελειωσει και η δορυφορικη τον Μαρτιο για να τους τραβηξω μια διακοπαρα να το ευχαριστηθω....με παιρνει ομως μια βαριεστημενη τηλεφωνο και μου λεει σας παιρνω για την ανανεωση του συμβολαιου σας για αλλα 2 χρονια στα 25 ευρω!

Πλακα της λεω μου κανεις αυτη τη στιγμη πληρωνω 22 ευρω δεν ενδιαφερομαι....μισο λεπτο να μιλησω με τον υπευθυνο εεε σας το δινουμε στην ιδια τιμη!Παλι δεν ενδιαφερομαι μονο στα 20 ευρω ανανεωνω...ξανα με τον υπευθυνο η κοπελια και μετα απο λιγο μου λεει ενταξει στα 20 ευρω.

Μεχρι τωρα λοιπον πληρωνα 50 ευρω για κοσμοτε και ιντερνετ με 10mbps ταχυτητητα πραγματικη και σταθερα χωρις χρονο σε κινητα και τωρα θα πληρωνω 70 ευρω και θα εχω Κοσμοτε,Vision και 100αρα ιντερνετ φουλ ταχυτα +3 ωρες σε κινητα....

Εμένα τελειώνει το Μάιο και θα πω κατευθείαν για διακοπή. Μόνο να ξέρω μέχρι πόσο μπορώ να πέσω γιατί στην ουσία δεν θέλω να διακόψω.Ένας γνωστός πίεσε για 15αρι και δεν του το έδωσαν και διέκοψε,αν και έβλεπε ελάχιστα.