Προσφορά Cosmote TV

Μέσα του Φλεβάρη έληξε το διετές συμβόλαιο στο σταθερό μου τηλέφωνο cosmote VDSL 30 το οποίο είχε τελική τιμή κάπου στα 36 χοντρικά. Ρώτησα για προσφορά και το αντίστοιχο τμήμα μου πρόσφερε το πακέτο fiber 50, με τα γνωστά σε σταθερό - κινητό και ένα καινούργιο ρούτερ (όχι το speedport που δίνει συνήθως) στα 40 . Εννοείται δεν δέχθηκα γιατί δεν ήθελα να δίνω το κάτι παραπάνω από αυτό που έδινα έως τώρα. Έτσι έψαξα μόνος μου το site της cosmote, γιατι δεν θέλω να αλλάξω πάροχο και προχώρησα στο εκ νέου 2ετες συμβόλαιο VDSL 50 L στα 35 και κάτι ψιλά ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) μαζί με το speedport plus router (ωραίο κατά εμέ μιας που παίζω και στις δύο μπάντες WiFi που εχει.).
Νομίζω πως πέτυχα κάτι καλό.Αυτο που έχω σε εκκρεμότητα τωρα είναι η cosmote TV (χωρίς δορυφόρο) το πακέτο cinema το οποίο λήγει 6/3. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το αρμόδιο τμημα, μου πρότειναν να μην μπω σε κάποιο εκ νέου συμβόλαιο γιατί η τιμή που θα έχω σε λίγες ημέρες χωρίς δέσμευση θα είναι πιο συμφέρουσα. Κάπου στα 24 και κάτι ευρώ (τιμή χωρίς δορυφόρο αλλά καλωδιακή). Τι λέτε για τα παραπάνω;

Και εγώ τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω ανανέωση από τώρα στο cosmote tv και μου είπαν ότι η προσφορά που έχω στα 22 ευρώ είναι καλύτερη με την τωρινή που είναι στα 25. Κάτι μου βρωμάει εδώ. Το συμβόλαιο λήγει τον Μάιο. Λέτε να κάνουν καμμία αύξηση η να μου το ανανεώσουν στα 30 τον Μάϊο με σκοπό να δεχτώ δίχως άλλο ;

Ότι δεν θα μου πουν είναι σίγουρο αλλά μην μου πουν για κανένα 30 και λέω.

Φυσικά και θα σου πουν τιμή τιμοκαταλόγου.Άρα μόνο αίτημα διακοπής θα έχει αποτέλεσμα.Αυτό θα κάνω κι εγώ τον Ιούνιο.

Φυσικά και θα σου πουν τιμή τιμοκαταλόγου.Άρα μόνο αίτημα διακοπής θα έχει αποτέλεσμα.Αυτό θα κάνω κι εγώ τον Ιούνιο.
Μήπως δεν θα έπρεπε να απαντάς με απόλυτο τρόπο για κάτι, χωρίς να γνωρίζεις την εμπορική πολιτική μιας εταιρείας;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω ανανέωση από τώρα στο cosmote tv και μου είπαν ότι η προσφορά που έχω στα 22 ευρώ είναι καλύτερη με την τωρινή που είναι στα 25. Κάτι μου βρωμάει εδώ. Το συμβόλαιο λήγει τον Μάιο. Λέτε να κάνουν καμμία αύξηση η να μου το ανανεώσουν στα 30 τον Μάϊο με σκοπό να δεχτώ δίχως άλλο ;

Το δικό μου συμβόλαιο Cosmote TV λήγει στις 19-3-2019.

Μου πρότειναν νέο συμβόλαιο με 25 (ήταν ανένδοτη η υπάλληλος)

Τις είπα ή 20 ή το κόβω (βέβαια είμαι αποφασισμένος για αυτό, δεν με ενδιαφέρει να το κρατήσω με αύξηση τιμής).

Εάν δεν προχωρήσεις πάντως σε νέο συμβόλαιο το σίγουρο είναι ότι μετά την λήξη θα "τρέχει" τιμή 31,30

Θα σε ενημερώσω τι θα γίνει με την περίπτωσή μου για να κινηθείς όπως νομίζεις...

Η σύνηθες πρακτική που ακολουθούν στις ανανεώσεις για φέτος είναι σε αυτούς που είχαν πάρει προσφορά από φορητοτητα στα 15 ευρώ για ένα χρόνο η ανανέωση θα είναι 20, σε αυτούς που είχαν πάρει προσφορά στα 20 ευρώ για ένα χρόνο η ανανέωση είναι στα 22, και σε όσους είχαν πάρει 22 για ένα χρόνο η ανανέωση είναι στα 25.

