Προσφορά Cosmote TV

Εμένα σε κάθε ανανέωση μου έστελναν συμβόλαιο να τους το υπογράψω και όταν το έστελνα πίσω, την επόμενη μέρα άλλαζε και η ημερομηνία λήξης συμβολαίου. Και σήμερα μου είπαν ότι θα μου στείλουν συμβόλαιο αλλά μέχρι τώρα είναι άφαντο. Ίσως από αύριο γιατί το τηλεφώνημα έγινε αργά. Περίεργο που δεν σου έχουν στείλει συμβόλαιο...
Εγώ συνήθως ανανέωνα από το app αλλά και όσες φορές μιλούσα στο τηλέφωνο κατευθείαν μετά από λίγη ώρα έστελναν το συμβόλαιο χωρίς να στείλω τίποτα πίσω, τώρα δεν ξέρω τι μπέρδεμα έχει γίνει....

Εγώ συνήθως ανανέωνα από το app αλλά και όσες φορές μιλούσα στο τηλέφωνο κατευθείαν μετά από λίγη ώρα έστελναν το συμβόλαιο χωρίς να στείλω τίποτα πίσω, τώρα δεν ξέρω τι μπέρδεμα έχει γίνει....
Η υπογραφή του συμβολαίου γίνεται ψηφιακά. Δεν στέλνεις κάτι πίσω.

• Like
Reactions: AntonisTz
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Εδώ και 2 χρόνια περίπου ήμουν ελεύθερος στην Nova στο Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα στα € 38,90. Μετά το μήνυμα που ήρθε για ανανέωση ή αύξηση €3 ήρθα σε εικοινωνία με την εταιρία και αντιμετώπισα μια απαράδεκτη συμπεριφορά, καθώς ως συνδρομητής της συνολικά πάνω από 10 χρόνια, δεν δέχθηκε να μου δώσει το full πακέτο με την 100αρα ταχύτητα στα €40 (όπως το λαμβάνει κάθε νέος πελάτης) αλλά ζητουσε €46 (χωρίς τους 3 μήνες δώρο).
Ήρθα σε επαφή λοιπόν και έκανα εχθές το πρωί συμφωνία για μεταφορά στον ΟΤΕ, με κάτω από €22 το fulltv, 100αρα internet, απεριόριστα σταθερά & κινητά, 2 ώρες προς εξωτερικό για 2 χρόνια.
Όλα τα προηγούμενα προκύπτουν ως εξής:
  1. € 52,90 για 24 μήνες, με 2 μήνες δώρο (άρα για 22 μήνες και βγαίνει €48,5 το μήνα)
  2. 2 κινητά watchup με 1.000 λεπτά προς όλους και 3gb τον μήνα αυτόματα το καθένα, χωρίς υποχέωση ανανέωσης για 24 μήνες (αυτό στην οικογένειά μου σημαίνει όφελος €26 τον μηνα (2 ανανεώσεις των €13 για κάθε κινητό έκανα))
  3. μαζί με τα προηγούμενα 2 κινητά, άλλα 2 θα έχουν μεταξύ τους 1.000 λεπτά ομιλίας και ένα 10% όφελος από κάθε ανανέωση (που ουσιαστικά θα κάνουν μόνο τα 2 από τα 4 και με όφελος το λιγότερο €3 τον μήνα), άρα βγάζω και από εδώ τα extra κανάλια της nova
Με όλα τα ανωτέρω, νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή και τελικά μάλλον σε καλό μου βγήκε η στάση της εταιρίας της οποίας ήμουν πελάτης τόσα χρόνια...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
Για τα κινητά υπάρχει κάποια παγίδα π.χ να κάνεις έστω μια αναννεωσει το δίμηνο για να σου μπαίνουν αυτά που γράφεις.

