Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Εδώ και 2 χρόνια περίπου ήμουν ελεύθερος στην Nova στο Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα στα € 38,90. Μετά το μήνυμα που ήρθε για ανανέωση ή αύξηση €3 ήρθα σε εικοινωνία με την εταιρία και αντιμετώπισα μια απαράδεκτη συμπεριφορά, καθώς ως συνδρομητής της συνολικά πάνω από 10 χρόνια, δεν δέχθηκε να μου δώσει το full πακέτο με την 100αρα ταχύτητα στα €40 (όπως το λαμβάνει κάθε νέος πελάτης) αλλά ζητουσε €46 (χωρίς τους 3 μήνες δώρο).
Ήρθα σε επαφή λοιπόν και έκανα εχθές το πρωί συμφωνία για μεταφορά στον ΟΤΕ, με κάτω από €22 το fulltv, 100αρα internet, απεριόριστα σταθερά & κινητά, 2 ώρες προς εξωτερικό για 2 χρόνια.
Όλα τα προηγούμενα προκύπτουν ως εξής:
- € 52,90 για 24 μήνες, με 2 μήνες δώρο (άρα για 22 μήνες και βγαίνει €48,5 το μήνα)
- 2 κινητά watchup με 1.000 λεπτά προς όλους και 3gb τον μήνα αυτόματα το καθένα, χωρίς υποχέωση ανανέωσης για 24 μήνες (αυτό στην οικογένειά μου σημαίνει όφελος €26 τον μηνα (2 ανανεώσεις των €13 για κάθε κινητό έκανα))
- μαζί με τα προηγούμενα 2 κινητά, άλλα 2 θα έχουν μεταξύ τους 1.000 λεπτά ομιλίας και ένα 10% όφελος από κάθε ανανέωση (που ουσιαστικά θα κάνουν μόνο τα 2 από τα 4 και με όφελος το λιγότερο €3 τον μήνα), άρα βγάζω και από εδώ τα extra κανάλια της nova
Με όλα τα ανωτέρω, νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή και τελικά μάλλον σε καλό μου βγήκε η στάση της εταιρίας της οποίας ήμουν πελάτης τόσα χρόνια...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού