Προσφορά Cosmote TV

Και ξαφνικά προκύπτει πρόβλημα με την ΝΟΒΑ .....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...---...
Ο πεθερός μου ζήτησε και το κατάφερε να υποβαθμίσει το πακέτο του από το φουλ στο απλό με 60 ευρώ πέναλντι εχθές. Μου το αρνούνται. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. Απαιτούν ή τήρηση του συμβολαίου ή πλήρη αποχώρηση. Δεν με πάνε στο μικρότερο ούτε με πέναλντι. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; Λήγει τον Οκτώβριο του 2025. Καλά κρασιά. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....28 δίνω κάθε μήνα.

Και ξαφνικά προκύπτει πρόβλημα με την ΝΟΒΑ .....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...---...
Ο πεθερός μου ζήτησε και το κατάφερε να υποβαθμίσει το πακέτο του από το φουλ στο απλό με 60 ευρώ πέναλντι εχθές. Μου το αρνούνται. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. Απαιτούν ή τήρηση του συμβολαίου ή πλήρη αποχώρηση. Δεν με πάνε στο μικρότερο ούτε με πέναλντι. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; Λήγει τον Οκτώβριο του 2025. Καλά κρασιά. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....28 δίνω κάθε μήνα.
Κάνε καταγγελία στην εεττ ή πλήρωσε το 120αρι και χαιρετά τους

• Like
Reactions: zapper
Είμαστε σοβαροί; Με ποια αιτιολογία δεν μου το κάνουν; Έτσι γουστάρω και δεν σε κατεβάζω πακέτο; Ίσα ίσα με αυτό τον τρόπο δεν θα χαθεί ένας συνδρομητής. Επίσης στον πεθερό μου ΕΧΘΕΣ το έκαναν. Σε ποιόν θα πέσεις δηλαδή;

• Like
Reactions: Stratos19
Είμαστε σοβαροί; Με ποια αιτιολογία δεν μου το κάνουν; Έτσι γουστάρω και δεν σε κατεβάζω πακέτο; Ίσα ίσα με αυτό τον τρόπο δεν θα χαθεί ένας συνδρομητής. Επίσης στον πεθερό μου ΕΧΘΕΣ το έκαναν. Σε ποιόν θα πέσεις δηλαδή;
Εγω θα εκανα μια προσπαθεια ακομα, ισωϛ σε φυσικο καταστημα αν ειναι δυνατον.

• Like
Μα σε φυσικό κατάστημα έφαγα το δεύτερο άκυρο....ένα τηλεφωνικώς και ένα αυτοπροσώπως/

• Like
Reactions: thiseas
Μα τι στο καλό, άλλαξαν πολιτική ξαφνικά..

• Like
Παιδιά τι πολιτική να αλλάξουν...είμαστε με τα καλά μας; Υπάρχει πινακάκι στους όρους του συμβολαίου, διορθωμένο κιόλας που αναφέρει πως κάποτε ήταν 40 ευρώ τώρα έγινε 60. Όπως αντίστοιχα με την πλήρη διακοπή από 120 πήγε στα 140. Σοβαρά τώρα;;;

• Like
Παιδιά τι πολιτική να αλλάξουν...είμαστε με τα καλά μας; Υπάρχει πινακάκι στους όρους του συμβολαίου, διορθωμένο κιόλας που αναφέρει πως κάποτε ήταν 40 ευρώ τώρα έγινε 60. Όπως αντίστοιχα με την πλήρη διακοπή από 120 πήγε στα 140. Σοβαρά τώρα;;;
Πήγαινε σε μαγαζί και ζητά διακοπή από το τηλ θα σου βγάλουν την πίστη

• Like
Φαίνεται τους έχει πιάσει πανικός γιατί όσοι έχουν 2 συνδρομές καταλαβαίνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία προτιμάει cosmote. Ίσως καταγγελία στην εεττ είναι λύση..
Εγώ απλά θα περιμένω καλώς ή κακώς να κοπεί τον Ιούλιο του 2025 να δω ποιο μου κάνει περισσότερο (τείνω προς Cosmote) και θα αποφασίσω τότε οριστικά

