Προσφορά Cosmote TV

Kalimera mia erostesi.mou kanane prosfora sto cinema pack me 15e ke to proto paio doren ke 15 gb se ola ta kinita poso ine to paio exo ott cinema pack apo totes pou proto ksekinise to cosmote ott xronia tora to sinbolio mou ligi mesa ston noembrio mina
den fa itan pio simferosa na to diakopso ke meta na to kano me 12e tora pou to exoun sto site tous.sorry gia greeklish
Thanks

Kalimera mia erostesi.mou kanane prosfora sto cinema pack me 15e ke to proto paio doren ke 15 gb se ola ta kinita poso ine to paio exo ott cinema pack apo totes pou proto ksekinise to cosmote ott xronia tora to sinbolio mou ligi mesa ston noembrio mina
den fa itan pio simferosa na to diakopso ke meta na to kano me 12e tora pou to exoun sto site tous.sorry gia greeklish
Thanks
Tous pra tel ke mou lene perimene exis akomi kero bori na sou bgali kaliteri prosfora na doume pandos megalo thanks sto avclub ke stous melous tous pou ine panda paron ke se enimeronoun

Ζήτησα προσφορά και δεν μπόρεσα να πάρω κάτι οπότε ανανέωσα στα 25€ το full pack. Του χρόνου που λήγει το σταθερό και ίντερνετ, θα ζητήσω καλύτερη συνδυαστική τιμή και αν δεν έρθει θα χαιρετίσω.

Ζήτησα προσφορά και δεν μπόρεσα να πάρω κάτι οπότε ανανέωσα στα 25€ το full pack. Του χρόνου που λήγει το σταθερό και ίντερνετ, θα ζητήσω καλύτερη συνδυαστική τιμή και αν δεν έρθει θα χαιρετίσω.
Οσο και αν το παλεψα πετυχα απλα τιϛ τιμεϛ που ειχα στο σταθερο, ιντερνετ και δορυφορικο. Μονο 1 μηνα στο δορυφορικο δωρεαν

Καλημέρα, ζήτησα μια προσφορά για cosmote sport pack δορυφόρου και μου έδωσαν τιμή καταλόγου 26,90. Μου είπαν όμως οτι θα μπορώ να βλέπω μέσω της εφαρμογής το ίδιο αθλητικό κανάλι σε μία δεύτερη οθόνη. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο και όντως δουλεύει ;
Με ενδιαφέρει για να μπορεί να παίζει σε 2 διαφορετικά σπίτια.

Ολοι μπορουν να δουν μεσω της εφαρμογης
Δεν σου κανανε καποια προσφορα

Γενικα αν εχεις κ cosmote σταθερη συμφέρει να το κανεις συνδιαστικα ετσι σκετο βγαινει αρκετα ποιο ακριβο

Δεν είπα οτι μου έκαναν προσφορά .Απλά σκεφτήκαμε με ένα φίλο οτι αν μπορεί να γίνει αυτό και να βλέπεις το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις να μοιραστούμε το κόστος. Σταθερή δεν έχω μόνο κινητή cosmote. Γενικά δεν μου έδωσε καμία προσφορά μόνο οτι έλεγε ο κατάλογος

Δεν είπα οτι μου έκαναν προσφορά .Απλά σκεφτήκαμε με ένα φίλο οτι αν μπορεί να γίνει αυτό και να βλέπεις το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις να μοιραστούμε το κόστος. Σταθερή δεν έχω μόνο κινητή cosmote. Γενικά δεν μου έδωσε καμία προσφορά μόνο οτι έλεγε ο κατάλογος
Ναι μπορειτε να το κανετε. Εχω στην κυρια κατοικια μου δορυφορικο και στη δευτερευουσα, σε αλλη πολη, το ιντερνετικο και μια χαρα βλεπουμε το ιδιο αθλητικο καναλι εγω στην δευτερεουσα και ο πατεραϛ μου στην κυρια.

Ναι μπορειτε να το κανετε. Εχω στην κυρια κατοικια μου δορυφορικο και στη δευτερευουσα, σε αλλη πολη, το ιντερνετικο και μια χαρα βλεπουμε το ιδιο αθλητικο καναλι εγω στην δευτερεουσα και ο πατεραϛ μου στην κυρια.
ευχαριστώ

• Like
Reactions: thiseas
καλημερα και απο μενα...ακριβως το ιδιο setup εχω κανει και εγω εδω και καμποσα χρονια και δουλευει πριμα...

• Like
Reactions: thiseas
Πριν λίγο διάβασα οτι απο 23/8 και με το ιντερνετικό sport pack θα μπορείς να βλέπεις το ίδιο αθλητικό κανάλι σε 2 τηλεοράσεις.

• Like
Reactions: Joker19
Με το πακετο extra συσκευές σε δορυφορικό θα μπορούμε να βλέπουμε μεσω stream ταυτόχρονα 2 αθλητικά κανάλια +1 απο το δορυφόρο;

• Like
Reactions: Joker19
Ήδη μπορείς.....το άνοιξαν από τώρα.
Δηλαδή μπορείς να δεις από το μποξακι του ΟΤΕ και να κατέβασεις την εφαρμογή σε άλλο μποξ να βλέπεις κ από εκεί ή η δεύτερη συσκευή είναι μόνο κινητό, ταμπλετ;

Δηλαδή μπορείς να δεις από το μποξακι του ΟΤΕ και να κατέβασεις την εφαρμογή σε άλλο μποξ να βλέπεις κ από εκεί ή η δεύτερη συσκευή είναι μόνο κινητό, ταμπλετ;
Ναι μπορείς. Και η 2η συσκευή μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Μπορείς και σε δύο Smart Tv.... Προσοχή...μόνο για OTT... Όχι δορυφορικό.... Στο δορυφορικό μόνο σε άλλη μία.

• Like
Reactions: buzzl
Με το πακετο extra συσκευές σε δορυφορικό θα μπορούμε να βλέπουμε μεσω stream ταυτόχρονα 2 αθλητικά κανάλια +1 απο το δορυφόρο;
Απ'ότι λένε λογικά ναι...

Μπορείς και σε δύο Smart Tv.... Προσοχή...μόνο για OTT... Όχι δορυφορικό.... Στο δορυφορικό μόνο σε άλλη μία.
Ευχαριστώ φίλε
Μια τελευταία διευκρινίση μόνο για να βάλω την παραγγελία. Για το ιντερνετικό sport pack.
Στις 2 smart tv που είπες θα μπορούμε να βλέπουμε και στις 2 το ίδιο αθλητικο κανάλι;

Ευχαριστώ φίλε
Μια τελευταία διευκρινίση μόνο για να βάλω την παραγγελία. Για το ιντερνετικό sport pack.
Στις 2 smart tv που είπες θα μπορούμε να βλέπουμε και στις 2 το ίδιο αθλητικο κανάλι;
Ναι......

• Like
Reactions: buzzl
Κανένα tip για συνδυαστικό internet και ott? Έχω 200άρα vdsl και μου βγάζει πρόταση μόνο για cinema με τηλέφωνο μαζί. Παλαιότερα πριν 2-3 μήνες μου έβγαζε και το full pack με επιβάρυνση στα 22 ευρώ σε σχέση με τώρα που έχω τηλέφωνο μόνο. Ρώτησα και στο Γερμανό και μου είπαν να περιμένω μήπως βγει κάποια προσφορά στο ΑΦΜ μου.