nicolaos
Established Member
Είναι αντισταθμιστικό δώρο 1gb κάθε μήνα σε ένα καρτοκινητό σου όταν θέλεις για ανανέωση 10 ευρώ το δίμηνο δηλ 20+5=25 για τον Cosmote Tv;
Είναι αντισταθμιστικό δώρο 1gb κάθε μήνα σε ένα καρτοκινητό σου όταν θέλεις για ανανέωση 10 ευρώ το δίμηνο δηλ 20+5=25 για τον Cosmote Tv;
Χθες με πήραν από το 13888 καθότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 40 μέρες.
Μου προτάθηκαν τα... γνωστά της τηλεφωνίας (δωρεάν αστικά-υπεραστικά- 360' κινητά) και FIBER 50 στα 36,5
Δεν δέχθηκα και μου πρότειναν να προσθέσουν στην προσφορά:
1) Εκπτωτικά κουπόνια για... απορρυπαντικά (!!!)
2) Μία ασύρματη σύνδεση για χρήση εκτός κατοικίας.
Έχουν προταθεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Τι ακριβώς είναι η "ασύρματη σύνδεση;"
Είναι πράγματα που τα δικαιούσαι έτσι κι αλλιώς, όπως όλοι οι συνδρομητές cosmote, είτε έχεις adsl είτε vdsl.
Και σε μενα ηρθε,ειναι ειδοποιηση οτι τελειωνει το κλειστο συμβολαιο!Επιτελους,ηγγικεν η ωρα!Αντιο OTE...Μόλις ήρθε αυτό το μήνυμα.
ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ΠΛHPOΦOPHΣOYME ΠΩΣ OΛOKΛHPΩNETAI TO AMEΣΩΣ EΠOMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA H ΠEPIOΔOΣ ΠOY AΠOΛAMBANETE ΣE ΠPONOMIAKEΣ TIMEΣ THN COSMOTE TV YΠHPEΣIA ΣAΣ KAI ΠΛEON H MHNIAIA XPEΩΣH ΘA ANEPXETAI ΣE 31,90 . ΠAPAKAΛOYME MΠEITE ΣTO www.cosmote.gr 'H EΠIΣKEΦΘEITE ENA KATAΣTHMA COSMOTE-ΓEPMANOΣ ΓIA NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΣXETIKA ME TIΣ TPEXOYΣEΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΠOY KAΛYΠTOYN KAΛYTEPA TIΣ ANAΓKEΣ ΣAΣ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμενα δυστυχως δεν ηρθε........
Κι ετσι απο 22.40 που ηταν το προγραμμα , πηγε στα 37 και κατι , με αποτελεσμα στον αμεσως επομενο λογαριασμο να δωσω 51,50.
Τωρα βεβαια με τη κινηση της αποχωρησης αποκατασταθηκε η ταξη , και με νεο συμβολαιο πηγα στα 23,62 για απλη συνδεση , απεριοριστα , και 30 λεπτα προς κινητα.Το τελευταιο ακουγεται λιγο αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ λογω κινητου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.