Η υπογραφή του συμβολαίου γίνεται ψηφιακά. Δεν στέλνεις κάτι πίσω.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο αμφισβητείς κάθε τι που λέω. Και στο topic της Eon μου έλεγες ότι το πινακάκι απόσβεσης είναι ψεύτικο μέχρι που σου ανέβασα το συμβόλαιό μου. Σου λέω λοιπόν ότι εμένα σήμερα μου είπαν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο και ή θα το τυπώσω, θα το υπογράψω και θα το στείλω πίσω με email ή αν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης να το στείλω χωρίς υπογραφή πίσω και να γράψω ως subject στο email "ΣΥΜΦΩΝΩ/αρ. συμβολαίου". Θα κάνω έναν κόπο όταν μου στείλουν το email να το ανεβάσω κι εδώ για να με πιστέψεις.

• Like
Reactions: AKISKDG
Εγώ μέσω chat έκανα τη συμφωνία. Το συμβόλαιο έγραφε μετατροπή και ήρθε άμεσα στο μέιλ μου,όπως και το sms για τα δωρεάν πάγια. Από δορυφορικό σε ott.
Στο chat μου είχαν πει πως πρέπει να κάνω απάντηση "συναινώ" στο μέιλ. Δεν έκανα ποτέ αλλά προχώρησε κανονικά.
Σήμερα ενεργοποιήθηκε το ott αλλά δεν έχει καταργηθεί ακόμη ο δορυφόρος. Φαντάζομαι θα καταργηθεί όταν φτάσει το box.

• Like
Reactions: Kiriakostjet
Εγώ μέσω chat έκανα τη συμφωνία. Το συμβόλαιο έγραφε μετατροπή και ήρθε άμεσα στο μέιλ μου,όπως και το sms για τα δωρεάν πάγια. Από δορυφορικό σε ott.
Στο chat μου είχαν πει πως πρέπει να κάνω απάντηση "συναινώ" στο μέιλ. Δεν έκανα ποτέ αλλά προχώρησε κανονικά.
Σήμερα ενεργοποιήθηκε το ott αλλά δεν έχει καταργηθεί ακόμη ο δορυφόρος. Φαντάζομαι θα καταργηθεί όταν φτάσει το box.
Άρα πάνω κάτω ότι είπαν και σε μένα..

Παιδιά ελπίζω να έχουν απλοποιηθεί οι διαδικασίες στην cosmote. Πάντως δύο χρόνια πριν ,που έκανα τη μετατροπή από δορυφόρο σε ott, ενώ ενεργοποιήθηκε άμεσα η ott υπηρεσία , η διακοπή του δορυφορικού δεν έγινε αυτόματα αλλά αφού προηγήθηκε επικοινωνία με το τμήμα διακοπών. Σε καλούν αυτοί και αν προλάβεις να το σηκώσεις άμεσα έχει καλώς αλλιώς χάνεις την ευκαιρία και ξανά περιμένεις ...και αφού εξήγησα το αυτονόητο και έπρεπε να μιλήσει και η γυναίκα μου διότι τάχα είναι στο όνομα της κλπ κλπ μόνο τότε. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος διπλής χρέωσης (το είχα πάθει και αυτό όταν είχα αλλάξει διεύθυνση). Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τις διαδικασίες αλλά σε αυτά η ,cosmote θέλει προσοχή .

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου. Στο site της cosmote το full pack είναι στα 28 ευρώ για 24 μήνες, η τιμή αυτή είναι για όλη την διάρκεια του συμβολαίου ή θα αυξηθεί κατά 3 ευρώ;

Οταν λες "ενεργοποιηθηκε" πως το καταλαβαίνεις σε αυτην την περιπτωση αφου εχεις απο πριν ηδη ενεργοποιημενη την υπηρεσια
Αλλαζει το id και ο κωδικος?

