Πειρατής
New member
Μέσα του Φλεβάρη έληξε το διετές συμβόλαιο στο σταθερό μου τηλέφωνο cosmote VDSL 30 το οποίο είχε τελική τιμή κάπου στα 36 χοντρικά. Ρώτησα για προσφορά και το αντίστοιχο τμήμα μου πρόσφερε το πακέτο fiber 50, με τα γνωστά σε σταθερό - κινητό και ένα καινούργιο ρούτερ (όχι το speedport που δίνει συνήθως) στα 40 . Εννοείται δεν δέχθηκα γιατί δεν ήθελα να δίνω το κάτι παραπάνω από αυτό που έδινα έως τώρα. Έτσι έψαξα μόνος μου το site της cosmote, γιατι δεν θέλω να αλλάξω πάροχο και προχώρησα στο εκ νέου 2ετες συμβόλαιο VDSL 50 L στα 35 και κάτι ψιλά ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) μαζί με το speedport plus router (ωραίο κατά εμέ μιας που παίζω και στις δύο μπάντες WiFi που εχει.).
Νομίζω πως πέτυχα κάτι καλό.Αυτο που έχω σε εκκρεμότητα τωρα είναι η cosmote TV (χωρίς δορυφόρο) το πακέτο cinema το οποίο λήγει 6/3. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το αρμόδιο τμημα, μου πρότειναν να μην μπω σε κάποιο εκ νέου συμβόλαιο γιατί η τιμή που θα έχω σε λίγες ημέρες χωρίς δέσμευση θα είναι πιο συμφέρουσα. Κάπου στα 24 και κάτι ευρώ (τιμή χωρίς δορυφόρο αλλά καλωδιακή). Τι λέτε για τα παραπάνω;
Νομίζω πως πέτυχα κάτι καλό.Αυτο που έχω σε εκκρεμότητα τωρα είναι η cosmote TV (χωρίς δορυφόρο) το πακέτο cinema το οποίο λήγει 6/3. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το αρμόδιο τμημα, μου πρότειναν να μην μπω σε κάποιο εκ νέου συμβόλαιο γιατί η τιμή που θα έχω σε λίγες ημέρες χωρίς δέσμευση θα είναι πιο συμφέρουσα. Κάπου στα 24 και κάτι ευρώ (τιμή χωρίς δορυφόρο αλλά καλωδιακή). Τι λέτε για τα παραπάνω;