Ελπίζω να μην έκανες την αίτηση σε κατάστημα Vodafone γιατί στην περίπτωση αυτή είναι πολύ δύσκολο να υπαναχωρήσεις
https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html
Ανανέωσα μόνο το Cosmote TV full pack για ένα χρόνο στα 22 . Όπως πέρυσι δηλαδή.
Λήγει τώρα σύντομα το συμβόλαιό σου και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο ή τους πήρες εσύ για να ρωτήσεις για προσφορά ανανέωσης;Καλησπερα! Ενημερωτικα ειχα ote full pack στα 22 ευρο. Μου προτεινανε ανανεωση στιν ιδια τιμη και οταν ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι μου κανανε προταση για 20 ευρο. Οταν τους ευχαριστησα με ομορφο τροπο και τους ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ανανεωσω λογο οτι με ενδιαφερει μονο το ποδοσφαιρο οποτε θα κοιταξω για αναννεωση απο Οκτωβριο μου προτεινανε sport pack στα 15 ευρο για ενα χρονο + 120 λεπτα καθε μηνα σε ενα καρτοκινητο. Θεωρω καλη προσφορα την οποια και δεχτηκα.
Τηλεφωνο πληρωνα 32.50 για vdsl50,αναγνωριση κλησεων,απεριοριστα σταθερα και 30λεπτα σε κινητα. Ανανεωσα για 24 μηνες στην ιδια τιμη αλλα μου ανεβασε το χρονο στα κινητα σε 120 λεπτα. Να πω οτι εδω που μενω απο τοτε που πηγα σε vdsl στον οτε οποτε κανω μετρηση ειμαι παντα στα 45-46mbs και για τους gamers συνηθως το ping μου ειναι 10 με 11...Αυτα απο εμενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.