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Εδώ και 2 χρόνια περίπου ήμουν ελεύθερος στην Nova στο Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα στα € 38,90. Μετά το μήνυμα που ήρθε για ανανέωση ή αύξηση €3 ήρθα σε εικοινωνία με την εταιρία και αντιμετώπισα μια απαράδεκτη συμπεριφορά, καθώς ως συνδρομητής της συνολικά πάνω από 10 χρόνια, δεν δέχθηκε να μου δώσει το full πακέτο με την 100αρα ταχύτητα στα €40 (όπως το λαμβάνει κάθε νέος πελάτης) αλλά ζητουσε €46 (χωρίς τους 3 μήνες δώρο).
Ήρθα σε επαφή λοιπόν και έκανα εχθές το πρωί συμφωνία για μεταφορά στον ΟΤΕ, με κάτω από €22 το fulltv, 100αρα internet, απεριόριστα σταθερά & κινητά, 2 ώρες προς εξωτερικό για 2 χρόνια.
Όλα τα προηγούμενα προκύπτουν ως εξής:
  1. € 52,90 για 24 μήνες, με 2 μήνες δώρο (άρα για 22 μήνες και βγαίνει €48,5 το μήνα)
  2. 2 κινητά watchup με 1.000 λεπτά προς όλους και 3gb τον μήνα αυτόματα το καθένα, χωρίς υποχέωση ανανέωσης για 24 μήνες (αυτό στην οικογένειά μου σημαίνει όφελος €26 τον μηνα (2 ανανεώσεις των €13 για κάθε κινητό έκανα))
  3. μαζί με τα προηγούμενα 2 κινητά, άλλα 2 θα έχουν μεταξύ τους 1.000 λεπτά ομιλίας και ένα 10% όφελος από κάθε ανανέωση (που ουσιαστικά θα κάνουν μόνο τα 2 από τα 4 και με όφελος το λιγότερο €3 τον μήνα), άρα βγάζω και από εδώ τα extra κανάλια της nova
Με όλα τα ανωτέρω, νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή και τελικά μάλλον σε καλό μου βγήκε η στάση της εταιρίας της οποίας ήμουν πελάτης τόσα χρόνια...
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
Καλημέρα φίλε,

Είμαι και εγώ στην NOVA πολλά πολλά χρόνια με το ίδιο πακέτο με εσένα (Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα) στα 38,90€ και τα 4 κινητά της οικογένειας είναι WhatsUP!! Να πώ την αλήθεια το μόνο που με κρατάει στην NOVA είναι πως στο εξοχικό δεν έχω internet και όταν πηγαίνω μεταφέρω τη δορυφορική σύνδεση αλλά δεν ξέρω αν αυτό υποστηρίζεται από την Cosmote. Επουδενί δεν θέλω να κόψω το δορυφορικό καθώς δεν ξέρω τι γίνεται με τις extra συσκευές στην Cosmote αλλά στη NOVA μπορούσα να βλέπω αθλητικά στο δορυφορικό και στο app ταυτόχρονα. Αν έχεις κάποιο τηλ. που πήρες για προσφορά μπορείς να το στείλεις pm.

Ευχαριστώ πολύ!!

• Like
Reactions: AKISKDG
Οταν λες "ενεργοποιηθηκε" πως το καταλαβαίνεις σε αυτην την περιπτωση αφου εχεις απο πριν ηδη ενεργοποιημενη την υπηρεσια
Αλλαζει το id και ο κωδικος?

Ειχα sports pack και έκανα μετάβαση σε full.

• Like
Reactions: anto_33
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο αμφισβητείς κάθε τι που λέω. Και στο topic της Eon μου έλεγες ότι το πινακάκι απόσβεσης είναι ψεύτικο μέχρι που σου ανέβασα το συμβόλαιό μου. Σου λέω λοιπόν ότι εμένα σήμερα μου είπαν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο και ή θα το τυπώσω, θα το υπογράψω και θα το στείλω πίσω με email ή αν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης να το στείλω χωρίς υπογραφή πίσω και να γράψω ως subject στο email "ΣΥΜΦΩΝΩ/αρ. συμβολαίου". Θα κάνω έναν κόπο όταν μου στείλουν το email να το ανεβάσω κι εδώ για να με πιστέψεις.
Επιβεβαιώνω, και σε εμένα έτσι έγινε. Μου το έστειλαν με email κατέβασα τα σχετικά τα υπέγραψα και τα έστειλα πίσω. Μεγά ακολούθησε από την cosmote email επιβεβαίωσης..