Θεωρώ απίθανο έως ακατόρθωτο εφόσον μιλάμε για την cosmote να έχει πάρει κάποιος προσφορά για ένα χρόνο στα 22 ευρώ το μήνα και να του ανανεώσουν είτε με την ιδιά τιμή είτε φθηνότερα στα 20 ευρώ, αυτό δεν θα γίνει. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σε πάνε στα 25 και μετα να δώσουν κάνα εικοσάρικο δωροεπιταγη από τον Γερμανό και τίποτα mb σε κάποιο καρτοκινητό αν υπάρχει η χρόνο 120 λεπτά προς όλους πάλι σε καρτοκινητό.

Αυτές είναι διαπιστωμένα η επιλογές. Μακάρι να υπάρξει κάτι αλλο που να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Η σύνηθες πρακτική που ακολουθούν στις ανανεώσεις για φέτος είναι σε αυτούς που είχαν πάρει προσφορά από φορητοτητα στα 15 ευρώ για ένα χρόνο η ανανέωση θα είναι 20, σε αυτούς που είχαν πάρει προσφορά στα 20 ευρώ για ένα χρόνο η ανανέωση είναι στα 22, και σε όσους είχαν πάρει 22 για ένα χρόνο η ανανέωση είναι στα 25.

Θεωρώ απίθανο έως ακατόρθωτο εφόσον μιλάμε για την cosmote να έχει πάρει κάποιος προσφορά για ένα χρόνο στα 22 ευρώ το μήνα και να του ανανεώσουν είτε με την ιδιά τιμή είτε φθηνότερα στα 20 ευρώ, αυτό δεν θα γίνει. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σε πάνε στα 25 και μετα να δώσουν κάνα εικοσάρικο δωροεπιταγη από τον Γερμανό και τίποτα mb σε κάποιο καρτοκινητό αν υπάρχει η χρόνο 120 λεπτά προς όλους πάλι σε καρτοκινητό.

Αυτές είναι διαπιστωμένα η επιλογές. Μακάρι να υπάρξει κάτι αλλο που να μας εκπλήξει ευχάριστα.
200' στα καρτοκινητά (δικό μου και συζύγου)για 12 μήνες, 50 δωροεπιταγή,20 τβ 23.63 ΝΕΤ τηλ σύνολο 43.63 τον μήνα (η τβ 12 μήνες και double play 24) . Φυσικά είχε λήξει και όπως είχα γράψει πριν καμιά βδομάδα ήμουν έτοιμος να φύγω (ακύρωσα φορητότητα στο δικαίωμα των 14 ημερών που είχα)

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίτα βασικά γλυτώνω 120 από τα κινητά στους 12 μήνες (άλλο 10+10 και άλλο 10 μια ο ένας μια ο άλλος) το 50 όλο και κάτι θα χρειαστεί :) και ότι είναι για 12 μήνες η τβ οπότε αν δεν με καλύπτει αργότερα θα κοπεί και θα είναι μόνο το double play στα 23κατι για άλλους 12 μήνες! Πιστεύω καλά είναι.

Κοίτα βασικά γλυτώνω 120 από τα κινητά στους 12 μήνες (άλλο 10+10 και άλλο 10 μια ο ένας μια ο άλλος) το 50 όλο και κάτι θα χρειαστεί :) και ότι είναι για 12 μήνες η τβ οπότε αν δεν με καλύπτει αργότερα θα κοπεί και θα είναι μόνο το double play στα 23κατι για άλλους 12 μήνες! Πιστεύω καλά είναι.

Εγώ με την δωροεπιταγή 50 που μου δώσανε για τον Γερμανό πήρα ένα powerbank και ένα στικάκι...
Η προσφορά ηταν 43,50 cosmote tv full για 12 μηνες, internet 24αρι, τηλ (για 24 μήνες) απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 120' προς κινητά + 1000' προς ένα συγκεκριμένο αριθμό κινητού cosmote, 1GB το μήνα σε έναν αριθμό κινητού απ' το οικογενειακό πακέτο που έχουμε συν μία κάρτα sim για τάμπλετ και φόρτιση 120' κάθε μήνα για ένα χρόνο σε οποιοδήποτε καρτοκινητο δηλώσουμε...

