Προσφορά Cosmote TV

Έχω 24αρα cosmote και σκέφτομαι να βάλω και cosmote tv full pack όμως δεν είδα κάποιο πακέτο με 24αρα και tv. Έχει πάρει κανείς τέτοιο πακέτο να μου πει τι τιμή παίζει;
Επίσης, συνδυαστικό κάνουν μόνο με ott; Λόγω της 24αρας θα προτιμούσα το δορυφορικό πακέτο για να μην έχω προβλήματα (έχω περίπου 10mbps download).
Πες τους το...δεν έχω καλή ταχύτητα....θέλω 3play με δορυφορικό μόνο....αλλιώς θα πάω αλλού....τα άλλα έρχονται μόνα τους.... 😉

Στην cosmote δεν είναι καλά. Το 50αρι με full pack ott έχει 48,90 και εμένα 24αρι με full pack ott μου το έδωσαν με 51,9 επειδή λέει 3play δίνουν μόνο από 50mbps και πάνω και εγώ πρέπει να τα πάρω ξεχωριστά. Μου πρότεινε και δορυφορικό full pack επειδή δεν έχω καλή ταχύτητα με 53,8 σύνολο και 25 ευρώ εγκατάσταση. Είναι δηλαδή τιμές καταλόγου για cosmote tv και τα 23,9 της σταθερής.
Στην ανανέωση τους κόβω να φτιάχνουν νέα 3play 24mbps μόνο για μένα αν πάω στη nova.

Ενεργοποίηθηκε η προσφορά με τους 3 μήνες δωρεάν αλλά όταν πάω να κατεβάσω το συμβόλαιο δε κατέβαινει το pdf. Ξέρεις κανένας κάποιον τρόπο? Για να το στείλω κ εδώ
Καλησπέρα έχουμε κάποιο αποδεικτικό από την προσφορά;

Και εγώ μόλις ανανέωσα δορυφορικό για 1 έτος με 25 ευρώ και 3 μήνες δώρο.

Προφανώς λόγω της συμφωνίας με Nova το τυράκι 3 μηνών δώρο για να περιορίσουν τον αριθμό εκείνων που θα φύγουν.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Ποιος έκανε τη προσφορά (τηλέφωνο)και εάν μπορείς να μας στείλεις κάποιο αποδεικτικό ανανέωσης

Το ίδιο τηλέφωνο που αναφέρθηκε και πιο πίσω.
Η προσφορά από ότι μου είπε είναι για συγκεκριμένα άτομα. Πχ ο κολλητός μου δεν είναι στη λίστα γιατι ρώτησα.

Το ίδιο τηλέφωνο που αναφέρθηκε και πιο πίσω.
Η προσφορά από ότι μου είπε είναι για συγκεκριμένα άτομα. Πχ ο κολλητός μου δεν είναι στη λίστα γιατι ρώτησα.
Θα μπορούσες να στείλεις το συμβόλαιο για να το επικαλεστούμε και εμείς όταν θα ανανεώσουμε;

Διεκοψα nova και πήγα σε cosmote και μου έδωσαν

100σταρα 96 μέτρησα ότι πιάνω όλα απεριόριστα σταθερά και κινητά full pack οττ 3 μήνες δώρο και 2 χρόνια 15gb για 2 κινητά με 46.90€  επαρχία

Διεκοψα nova και πήγα σε cosmote και μου έδωσαν

100σταρα 96 μέτρησα ότι πιάνω όλα απεριόριστα σταθερά και κινητά full pack οττ 3 μήνες δώρο και 2 χρόνια 15gb για 2 κινητά με 46.90€  επαρχία
Πως σου έκαναν αυτή την προσφορά;
Είχες τίποτα άλλο στην cosmote?

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Εδώ και 2 χρόνια περίπου ήμουν ελεύθερος στην Nova στο Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα στα € 38,90. Μετά το μήνυμα που ήρθε για ανανέωση ή αύξηση €3 ήρθα σε εικοινωνία με την εταιρία και αντιμετώπισα μια απαράδεκτη συμπεριφορά, καθώς ως συνδρομητής της συνολικά πάνω από 10 χρόνια, δεν δέχθηκε να μου δώσει το full πακέτο με την 100αρα ταχύτητα στα €40 (όπως το λαμβάνει κάθε νέος πελάτης) αλλά ζητουσε €46 (χωρίς τους 3 μήνες δώρο).
Ήρθα σε επαφή λοιπόν και έκανα εχθές το πρωί συμφωνία για μεταφορά στον ΟΤΕ, με κάτω από €22 το fulltv, 100αρα internet, απεριόριστα σταθερά & κινητά, 2 ώρες προς εξωτερικό για 2 χρόνια.
Όλα τα προηγούμενα προκύπτουν ως εξής:
  1. € 52,90 για 24 μήνες, με 2 μήνες δώρο (άρα για 22 μήνες και βγαίνει €48,5 το μήνα)
  2. 2 κινητά watchup με 1.000 λεπτά προς όλους και 3gb τον μήνα αυτόματα το καθένα, χωρίς υποχέωση ανανέωσης για 24 μήνες (αυτό στην οικογένειά μου σημαίνει όφελος €26 τον μηνα (2 ανανεώσεις των €13 για κάθε κινητό έκανα))
  3. μαζί με τα προηγούμενα 2 κινητά, άλλα 2 θα έχουν μεταξύ τους 1.000 λεπτά ομιλίας και ένα 10% όφελος από κάθε ανανέωση (που ουσιαστικά θα κάνουν μόνο τα 2 από τα 4 και με όφελος το λιγότερο €3 τον μήνα), άρα βγάζω και από εδώ τα extra κανάλια της nova
Με όλα τα ανωτέρω, νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή και τελικά μάλλον σε καλό μου βγήκε η στάση της εταιρίας της οποίας ήμουν πελάτης τόσα χρόνια...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού

Και εγώ για φεύγα από τη nova είμαι κινητό πήρα από κει και ακολουθούν τα κινητά των γονιών μου και το σταθερό και αμέσως μετά η τηλεόραση

• Like
Reactions: AKISKDG
Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη προσφορά(τιμή .. δωρεάν πάγια κλπ) που παίζει για sports pack ή και full pack δορυφορικό ;

Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη προσφορά(τιμή .. δωρεάν πάγια κλπ) που παίζει για sports pack ή και full pack δορυφορικό ;
Εμένα μου έδωσαν τιμές καταλόγου. Αν πετύχεις κάτι καλύτερο με ενδιαφέρει και εμένα.