dumakosx10
New member
- 5 January 2012
- 99
Re: Προσφορά ΟΤΕ
Ετοιμαζομαι να παω για την προσφορα.Τι δικαιολογητικα χρειαζεται να εχω μαζι μου.
Ετοιμαζομαι να παω για την προσφορα.Τι δικαιολογητικα χρειαζεται να εχω μαζι μου.
Είναι σοβαρό επιχείρημα αλήθεια αυτό τώρα ότι ένας του ΟΤΕ διαφώνησε; Ομοίως θα υπάρχει άλλος ένας που συμφωνεί με την πολιτική αυτή άρα τί; Τίποτα... Όπως μας λες κ εσύ φίλε μου να μάθουμε να καταλαβαίνουμε λοιπόν, μάθε και εσύ να κρίνεις αυτό που ακούς με τα δικά σου κριτήρια και όχι εξαιτίας της ιδιότητας αυτού που στο είπε γιατί αυτή από μόνη της δεν επιβεβαιώνει όυτε απορρίπτει τίποτα.
Αυτό στο οποίο συμφωνούμε όλοι εκτός από σένα, και το οποίο εύκολα προκύπτει κοιτώντας την αγορά, είναι ότι συγκρίνοντας τις επιλογές που προσφέρονται δεν υπάρχει ανάγκη προσφοράς από πλευράς ΟΤΕ, αλλά σαφώς απο πλευράς nova, προκειμένου να δελεάσει νέους πελάτες. Τα υπόλοιπα σχόλια θα συμφωνήσω ότι στερούνται σοβαρότητας.
Όσο για το αν οι συνδρομητές Οτε tv είναι και του Οτε, πάλι πετάς μπανανόφλουδες και τις πατάς εσύ ο ίδιος. Εγώ προσωπικά δεν είμαι συνδρομητής οτε αλλά η διαφορά είναι μόλις 4,88 Ευρώ η οποία και εξακολουθεί να κάνει το πακέτο του απείρως δελεαστικότερο για μένα και σου δίνει την ελύθερη επιλογή τηλεφωνίας/ιντερνετ. Αντίθετα η προσφορά της nova σε αναγκάζει να δεσμευθείς ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με τη forthnet και αν δεν το κάνεις και πάρεις ξεχωριστά το πακέτο της, η τιμή δεν ανεβαίνει κατά 4,88 αλλά κατά 20 και πλεόν ευρώ άρα ποιός στήνει φάκα στην προκειμένη περίπτωση; Πόσο δε μάλλον σε μια περίοδο που ξεκινά και το vdsl και τα δεδομένα αναμένονται να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό.
Τι άλλο έμεινε; α ναι... οι κακές ελληνικές εταιρίες αντί να δίνουν απευθείας τις προσφορές σε παλιούς συνδρομητές τους αναγκάζουν να διακόψουν και να κάνουν νέα σύνδεση. Απίστευτο πραγματικά. Δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά εκτός από την Ελλάδα και σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία που ξέρω από πρώτο χέρι) που μάντεψε... κάνουν ακριβώς το ίδιο όταν πχ. πρόκειται για εξευτελιστική προσφορά νέας συσκευής κινητού προς νέους συνδρομητές ή νέο πακέτο καλωδιακής. Και όμως, ούτε εκεί τις δίνουν στους παλιούς!
Λεει ο αλλος οτι με 20 εχω τα παντα και λεω εγω οτι αυτο ειναι μονο για συνδρομητες του ΟΤΕ...που ειναι το λαθος;Και που κολλαει το οτι η διαφορα ειναι μολις 5 το μηνα;5 το μηνα ειναι 60 το χρονο αρα και σημαντικη διαφορα
Αλλα που κολλαει αυτο με το οτι αυτη τη στιγμη αμα εισαι καινουριος συνδρομητης ευνοεισαι οικονομικα απο καποιον που ειναι ηδη;
Για τα υπολοιπα που λες παλι ειναι παντελως ασχετα με αυτο που λεω εγω...οι υπηρεσιες μπλα μπλα,ειναι φθηνες μπλα μπλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο μπλα μπλα...ειπα εγω οτι δεν ισχυουν αυτα;
Αλλα που κολλαει αυτο με το οτι αυτη τη στιγμη αμα εισαι καινουριος συνδρομητης ευνοεισαι οικονομικα απο καποιον που ειναι ηδη;
Δεν στέκει αυτό που έχεις γράψει πριν! Δηλαδή αν εχω καταλάβει σωστα να ισχύσει για όλους τους συνδρομητές η προσφορά! Δεν ισχύει πουθενά στην αγορά και στον κόσμο! Όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και παντού από ρουχα και τρόφιμα μέχρι κινητά -TV κλπ κλπ!!!! Αυτό που λές εσύ θα ήταν το ιδεατό αλλά ανεφάρμοστο! Με την λογική την δική σου αγοράζοντας ένα προιόν σήμερα θα μπορώ να διεκδικήσω μια προσφορά που βγαίνει σε 3 μήνες!!! Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την αγορά αλλά αν είχες μια επιχείρηση θα καταλάβαινες οτι αυτά που λές είναι αδύνατα!!!!!!
Δυο μηνες δωρεαν αλλα για 14μηνο συμβολαιο
Αν θές επιλέγεις το 12μηνο κ χάνεις την προσφορά ειδάλλως αν πάρεις τους 2 μήνες δώρο πας για 14 μηνο γιάτι νομίζω δώρο είναι οι 2 πρώτοι μήνες....εμένα δεν με υποχρέωσαν να δεχτώ τους 2 μήνες με πληροφόρησαν ότι ισχύει κ σαν προσφορά το δίμηνο δωρεάν αν θέλω να πάρω κ τους 2 μήνες δώρο κ φυσικά την δέχτηκα.....Δεν μου είπαν κάτι τέτοιο, οπότε αν ισχύει αυτό που λες τότε η μηνιαία τιμή είναι μεγαλύτερη (17,05 ).
Λυπαμαι αλλα δεν τα λεει καλα...αμα ηθελε ο OTE ας εκανε καποια προσφορα για τους ΑΡΧΙΚΟΥΣ πελατες του και ας μην ηταν η ιδια με αυτη για τους καινουριους.Μην ξεχναμε οτι οι πρωτοι πελατες στηριξανε μια καινουρια πλατφορμα με αγνωστο μελλον και προοπτικη πολυ πριν αρχισει να προσθετει το ενα καναλι μετα το αλλο για να ενδιαφερθουμε ο Tiniakos,εγω και ολοι οι καινουριοι πελατες.
Δεν θελουν λοιπον τσαμπα...θελουν απλα μια επιβραβευση για να μην νοιωθουν τα κοροιδα της υποθεσης.Και σε τελικη αναλυση ειναι τοσο γελοιο αυτο που κανει και ο OTE και η NOVA να σε αναγκαζουν να κανεις διακοπη και μετα αιτηση για νεα συνδεση στο ονομα καποιου αλλου για να επωφεληθεις απο τις προσφορες για τους νεους πελατες.
Οταν βγαινει ανθρωπος που δουλευει στον ΟΤΕ και λεει οτι διαφωνω με την πολιτικη αυτη ειναι τουλαχιστον αστειο να βλεπεις μετα ανθρωπους που υποτιθεται ειναι καταναλωτες να υποστηριζουν την εταιρεια...
Και επιτελους μαθετε να καταλαβαινετε τι λεει ο αλλος...κανεις δεν κατηγορησε τον ΟΤΕ ουτε για τη τιμολογηση ουτε για το περιεχομενο των υπηρεσιων του.Ισα ισα μονο καλα λογια λεμε ολοι...για το συγκεκριμενο θεμα που δεν ειναι μονο πρακτικη του ΟΤΕ αλλα ΟΛΩΝ των εταιριων στην Ελλαδα ειπαμε.
Αλλα τι να συζητησουμε σοβαρα εδω μεσα οταν βγαινει ο αλλος και λεει οτι με 20 εχουμε τα παντα λες και ολοι οι συνδρομητες του OTE TV ειναι και συνδρομητες ΟΤΕ...
Επειδη μαλλον θα πεσουμε στα ναρκωτικα εδω μεσα...ποιες μπανανοφλουδες και αρλουμπες ρε φιλε;
Λεει ο αλλος οτι με 20 εχω τα παντα και λεω εγω οτι αυτο ειναι μονο για συνδρομητες του ΟΤΕ...που ειναι το λαθος;Και που κολλαει το οτι η διαφορα ειναι μολις 5 το μηνα;5 το μηνα ειναι 60 το χρονο αρα και σημαντικη διαφορα.
Για τα υπολοιπα που λες παλι ειναι παντελως ασχετα με αυτο που λεω εγω...οι υπηρεσιες μπλα μπλα,ειναι φθηνες μπλα μπλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο μπλα μπλα...ειπα εγω οτι δεν ισχυουν αυτα;Αλλα που κολλαει αυτο με το οτι αυτη τη στιγμη αμα εισαι καινουριος συνδρομητης ευνοεισαι οικονομικα απο καποιον που ειναι ηδη;
Και επειδη βλεπω οτι καποιοι θελετε σωνει και καλα να ειστε οπαδοι της καθε εταιριας και παρεξηγειστε τη κριτικη την εκανα οχι μονο για τον ΟΤΕ αλλα και για τη Nova και για ολες ανεξαιρετως τις εταιριες στην Ελλαδα που δραστηριοποιουνται σε παρομοιους τομεις.
Το μονο που εχει νοημα απο οσα γραφεις ειναι οτι στο εξωτερικο γινεται το ιδιο...αν και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος θα δεχτω αυτα που λες αλλα ακομα και ετσι να ειναι αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι απαραδεκτο γεγονος ετσι και αλλιως!
Αν θές επιλέγεις το 12μηνο κ χάνεις την προσφορά ειδάλλως αν πάρεις τους 2 μήνες δώρο πας για 14 μηνο γιάτι νομίζω δώρο είναι οι 2 πρώτοι μήνες....εμένα δεν με υποχρέωσαν να δεχτώ τους 2 μήνες με πληροφόρησαν ότι ισχύει κ σαν προσφορά το δίμηνο δωρεάν αν θέλω να πάρω κ τους 2 μήνες δώρο κ φυσικά την δέχτηκα.....
Να και ενας σοβαρος ανθρωπος που εγραψε ενα σωστο επιχειρημα και οχι χαζοειρωνειες ως απαντηση στην απολυτα δικαιολογημενη κριτικη για τις ΜΗ προσφορες στους παλιους συνδρομητες...ναι φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.