Εγώ με την δωροεπιταγή 50 που μου δώσανε για τον Γερμανό πήρα ένα powerbank και ένα στικάκι...
Η προσφορά ηταν 43,50 cosmote tv full για 12 μηνες, internet 24αρι, τηλ (για 24 μήνες) απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 120' προς κινητά + 1000' προς ένα συγκεκριμένο αριθμό κινητού cosmote, 1GB το μήνα σε έναν αριθμό κινητού απ' το οικογενειακό πακέτο που έχουμε συν μία κάρτα sim για τάμπλετ και φόρτιση 120' κάθε μήνα για ένα χρόνο σε οποιοδήποτε καρτοκινητο δηλώσουμε...
6.5 ώρες σε κινητά και 2 ώρες σε 47 χώρες τον μήνα στο σταθερό και 1000' μεταξύ μας (σταθερό+κινητά) στο cosmote one! Έχουν το πλεονέκτημα (εάν είσαι στο δίκτυο τους) στις προσφορές!!!!

6.5 ώρες σε κινητά και 2 ώρες σε 47 χώρες τον μήνα στο σταθερό και 1000' μεταξύ μας (σταθερό+κινητά) στο cosmote one! Έχουν το πλεονέκτημα (εάν είσαι στο δίκτυο τους) στις προσφορές!!!!

Ναι έχουν πλεονέκτημα έχω κι γω αυτό με τα 1000' προς το οικογενειακό πακέτο στα κινητά μας...
Να φανταστείς τώρα πληρώνω 90 το πακέτο που ανέφερα συν 2 κινητά πριν με triple play nova όχι full pack αλλά με novasports 1 πλήρωνα 93 /μήνα μαζί με τα 2 κινητά και με λιγότερη ομιλία από προς κινητά και από προς σταθερό...

Υπάρχει όμως και κάτι καλύτερο, κόβεις το συμβόλαιο του κινητό όταν λήξει και το γυρίζεις σε καρτοκινητο και σου έρχεται τουλάχιστον ένα 10 λιγότερο ανά κινητό το μήνα...

Ναι έχουν πλεονέκτημα έχω κι γω αυτό με τα 1000' προς το οικογενειακό πακέτο στα κινητά μας...
Να φανταστείς τώρα πληρώνω 90 το πακέτο που ανέφερα συν 2 κινητά πριν με triple play nova όχι full pack αλλά με novasports 1 πλήρωνα 93 /μήνα μαζί με τα 2 κινητά και με λιγότερη ομιλία από προς κινητά και από προς σταθερό...

Υπάρχει όμως και κάτι καλύτερο, κόβεις το συμβόλαιο του κινητό όταν λήξει και το γυρίζεις σε καρτοκινητο και σου έρχεται τουλάχιστον ένα 10 λιγότερο ανά κινητό το μήνα...
Καλά να ναι το frog :)

Είναι η αλήθεια και μπορείς να ρωτήσεις όποιον θέλεις.Έχω ρωτήσει στην cosmote της περιοχής μου.Οπότε υπάρχουν οι γνωστοί 2 τρόποι διαπραγμάτευσης.

Εγώ είχα 22αρι για 2 χρόνια και οι 2 πρωτοι μήνες δωρεαν.Θα κάνω αίτημα διακοπής με στόχο το 22.Ο πατέρας μου που δεν ξέρει από αυτά αρχικά πήρε προσφορα το family pack με 20 ευρω ''χατιρικα''.Μετά του είπαν από το καταστημα cosmote να κάνει αίτημα διακοπής.Τον πηραν τηλεφωνο και του το έδωσαν με 15 συν κάποιο χρόνο ομιλίας σε κινητά και ΜΒ.

Λήξη cinema pack σήμερα. Τηλέφωνο για ανανέωση με τιμή 19,90 από 18. Ευχαριστώ πολύ τους είπα. Δεν θα πάρω. Αύξηση 2 ευρώ για επαναλήψεις ταινιών. Κάτι μου λέει ότι θα επιστρέψω μετά από χρόνια στη Νόβα.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Λήξη cinema pack σήμερα. Τηλέφωνο για ανανέωση με τιμή 19,90 από 18. Ευχαριστώ πολύ τους είπα. Δεν θα πάρω. Αύξηση 2 ευρώ για επαναλήψεις ταινιών. Κάτι μου λέει ότι θα επιστρέψω μετά από χρόνια στη Νόβα.
Και εκεί επαναλήψεις έχει άλλα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη ταινιών και καλύτερες σειρές

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι δυνατόν βρε παιδιά να μην έχει επαναλήψεις; Ένα κανάλι που εκπέμπει 24 x 7 έχει μέσα στο χρόνο 8.760 ώρες προγράμματος.
Πολλές οι ώρες για να μην υπάρχουν επαναλήψεις

Sent from my iPhone using Tapatalk