Προσφορά Cosmote TV

Στο site στο πρόγραμμα δεν αναφέρετε τίποτα για δωρεάν των novasports για δυο μήνες. Ούτε κάποια χρέωση επιπλέον. Ούτε υπάρχει καμία σημείωση. Αν στο συμβόλαιο αναφέρετε κάτι τέτοιο τότε στο site είναι ψεύδη διαφήμιση.
Αυτό πιστεύω κι εγώ ρε παιδιά....απλά δεν θα έχετε τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν στα Novasports.... Δεν γίνεται να πάει 3+3....

• Like
Reactions: AntonisTz
Το λέει καθαρά στα πακέτα στο σαιτ. 51.90 με τα novasports γιατί γράφετε για 6 ευρώ αύξηση που το έχετε δει , 3 είναι. Εγώ υπολόγιζα μήπως το δώσουν +1€ δηλαδή 50€ στρογγυλό. Αλλά όχι και +6€ και πιστεύω οι δύο πρώτοι μήνες θα παραμείνουμε στα 48.90€

Εγω παντως στα καναλια της ΝΟΒΑ δεν εχω καλη εικονα σημερα....

Αυξησξ-ξεαυξηση το δικο μου συμβολαιο τελειωνει Οκτωβριο & 'χαιρεταω'....

• Like
Reactions: valkal19
Προχώρησα και εγώ σε ανανέωση με την cosmote. Το συμβόλαιό μου έληγε Νοέμβριο και με ενημέρωσαν πως ΔΕΝ υπάρχει penalty αποχώρησης.

Ανανέωσα με τελική τιμή 55,90 (ΜΕ τα novasports) σε full pack ΟΤΤ & Fiber 100.

Δώρο 3 πάγια.

Μεγάλο φαουλ της cosmote
Τα συμβόλαιά της είναι λάθος. Το επισήμανε και φίλος νωρίτερα. Συγκεκριμένα διαπίστωσα πως το συμβόλαιο
ΔΕΝ αναφέρει την ταυτόχρονη θέαση αθλητικών. Αντίθετα γράφει 1 θέαση αθλητικού.
ΔΕΝ αναφέρει το δωρεάν πακέτο έξτρα συσκευών. Πάμε με αυτό που γράφει στο Site!
ΔΕΝ αναφέρει το δώρο των παγίων. Μου ήρθε όμως sms επιβεβαίωσης πίστωσης των παγίων.

Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κοινοποίηση στην ΕΕΕΤ και να αναφέρω τις παρατυπίες της cosmote. Οχι επειδή θα χάσω αυτά που συμφώνησα, είμαι σίγουρος πως θα τα λάβω, αλλά γιατί είναι απαράδεκτο να σε δεσμεύει σε 2 χρόνια συμβόλαιο με τόσα λάθη.

Παιδιά όσοι κάνατε αναβάθμιση από την εφαρμογή μετά, από πόσες ώρες σας εμφάνισε τα NOVASPORTS?

Προχώρησα και εγώ σε ανανέωση με την cosmote. Το συμβόλαιό μου έληγε Νοέμβριο και με ενημέρωσαν πως ΔΕΝ υπάρχει penalty αποχώρησης.

Ανανέωσα με τελική τιμή 55,90 (ΜΕ τα novasports) σε full pack ΟΤΤ & Fiber 100.
Απο το τηλεφωνο σου ειπαν οτι δεν υπαρχει πεναλτι αποχωρησης?
Εμενα μου ειπαν οτι ειναι 110 για δορυφορικο ομως

Απο το τηλεφωνο σου ειπαν οτι δεν υπαρχει πεναλτι αποχωρησης?
Εμενα μου ειπαν οτι ειναι 110 για δορυφορικο ομως
Και εγώ δορυφορικο έχω και πάω σε ott. Γραπτά μέσω chat. Ίσως επειδή λήγει σε 3 μήνες το συμβόλαιο μου.

• Like
Reactions: anto_33
Παίζει μια διαφήμιση στα κανάλια της νόβα τώρα. Φουλ πακέτο με ote sport 21 ευρώ;
Το έχει δει κανείς;

Ένα σωρό υπό περιπτώσεις και πρεπει να σπάσεις το κεφάλι σου. Αυτή η υπιχρεωτικοτητα για νέο συμβόλαιο είναι όταν θα τελειώσει το δωρεάν δίμηνο?Δεν έχω καταλάβει γιατί να παω να κάνω νέο συμβόλαιο.Μονο αν θέλω τα Nova sports.Πρέπει να τους πω τώρα αν τα θέλω ή όχι ? Γιατί να μην περιμενω τον Οκτώβριο? Το τριρυρο από 1/11 το καταλαβαινω, γιατί κάποιοι λέτε για παρσπανω αυξηση? Παρόμοιες οι ερωτήσεις μου αλλά από χθες υπάρχουν πολλες διιστάμενες αποψεις.

Καλημέρα. Για νέα σύνδεση cosmote tv full pack το μηνιαίο πάγιο είναι 28€ μόνο για τους 2 πρώτους μήνες και μετά 31€;

• Like
Reactions: Stratos19
Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Ρε παιδιά βγήκε ο λογαριασμός του Αυγούστου, έχει μπει ο 1ος δωρεάν μήνας αλλά ανανέωση δεν έχει γίνει, ακόμα και στον λογαριασμό μέσα μου εμφανίζει ότι το συμβόλαιο λήγει 9 Ιανουαρίου του 2025, έχει τύχει σε κανέναν;

Ρε παιδιά βγήκε ο λογαριασμός του Αυγούστου, έχει μπει ο 1ος δωρεάν μήνας αλλά ανανέωση δεν έχει γίνει, ακόμα και στον λογαριασμό μέσα μου εμφανίζει ότι το συμβόλαιο λήγει 9 Ιανουαρίου του 2025, έχει τύχει σε κανέναν;
Στο app κοίταξες τι σου γράφει στη διάρκεια συμβολαίου; Άσχετο, σήμερα το μεσημέρι μου έκαναν την ίδια προσφορά, αλλά αντί για συμβόλαιο μου ήρθε μόνο ένα email για επαλήθευση του email μου, το συμβόλαιο πουθενά ακόμα. Εσένα άργησαν να στο στείλουν;

Στο app κοίταξες τι σου γράφει σρη διάρκεια συμβολαίου; Άσχετο, σήμερα το μεσημέρι μου έκαναν την ίδια προσφορά, αλλά αντί για συμβόλαιο μου ήρθε μόνο ένα email για επαλήθευση του email μου, το συμβόλαιο πουθενά ακόμα. Εσένα άργησαν να στο στείλουν;
9 Ιανουαρίου γράφει και στο app, δεν μου έχει έρθει συμβόλαιο.

9 Ιανουαρίου γράφει και στο app, δεν μου έχει έρθει συμβόλαιο.
Εμένα σε κάθε ανανέωση μου έστελναν συμβόλαιο να τους το υπογράψω και όταν το έστελνα πίσω, την επόμενη μέρα άλλαζε και η ημερομηνία λήξης συμβολαίου. Και σήμερα μου είπαν ότι θα μου στείλουν συμβόλαιο αλλά μέχρι τώρα είναι άφαντο. Ίσως από αύριο γιατί το τηλεφώνημα έγινε αργά. Περίεργο που δεν σου έχουν στείλει συμβόλαιο...