Εμενα ποτε δεν το εχουν κανει ετσι
Παντα απλά στελναν το συμβολαιο με επιβεβαιωση τηλεφωνικα
Τωρα ολη αυτη η διαδικασια ειδικα καποιος μεγαλυτερης ηλικιας ειναι περιπλοκη να την κανει

Βέβαια να προσθέσω ότι μεγαφέρθηκα από την nova στην cosmote με αλλαγή φορητότητας και έγινε η διαδικασία όπως ανέφερα παραπάνω. Σε ανανέωση δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο..

Για τα κινητά υπάρχει κάποια παγίδα π.χ να κάνεις έστω μια αναννεωσει το δίμηνο για να σου μπαίνουν αυτά που γράφεις.
Το είχα συζητήσει πολλές φορές και αναλυτικά να διεκρινησθει σε 3 τουλάχιστον ηχογραφήσεις πως δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Μόλις ενεργοποιηθεί και επίσημα θα σας ενημερώσω ξανά. Εννοείται πως δεν θα δεχθώ κάτι διαφορετικό, αλλωστε υπάρχουν όλες οι συζητήσεις...

SMS δεν έλαβα με τους δωρεάν 2 μήνες... Μόνον τηλεφωνικά το επιβεβαίωσα πάνω από 3 φορές.... Για να δούμε

Καλημέρα φίλε,

Είμαι και εγώ στην NOVA πολλά πολλά χρόνια με το ίδιο πακέτο με εσένα (Full δορυφορικό, με 50άρα και απεριόριστα) στα 38,90€ και τα 4 κινητά της οικογένειας είναι WhatsUP!! Να πώ την αλήθεια το μόνο που με κρατάει στην NOVA είναι πως στο εξοχικό δεν έχω internet και όταν πηγαίνω μεταφέρω τη δορυφορική σύνδεση αλλά δεν ξέρω αν αυτό υποστηρίζεται από την Cosmote. Επουδενί δεν θέλω να κόψω το δορυφορικό καθώς δεν ξέρω τι γίνεται με τις extra συσκευές στην Cosmote αλλά στη NOVA μπορούσα να βλέπω αθλητικά στο δορυφορικό και στο app ταυτόχρονα. Αν έχεις κάποιο τηλ. που πήρες για προσφορά μπορείς να το στείλεις pm.

Ευχαριστώ πολύ!!
Ελπίζω να βοήθησα....

Φυσικά και στέλνεις. Έτσι μου ζήτησαν και έκανα και εγώ στις αρχές Αυγούστου...
Εγω ανανεωσα Μαιο και το μονο που μου ζητησαν ηταν να πατησω σε ενα συνδεσμο πουεπεχει θεση ψηφιακηϛ υπογραφηϛ. Το ιδιο εγινε και το Αυγουστο στη vodafone tv.

Αυτό που κατάφερα τελικά έχοντας ήδη ΝΟΒΑ και θέλοντας να κρατήσω την ΚΟΣΜΟΤΕ η οποία έληγε τον Δεκέμβριο, μου έδωσαν αναβάθμιση απο δορυφορικό φουλ πακέτο με σκληρό δίσκο (επιβάρυνση 3 ευρώ επιπλέον ανά μήνα), στο streaming dplay 300 plus TV full pack plus Novasports ftth στα 59 ευρώ ανά μήνα χωρίς κάποιο πάγιο δωρεάν. Η τιμή στη σελίδα τους είναι 65,90. Έδινα 28 ευρώ στο δορυφορικό εκ των οποίων τα 3 ήταν η επιβάρυνση του δέκτη με σκληρό δίσκο. Συνολικά πλήρωνα 65.90. Τώρα θα πληρώνω τελική τιμή 59. Πίεσα ΠΑΡΑ πολύ αλλά κάτι καλύτερο δεν μπόρεσα να κάνω.