ioanna1978
Established Member
- 13 August 2017
- 293
Καλησπερα σας κ χρόνια πολλά. Ποιες οι διαφορές με τις έξτρα συσκευές για όσους έχουν δορυφορικό;
οσοι ανανεωσατε προσφατα συνεχιζουν δωρεαν οι εξτρα συσκευες?
Τι λες τώρα; Εγώ 10 χρόνια έχω ΟΤΕ και 6 μήνες πάγια δώρο δεν έχω πάρει σύνολοΞέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.
Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.
Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..
Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
Εγώ πάντως με 25 full pack και 6 μήνες δώρο θα ανανέωνα ακόμη και συλλαβιστά να μου τα έλεγαν στο τηλέφωνοΕν τέλει αρνήθηκα την προσφορά και θα διακοπεί. Η οσφυοκάμπτες της cosmote για μετατροπή από δορυφορικό σε iptv θυμίζουν δημόσιο υπάλληλο 80's. Αν κάποιος που δουλεύει στην cosmote κι έχει κάποιο σοβαρό πόστο, καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης.
Όντας παλαιότερα πελάτης (2011-2015), το επίπεδο έχει πέσει οικτρά, με κοριτσάκια 20-25 χρονών δεν γίνεται δουλειά όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις για ανανέωση, θες έναν έμπειρο που να μην κοιτάζει το manual, ούτε να αγνοεί στοιχεώδεις πληροφορίες. Και πέστε με μισογύνη, ρατσιστή και οπισθοδρομικό, αδιαφορώ. Δεν μπορούν (με) να κάνουμε όλοι τα ίδια.
Άλλαξέ το σε vforpinokio2024.... Άκου 6 μήνες και μάλιστα αρνήθηκες.....Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
6 μήνες παγιο δώρο;;;;;;;;;; Θα το είχα πάρει με κλειστά μάτια.....Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
Ισχύει. Θα πιάσει..Εγώ πάντα ως τυχερός έχω συμβόλαιο μέχρι τέλος Γενάρη και στο τσατ που μίλησα λέει ότι δεν τους έβγαζε τίποτα για προσφορά. Έκανα αίτημα διακοπής για να παίξω μπάλα εκεί μήπως πάρω κάνα πάγιο δώρο ή κάνα box τώρα που καίγονται να κρατήσουν κόσμο.
Μόνο τηλεφωνικά ή και από το app υπάρχει αυτή η προσφορά?Ξέχασα να αναφέρω ότι η προσφορά που μου δόθηκε ήταν 25€/μήνα το full pack και 6 μήνες πάγιο δώρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.