Προσφορά Cosmote TV

#solareagle σου είπα πιο πάνω τι να κάνεις...
Το θέμα είναι να πω κάτι που να μη φανεί η μπλόφα.Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε ''προσφορά'' 32 ευρώ το 2playmobil από 38 που ήταν.Να τους πω 28?

#Parisv πανεύκολα....καλείς 13888 και ζητάς τμήμα προσφορών...τους λες ενδιαφέρομαι για φορητότητα και θα πάρεις ακόμα καλύτερη προσφορά...

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

#Parisv πανεύκολα....καλείς 13888 και ζητάς τμήμα προσφορών...τους λες ενδιαφέρομαι για φορητότητα και θα πάρεις ακόμα καλύτερη προσφορά...
Πηρα. Μου δωσαν ακριβως τις online τιμες. Σε ενα δευτερο πακετο που δεν με ενδιαφερει σαν πρωτο δωσαν εκπτωση 2,8 σε συνολικο πακετο αξιας 60

καλησπέρα, μου έκαναν προσφορά να ανανεώσω cosmote TV με 25ευρώ το μήνα....τόσο πληρώνω και τώρα. Αν αποφασίσω να μην ανανεώσω (προς τα εκεί πάει η δουλειά) πως μπορώ να κάνω διακοπή (όταν λήξει σε μερικές μέρες το συμβόλαιο που έχω τώρα); μπορώ να κάνω διακοπή μέσω τηλεφώνου; πόσες ημέρες πριν την λήξη του συμβολαίου πρέπει να αιτηθώ την διακοπή;

ουσιαστικά σκέφτομαι να το κόψω τώρα το καλοκαίρι και απο Οκτώβριο-Νοέμβριο αν θελήσω να ξανακάνω συμβόλαιο (έτσι κ αλλιώς 25ευρώ έχει η cosmote TV και σήμερα....υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί καλά;

Το COSMOTE Tv λήγει 9/5. Είμαι με προσφορά 15 , μου πρότειναν 20 , δεν δέχθηκα. Από το τμήμα των διακοπών μου έκαναν την ίδια προσφορά και πάλι δεν δέχθηκα και τελικά την Παρασκευή επιστρέφω εξοπλισμό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το COSMOTE Tv λήγει 9/5. Είμαι με προσφορά 15 , μου πρότειναν 20 , δεν δέχθηκα. Από το τμήμα των διακοπών μου έκαναν την ίδια προσφορά και πάλι δεν δέχθηκα και τελικά την Παρασκευή επιστρέφω εξοπλισμό.

φίλε μου, είχες cosmote TV FULL με 15ευρώ;;; τώρα που σου πρότειναν 20ευρώ πάλι για το FULL μιλάμε; το έχουν και άλλοι με 20ευρώ;

φίλε μου, είχες cosmote TV FULL με 15ευρώ;;; τώρα που σου πρότειναν 20ευρώ πάλι για το FULL μιλάμε; το έχουν και άλλοι με 20ευρώ;

Ναι το full pack
Όταν τα τελευταία 2 χρόνια πληρώνω 15 για tv, έχω Vdsl και 3 κινητά σε προγράμμα family, θεωρώ ότι τα 20 είναι πολλά!
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να έχει αξιόλογες προτάσεις (βλ. Novaflix κλπ)

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ναι το full pack
Όταν τα τελευταία 2 χρόνια πληρώνω 15 για tv, έχω Vdsl και 3 κινητά σε προγράμμα family, θεωρώ ότι τα 20 είναι πολλά!
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να έχει αξιόλογες προτάσεις (βλ. Novaflix κλπ)

Καλησπερα! Ναι, αλλα μερχι ποτε θα υπαρχει ο ανταγωνιστης που αναφερεις;

Ότι κι αν γίνει, δύσκολα θα κλείσει. Αν ήταν να γίνει θα είχε ήδη γίνει. Γιατί φαίνεται λες και χαίρεσαι με αυτό;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Τώρα ξεκινάει. Η Wind έχει μπει και αυτή δυναμικά. Με Netflix ικανοποιείται η οικογένεια και για ταινίες Kodi. Ενώ στην COSMOTE βαρέθηκα τις επαναλήψεις και τις ανούσιες ταινίες.

Απο το 2013 διαβαζω οτι εχει κλεισει η νοβα. 2019 και συνεχιζουμε να διαβαζουμε τα ιδια με συνεπεια...

Sdragon28, μια ερωτιση εκανα. Και μακαρι να εχεις δικιο.

xristos330, ποιος εγραψε για Wind, Netflix και kobi? Εγω παντως οχι...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Sdragon28, μια ερωτιση εκανα. Και μακαρι να εχεις δικιο.

xristos330, ποιος εγραψε για Wind και Netflix? Εγω παντως οχι...

Είναι ανταγωνιστές όμως

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Και γιατι δεν τους ανεφερες στο πρωτο σου σχολιο;

Δεν υπήρχε λόγος. Η αναφορά τους προέκυψε από την εξέλιξη της συζητήσεως!

Το θέμα είναι να πω κάτι που να μη φανεί η μπλόφα.Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε ''προσφορά'' 32 ευρώ το 2playmobil από 38 που ήταν.Να τους πω 28?

Τελικά ανανεωσα με την τιμή που είχα 31.65.για 2 χρονια (πάροχο ιντερνετ,έχουμε μόνο cosmote.)Αν πήγαινα αορίστου θα ανέβαινε 41 κάτι.Ρώτησα μήπως ανανεωνα πρόωρα το cosmote tv και μου έδωσαν 22 ευρώ για 12 μήνες.Αν ήταν 24,θα ανανεωνα και απάντησα ότι θα περιμένω τη λήξη του συμβολαίου.

Ανανέωσα σήμερα από full pack σε sport pack στα 15ε τελική τιμή για 1 χρόνο. Μου έδωσαν, επίσης για 1 χρόνο, και 600mb κάθε μήνα σε ένα καρτοκινητό που χρησιμοποιώ. Δε το λες και άσχημο... (η επικοινωνία έγινε με το τμήμα ακυρώσεων κατόπιν αίτησης διακοπής).

Είχα το Cinema Pack στα 19.90 μέχρι 6/6... ανανέωσα στα 15 στο 13888 (εμπορικό τμήμα). Moυ είπε ο εκπρόσωπος ότι η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν μπει στον τελευταίο μήνα.

Αντιθέτως στο κατάστημα Cosmote που πέρασα νωρίτερα, έβγαζε διαθέσιμη τιμή 20.90 και μου είπαν να περιμένω μέχρι να λήξει αν θέλω να πάρω προσφορά. :violent-smiley-008: