Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Γεια σας.Έχουμε εδώ και 2 μήνες το Cosmote Tv Cinema pack μέσω δορυφόρου με την προσφορά των 15 στην ιστοσελίδα της cosmote για 1 χρόνο.Θα μπορούσα ή υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά π.χ. με 2 ή 3 ακόμα να προσθέσουμε και τα αθλητικά κανάλια cosmote sport?
17 με 18 περίπου σύνολο δηλαδή

20 ευρώ δηλαδή και να σας ρωτήσω τώρα που έχουμε ήδη το cinema pack , υπάρχει η δυνατότητα για να προσθέσουμε τα αθλητικά ή όχι ,θα περιμένουμε να λήξει? (για 10 μήνες δηλαδή θα είναι?) όσο και η δέσμευση ακόμα ?

Πάρτους τηλέφωνο και πες τους θέλω να βάλω και τα sports και ας ανανεώσω.....αν σου πουν δεν γίνεται πες τους "το κόβω εντελώς"....και θα γίνει....

ναι κατάλαβα ίσως να έχει κάποιο ρίσκο ?δεν ξέρω αλλά αυτό θα κάνω και θα δω ,φαίνεται καλή λύση .Μου ' λειψε το champions league kai to sports show και ταπρωταθλήματα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Λήγει το συμβόλαιο μου και με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση .
Μου πρότειναν 25 ευρώ το μήνα και τους ρώτησα γιατί δεν μου δίνετε το προηγούμενο τα 22 και μου τα έδωσαν εύκολα .
Τους είπα θα το σκεφτώ και μου είπαν θα με πάρουν την επόμενη εβδομάδα .
Βλέπω για 20 ευρώ ότι δίνουν , έχουν δώσει χαμηλότερη προσφορά ;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ελπίζω να μην έκανες την αίτηση σε κατάστημα Vodafone γιατί στην περίπτωση αυτή είναι πολύ δύσκολο να υπαναχωρήσεις

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html

Και μεσω internet είναι δύσκολο να υπαναχωρησει... Κατά πάσα πιθανοτητα θα στείλουν την φορητότητα στην ΕΒΔΑΦ μετά απο 14 ημέρες.....

Ανανέωσα μόνο το Cosmote TV full pack για ένα χρόνο στα 22 . Όπως πέρυσι δηλαδή.

Κι εμένα λήγει όπου να ναι.Ως τώρα είχα διετή συμβόλαια αλλά τώρα βλέπω ότι πλέον δίνουν μονοετή.

Φίλε μου τα τελευταία τρία χρόνια μονοετή ανανέωσεις μου δίνουνε. Βασικά το τσάμπιονς league με ενδιαφέρει μόνο, Όσο για premier league κανένα ντέρμπι βλέπω. . Οπότε να σου πω καλύτερα έτσι.

Προχθές ανανέωσα και εγώ το full pack με 22 για ένα χρόνο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της Cosmote.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα! Ενημερωτικα ειχα ote full pack στα 22 ευρο. Μου προτεινανε ανανεωση στιν ιδια τιμη και οταν ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι μου κανανε προταση για 20 ευρο. Οταν τους ευχαριστησα με ομορφο τροπο και τους ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ανανεωσω λογο οτι με ενδιαφερει μονο το ποδοσφαιρο οποτε θα κοιταξω για αναννεωση απο Οκτωβριο μου προτεινανε sport pack στα 15 ευρο για ενα χρονο + 120 λεπτα καθε μηνα σε ενα καρτοκινητο. Θεωρω καλη προσφορα την οποια και δεχτηκα.
Τηλεφωνο πληρωνα 32.50 για vdsl50,αναγνωριση κλησεων,απεριοριστα σταθερα και 30λεπτα σε κινητα. Ανανεωσα για 24 μηνες στην ιδια τιμη αλλα μου ανεβασε το χρονο στα κινητα σε 120 λεπτα. Να πω οτι εδω που μενω απο τοτε που πηγα σε vdsl στον οτε οποτε κανω μετρηση ειμαι παντα στα 45-46mbs και για τους gamers συνηθως το ping μου ειναι 10 με 11...Αυτα απο εμενα.

Το δικό μου συμβόλαιο ξεκνησε στις 5/9/2018. Ειναι νωρις για να ζητησω ανανεωση. Μου αρέσει η τιμή των 22 ευρώ και ίσως την χάσω αν περιμένω μεχρι Αύγουστο.Τι λέτε να κάνω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα! Ενημερωτικα ειχα ote full pack στα 22 ευρο. Μου προτεινανε ανανεωση στιν ιδια τιμη και οταν ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι μου κανανε προταση για 20 ευρο. Οταν τους ευχαριστησα με ομορφο τροπο και τους ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ανανεωσω λογο οτι με ενδιαφερει μονο το ποδοσφαιρο οποτε θα κοιταξω για αναννεωση απο Οκτωβριο μου προτεινανε sport pack στα 15 ευρο για ενα χρονο + 120 λεπτα καθε μηνα σε ενα καρτοκινητο. Θεωρω καλη προσφορα την οποια και δεχτηκα.
Τηλεφωνο πληρωνα 32.50 για vdsl50,αναγνωριση κλησεων,απεριοριστα σταθερα και 30λεπτα σε κινητα. Ανανεωσα για 24 μηνες στην ιδια τιμη αλλα μου ανεβασε το χρονο στα κινητα σε 120 λεπτα. Να πω οτι εδω που μενω απο τοτε που πηγα σε vdsl στον οτε οποτε κανω μετρηση ειμαι παντα στα 45-46mbs και για τους gamers συνηθως το ping μου ειναι 10 με 11...Αυτα απο εμενα.
Λήγει τώρα σύντομα το συμβόλαιό σου και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο ή τους πήρες εσύ για να ρωτήσεις για προσφορά ανανέωσης;

Καλησπέρα έκανα αίτημα διακοπής για cosmote tv και σταθερό που είχαν λήξει. Σήμερα με πήραν από 13888 και μου πρότειναν στα 20 ευρώ cosmote tv για ένα χρόνο. Σταθερό μου είπαν ίδια τιμή στα 22.1 για 24α