• Like
Reactions: panbet and mikess71
Φαίνεται τους έχει πιάσει πανικός γιατί όσοι έχουν 2 συνδρομές καταλαβαίνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία προτιμάει cosmote. Ίσως καταγγελία στην εεττ είναι λύση..
Και πάλι για μια εταιρεία όπως η νόβα είναι ξεφτίλα αυτά που κάνει γιατί είναι 30 χρόνια στον χώρο και καταστρέφει την φήμη της έτσι στην τελική δικαίωμα του καταναλωτή είναι αν θέλει να κόψει

• Like
Reactions: panbet

Και σε μαγαζί πήγα και έφαγα χυλόπιτα. Και από το τηλέφωνο. Δεν έχω περιθώρια άλλα. Μου το αποκλείουν από παντού. ή οριστική διακοπή ή συνέχιση ως έχει. Δεν πάει πιο κάτω. Ούτε με απειλές ούτε τίποτα.

Και σε μαγαζί πήγα και έφαγα χυλόπιτα. Και από το τηλέφωνο. Δεν έχω περιθώρια άλλα. Μου το αποκλείουν από παντού. ή οριστική διακοπή ή συνέχιση ως έχει. Δεν πάει πιο κάτω. Ούτε με απειλές ούτε τίποτα.
Άλλο μαγαζί στην περιοχή σου δεν έχει? Μήπως έκανες καμιά κρούση και εκεί?

• Like
Reactions: panbet
Εγώ με έληξε πριν ένα μήνα η εον και πήγα το έκοψα σε κατάστημα (Ένα μήνα θα κοπεί τέλη Σεπτεμβρίου, με κάνουν δώρο λέει. Τεσπά). Και θα κρατήσω το ίντερνετ 200 άρα οπτική στα 33 ευρώ, και την cosmote tv που έχω εδώ και χρόνια στα 27 ευρώ (έχει μέσα και το 5 ευρώ extra συσκευές)

• Like
Στην αρχή έλεγα να το κρατήσω για τους γονείς αλλά δεν αξίζει. Βέβαια έχω και σταθερό στην ΕΟΝ. Θέλω να δω και ο ΟΤΕ αν θα μου κάνει καμία συνδυαστικη και θα αποφασίσω ανάλογα το κόστος τι θα κάνω. Ας αφήσουμε όμως το οφ τοπικ.

• Like
Και πάλι για μια εταιρεία όπως η νόβα είναι ξεφτίλα αυτά που κάνει γιατί είναι 30 χρόνια στον χώρο και καταστρέφει την φήμη της έτσι στην τελική δικαίωμα του καταναλωτή είναι αν θέλει να κόψει
Κατά την γνώμη μου το μεγάλο όπλο της nova ήταν η Ευρωλίνγκα και το Αγγλικό. Τώρα που μπορείς να το δεις από την cosmote και δεδομένου την παρουσία άλλων παραγόντων όπως ποιότητα εικόνας, ήχου κλπ., την πάτησε.. Όλοι προσπαθούν να "πηδήξουν από το πλοίο". Η υπόθεση αυτή που προέκυψε με τον φίλο μας τον zapper έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξή της..

Φαίνεται μαζευτήκατε πολλοί και έχει πέσει βαρύ στην nova..
Θα το θέσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται η κόσμοτε έχει καλύτερη εφαρμογή από την εον συν ότι έπαιξε και η προσθήκη του netflix που ήταν πολύ έξυπνη κίνηση ενώ η εον πέρα από τα κόσμοτε δεν έκανε κάποια ουσιαστική αναβάθμιση τώρα αυτό που μένει για την κόσμοτε να προσθέσει αν γίνεται είναι τα discovery eurosports αλλά δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει η DT με την WB DISCOVERY

Μόλις επικοινώνησα με την cosmote για συμβόλαιο που λήγει . Επιμένουν να μου προσφέρουν στα 58,90 το πρόγραμμα που στο site το διαφημίζουν 55,90. Το επιχείρημα είναι ότι η τιμή αφορά μόνο νέους συνδρομητές . Ζήτησα υποβάθμιση από full pack σε cinema (αφού έχω και nova που λήγει σε 10 μήνες) αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα που είναι αρμοδιο για υποβαθμίσεις. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο ; Ξέρει κανείς ;