Προσφορά Cosmote TV

Ανανέωσα εχθές καλώντας στο 13888 το δορυφορικό full pack για έναν ακόμα χρόνο στα 22 ευρώ που ήδη πλήρωνα. Αρχικά μου έγινε πρόταση στα 25 ευρώ και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία δέχτηκε την αντιπρόταση μου για ίδια τιμή (22 ευρώ).

Η εκπρόσωπος με ενημέρωσε επίσης ότι από 23/8 θα παρέχονται τα κανάλια της Nova τα οποία θα παραμείνουν δωρεάν μέχρι 1/11 και από εκεί και ύστερα θα χρεώνονται +3 ευρώ. Αν δεν τα θέλω θα πρέπει να ειδοποιήσω για την διακοπή τους πριν την 1/11.

Καλησπερα σας κ χρόνια πολλά. Ποιες οι διαφορές με τις έξτρα συσκευές για όσους έχουν δορυφορικό;

Μου έκαναν προσφορά για ανανέωση (full pack μέσω δορυφόρου).
Ζήτησα μετάβαση σε μέσω internet , το αποδέχθηκαν αλλά επιμένουν πως δεν ισχύουν οι δυο ταυτόχρονες συσκευές για θέαση αθλητικών. Προχώρησα και λέω αν είναι μόνο για μια συσκευη, θα δω μήπως υπαναχωρήσω μιας και εχω το δικαίωμα εντός 14 ημερών.

Έχει περάσει ένα τρίωρο και ακόμα δεν μου έχουν στείλει sms. Να ανησυχω; Είναι φυσιολογικός χρόνος.

οσοι ανανεωσατε προσφατα συνεχιζουν δωρεαν οι εξτρα συσκευες?

Κανονικά και το λέει πλέον και το συμβόλαιο ανανέωσης της δορυφορικής ότι είναι για 12 μήνες δωρεάν. Ο,τι στο επίσημο OTE συνεχίζουν και λένε ανακρίβειες με ξεπερνά. Έχουν ανοίξει 2 συσκευές παράλληλα και για το ιντερνετικό και μπορεί να το διαπιστώσει όποιος θέλει.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
Τι λες τώρα; Εγώ 10 χρόνια έχω ΟΤΕ και 6 μήνες πάγια δώρο δεν έχω πάρει σύνολο 😭

• Like
Reactions: Joker19
Τα έχει γράψει εδώ ο Chris# αναλυτικά τι ακριβώς ισχύει

Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.

Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..

Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.

Εν τέλει αρνήθηκα την προσφορά και θα διακοπεί. Η οσφυοκάμπτες της cosmote για μετατροπή από δορυφορικό σε iptv θυμίζουν δημόσιο υπάλληλο 80's. Αν κάποιος που δουλεύει στην cosmote κι έχει κάποιο σοβαρό πόστο, καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Όντας παλαιότερα πελάτης (2011-2015), το επίπεδο έχει πέσει οικτρά, με κοριτσάκια 20-25 χρονών δεν γίνεται δουλειά όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις για ανανέωση, θες έναν έμπειρο που να μην κοιτάζει το manual, ούτε να αγνοεί στοιχεώδεις πληροφορίες. Και πέστε με μισογύνη, ρατσιστή και οπισθοδρομικό, αδιαφορώ. Δεν μπορούν (με) να κάνουμε όλοι τα ίδια.

ηρθα πριν λιγο απο ΟΤΕ δεν γινεται μεταβιβαση του δορυφορικου εγινε νεο συμβολαιο με 29 ευρω για 2 χρονια δεν ξερω γιατι τοσο πολυ η τιμη για την ωρα φαινεται ορφανο το δορυφορικο μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβιβαση αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι το συμβολαιο ειναι για 2 ετη κανει διετη ο ΟΤΕ?

Εχω δορυφορικο και παλαιοτερα λεω ας το κανω ott
Και μου λενε δεν γινεται θα θεωρηθει καταργηση υπηρεσιας με αναλογο προστιμο και μετα θα επρεπε να κανω νεα συνδεση σε οττ

Λεω καλα αστο..

Εν τέλει αρνήθηκα την προσφορά και θα διακοπεί. Η οσφυοκάμπτες της cosmote για μετατροπή από δορυφορικό σε iptv θυμίζουν δημόσιο υπάλληλο 80's. Αν κάποιος που δουλεύει στην cosmote κι έχει κάποιο σοβαρό πόστο, καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Όντας παλαιότερα πελάτης (2011-2015), το επίπεδο έχει πέσει οικτρά, με κοριτσάκια 20-25 χρονών δεν γίνεται δουλειά όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις για ανανέωση, θες έναν έμπειρο που να μην κοιτάζει το manual, ούτε να αγνοεί στοιχεώδεις πληροφορίες. Και πέστε με μισογύνη, ρατσιστή και οπισθοδρομικό, αδιαφορώ. Δεν μπορούν (με) να κάνουμε όλοι τα ίδια.
Εγώ πάντως με 25 full pack και 6 μήνες δώρο θα ανανέωνα ακόμη και συλλαβιστά να μου τα έλεγαν στο τηλέφωνο 😝

Δεν καίγομαι, μην πω ψέμματα. εξασφάλισα ήδη cinema pack από συγγενή, τα αθλητικά είναι άλλη κουβέντα. Άλλωστε και πριν, ο αδερφός μου έβλεπε όχι εγώ, άντε κανένα αγώνα του Παναθηναικού και nba, μέχρι εκεί.

55,90 το 100 fiber με Cosmote full + Novasports πρπσφορα απο 53,17 που πληρωνω τωρα. Το προβλημα ειναι οτι εχω αλλους 18 μηνες συμβαση και με νοβα...

Εγώ πάντα ως τυχερός έχω συμβόλαιο μέχρι τέλος Γενάρη και στο τσατ που μίλησα λέει ότι δεν τους έβγαζε τίποτα για προσφορά. Έκανα αίτημα διακοπής για να παίξω μπάλα εκεί μήπως πάρω κάνα πάγιο δώρο ή κάνα box τώρα που καίγονται να κρατήσουν κόσμο.

• Like
Reactions: mikess71
Εγώ πάντα ως τυχερός έχω συμβόλαιο μέχρι τέλος Γενάρη και στο τσατ που μίλησα λέει ότι δεν τους έβγαζε τίποτα για προσφορά. Έκανα αίτημα διακοπής για να παίξω μπάλα εκεί μήπως πάρω κάνα πάγιο δώρο ή κάνα box τώρα που καίγονται να κρατήσουν κόσμο.
Ισχύει. Θα πιάσει..