24 γραμμή και full pack 53,52 το μήναΓια δορυφορικό ή ott; Το 50αρι full με ott το δίνουν 48,90 στο site.
Δορυφορικο24 γραμμή και full pack 53,52 το μήνα
Πες τους το...δεν έχω καλή ταχύτητα....θέλω 3play με δορυφορικό μόνο....αλλιώς θα πάω αλλού....τα άλλα έρχονται μόνα τους....Έχω 24αρα cosmote και σκέφτομαι να βάλω και cosmote tv full pack όμως δεν είδα κάποιο πακέτο με 24αρα και tv. Έχει πάρει κανείς τέτοιο πακέτο να μου πει τι τιμή παίζει;
Επίσης, συνδυαστικό κάνουν μόνο με ott; Λόγω της 24αρας θα προτιμούσα το δορυφορικό πακέτο για να μην έχω προβλήματα (έχω περίπου 10mbps download).
Περιπου 54 πληρωνω εγω για δορυφορικο και 50αρα γραμμη.Δορυφορικο
Καλησπέρα έχουμε κάποιο αποδεικτικό από την προσφορά;Ενεργοποίηθηκε η προσφορά με τους 3 μήνες δωρεάν αλλά όταν πάω να κατεβάσω το συμβόλαιο δε κατέβαινει το pdf. Ξέρεις κανένας κάποιον τρόπο? Για να το στείλω κ εδώ
Και εγώ μόλις ανανέωσα δορυφορικό για 1 έτος με 25 ευρώ και 3 μήνες δώρο.
Θα μπορούσες να στείλεις το συμβόλαιο για να το επικαλεστούμε και εμείς όταν θα ανανεώσουμε;Το ίδιο τηλέφωνο που αναφέρθηκε και πιο πίσω.
Η προσφορά από ότι μου είπε είναι για συγκεκριμένα άτομα. Πχ ο κολλητός μου δεν είναι στη λίστα γιατι ρώτησα.
Πως σου έκαναν αυτή την προσφορά;Διεκοψα nova και πήγα σε cosmote και μου έδωσαν
100σταρα 96 μέτρησα ότι πιάνω όλα απεριόριστα σταθερά και κινητά full pack οττ 3 μήνες δώρο και 2 χρόνια 15gb για 2 κινητά με 46.90€  επαρχία
Εμένα μου έδωσαν τιμές καταλόγου. Αν πετύχεις κάτι καλύτερο με ενδιαφέρει και εμένα.Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη προσφορά(τιμή .. δωρεάν πάγια κλπ) που παίζει για sports pack ή και full pack δορυφορικό ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.