solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Το θέμα είναι να πω κάτι που να μη φανεί η μπλόφα.Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε ''προσφορά'' 32 ευρώ το 2playmobil από 38 που ήταν.Να τους πω 28?#solareagle σου είπα πιο πάνω τι να κάνεις...
Το θέμα είναι να πω κάτι που να μη φανεί η μπλόφα.Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε ''προσφορά'' 32 ευρώ το 2playmobil από 38 που ήταν.Να τους πω 28?#solareagle σου είπα πιο πάνω τι να κάνεις...
Πηρα. Μου δωσαν ακριβως τις online τιμες. Σε ενα δευτερο πακετο που δεν με ενδιαφερει σαν πρωτο δωσαν εκπτωση 2,8 σε συνολικο πακετο αξιας 60#Parisv πανεύκολα....καλείς 13888 και ζητάς τμήμα προσφορών...τους λες ενδιαφέρομαι για φορητότητα και θα πάρεις ακόμα καλύτερη προσφορά...
Το COSMOTE Tv λήγει 9/5. Είμαι με προσφορά 15 , μου πρότειναν 20 , δεν δέχθηκα. Από το τμήμα των διακοπών μου έκαναν την ίδια προσφορά και πάλι δεν δέχθηκα και τελικά την Παρασκευή επιστρέφω εξοπλισμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
φίλε μου, είχες cosmote TV FULL με 15ευρώ;;; τώρα που σου πρότειναν 20ευρώ πάλι για το FULL μιλάμε; το έχουν και άλλοι με 20ευρώ;
Ναι το full pack
Όταν τα τελευταία 2 χρόνια πληρώνω 15 για tv, έχω Vdsl και 3 κινητά σε προγράμμα family, θεωρώ ότι τα 20 είναι πολλά!
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να έχει αξιόλογες προτάσεις (βλ. Novaflix κλπ)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα! Ναι, αλλα μερχι ποτε θα υπαρχει ο ανταγωνιστης που αναφερεις;
Απο το 2013 διαβαζω οτι εχει κλεισει η νοβα. 2019 και συνεχιζουμε να διαβαζουμε τα ιδια με συνεπεια...Καλησπερα! Ναι, αλλα μερχι ποτε θα υπαρχει ο ανταγωνιστης που αναφερεις;
Καλησπερα! Ναι, αλλα μερχι ποτε θα υπαρχει ο ανταγωνιστης που αναφερεις;
Sdragon28, μια ερωτιση εκανα. Και μακαρι να εχεις δικιο.
xristos330, ποιος εγραψε για Wind και Netflix? Εγω παντως οχι...
Και γιατι δεν τους ανεφερες στο πρωτο σου σχολιο;
Το θέμα είναι να πω κάτι που να μη φανεί η μπλόφα.Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε ''προσφορά'' 32 ευρώ το 2playmobil από 38 που ήταν.Να τους πω 28?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.