solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Κι εγώ αν μπορούσα θα ακυρωνα τα Otecinema και Νοvacinema.Το καλύτερο είναι πλέον το Netflix.Και δεν μιλάω καν για τους παράνομους τρόπους θέασης.
Εμένα έληγε το συμβόλαιο τέλος του μήνα και με πήραν απο 13888 να ανανεώσω αν θέλω στα 22, αντί για 25 που έχω το full pack.
Τους έστειλες email την δήλωση υπαναχώρησης; Στο email είχα βάλει και screenshot με το sms που επιβεβαιώνουν την φορητότητα (η νόβα) για την ένδειξη της ημερομηνίας που παραλήφθηκε από αυτούς σαν απόδειξη ότι είμαι εντός των 14 ημερών,με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δέχτηκαν την ακύρωση (φυσικά ήμουν στην 6η μέρα).Καλησπέρα έκανα αίτηση στην nova στις 26 Φεβρουαρίου και μου έκανα προσφορά η cosmote. Έκανα αίτηση υπαναχώρησης σήμερα αλλά μου είπαν ότι πέρασαν 14 ημέρες. Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες. Ισχύει αυτό που μου είπαν;
Τους έστειλες email την δήλωση υπαναχώρησης; Στο email είχα βάλει και screenshot με το sms που επιβεβαιώνουν την φορητότητα (η νόβα) για την ένδειξη της ημερομηνίας που παραλήφθηκε από αυτούς σαν απόδειξη ότι είμαι εντός των 14 ημερών,με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δέχτηκαν την ακύρωση (φυσικά ήμουν στην 6η μέρα).
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό σου γράφω, επειδή την αίτηση την έστειλα με courier (από νόβα ήταν κανονισμένο) με στείλανε SMS επιβεβαίωσης κάποια από τις επόμενες μέρες , έβγαλα Screenshot το μνμ που έκανε αναφορά πότε την παρέλαβαν και στο μνμ αναγράφονται ημερομηνία + ώρα!Την αίτηση για να πάω στην novaτην έστειλα αρχές Μαρτίου στη Nova με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου. Σε επικοινωνία με την cosmote μου είπαν μετράει πότε έστειλα την αίτηση και όχι την ημερομηνία που υπέγραψα. Ισχύει αυτό
Ημερομηνία παραλαβής.Εμένα δεν μου έστειλαν. Τι ισχύει τελικά η ημερομηνία που το παραλαμβάνουν ή της υπογραφής;
Στις 21/03 λήγει η 24μηνη δέσμευση που έχω.
Ποτέ πρέπει να καλέσω για διακοπή; 21 ή πιο πριν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.