Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εσυ πηγαινε να παρεις τα ποσοστα σου απο τον ΟΤΕ και ασε εμενα και τους αλλους να εχουμε την αποψη μας...φιλικα παντα.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εσυ πηγαινε να παρεις τα ποσοστα σου απο τον ΟΤΕ και ασε εμενα και τους αλλους να εχουμε την αποψη μας...φιλικα παντα.

Με αφορμή το παραπάνω post του Hellraiser.

Αρκετά με τα περί υπαλλήλων ένθεν κακείθεν. Περιοριστείτε στις απόψεις σας με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

Ο επόμενος που θα αναφέρει υπαλλήλους, ποσοστά, και ανάλογες υπόνοιες, θα τιμωρηθεί.

Hellraiser, τελευταία προειδοποίηση.

Μήπως κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μας πει πόσο κοστίζει συνολικά με την προσφορά του ΟΤΈ απεριόριστη τηλεφωνία+ίντερνετ+δορυφορικό;

Ανατριχιασα με την αυστηρη προειδοποιηση...ανακαλω και ζητω συγγνωμη για να μην τιμωρηθω αυστηρα.Επισης δινω το ελευθερο στους συνομιλητες μου να με αποκαλουν αυτοι υπαλληλο,να με ειρωνευονται ακομα και να με υβριζουν αρκει να μην αναφερουν τη λεξη υπαλληλος που ερεθιζει τον συντονιστη μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αυτό σε πείραξε Βλάχο και το πρόσεξες

Με αφορμή το παραπάνω post του Hellraiser.

Αρκετά με τα περί υπαλλήλων ένθεν κακείθεν. Περιοριστείτε στις απόψεις σας με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

Ο επόμενος που θα αναφέρει υπαλλήλους, ποσοστά, και ανάλογες υπόνοιες, θα τιμωρηθεί.

Hellraiser, τελευταία προειδοποίηση.

για την ειρωνεία εδώ??? κάνουμε πως δεν το είδαμε ε? αλλιώς μπορούμε κι εμείς να ειρωνευόμαστε...

Και λίγα λες... Κανονικά θα έπρεπε να δώσουν και μετοχές του ΟΤΕ στους πρώτους συνδρομητές...

προσωπικά δεν είπα ότι ήθελα 6 μήνες όπως της προσφοράς, άλλα 1-2 μήνες ως παλιός συνδρομητής. το παράλογο είναι να δίνεις 6 ολόκληρους μήνες σε ένα νέο πελάτη και όχι να δώσεις 1-2 μήνες σε έναν από ΟΛΟΥΣ αυτούς που σε στηρίζουν. ας τα δουν αυτά τα θέματα ΟΛΕΣ οι εταιρείες! δεν κάναν κάποια προσφορά καλύτερης τιμής δώρο 6 μήνες έκαναν, προφανέστατα για να αρπάξουν και πελάτες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ωραίο οι μέχρι τώρα συνδρομητές να πληρώνουν κανονικά και οι καινούριοι να μπαίνουν με ΜΗΔΕΝ ευρώ για 6 μήνες! είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ. έτσι δεν είναι? ή έτσι δεν σας βολεύει κάποιους?

Την απάντηση σου την πήρες ήδη απότι βλέπω. Ωστόσο, επειδή είναι απλά ένα φόρουμ και δεν υπάρχει λόγος συνέχειας, σκέψου πόσο λάθος πρέπει να το βλέπεις το ζήτημα ώστε το μόνο επιχείρημα σου για κάποιον που ισχύριζεται κάτι αντίθετο με την άποψη σου να είναι η "πεποίθηση" σου πως ό,τι λέει το λέει επειδή εξυπηρετεί συμφέροντα. Καθαρά σαν τροφή για σκέψη στο λέω.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

αυτό σε πείραξε Βλάχο και το πρόσεξες

για την ειρωνεία εδώ??? κάνουμε πως δεν το είδαμε ε? αλλιώς μπορούμε κι εμείς να ειρωνευόμαστε...

προσωπικά δεν είπα ότι ήθελα 6 μήνες όπως της προσφοράς, άλλα 1-2 μήνες ως παλιός συνδρομητής. το παράλογο είναι να δίνεις 6 ολόκληρους μήνες σε ένα νέο πελάτη και όχι να δώσεις 1-2 μήνες σε έναν από ΟΛΟΥΣ αυτούς που σε στηρίζουν. ας τα δουν αυτά τα θέματα ΟΛΕΣ οι εταιρείες! δεν κάναν κάποια προσφορά καλύτερης τιμής δώρο 6 μήνες έκαναν, προφανέστατα για να αρπάξουν και πελάτες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ωραίο οι μέχρι τώρα συνδρομητές να πληρώνουν κανονικά και οι καινούριοι να μπαίνουν με ΜΗΔΕΝ ευρώ για 6 μήνες! είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ. έτσι δεν είναι? ή έτσι δεν σας βολεύει κάποιους?

Φίλε μου, επειδή μου αρέσει να μιλάω με συγκεκριμένα επιχειρήματα και όχι γενικότητες "ειναι δίκαιο, άδικο, είμαι καλός, είσαι κακός, είσαι υπάλληλος" σου ζητάω λοιπόν να μου παραθέσεις σε ποιά άλλη αντίστοιχη αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, γνωρίζεις περίπτωση που σε συνδρομητές ενός χρόνου να δίνουν 6 μήνες δώρο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Και αφού καταφέραμε να συμφωνήσουμε ότι οι 6 μήνες είναι υπερβολικοί ας πούμε ακόμα και για τους 2. Ούτε αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Σου δώσανε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεσαι 2 μήνες δωρεάν πάγιο μετά τον πρώτο χρόνο; Όχι. Οκ, σου δίνουν ένα αστείο ποσό επιδότησης για έκπτωση συσκευής (από αυτούς, και ήδη υπερτιμολογημένη σε σχέση με ελεύθερα καταστήματα) και αυτό είναι όλο. (Και μιλάμε για μια αγορά που "πρέπει" να κάνει συνέχεια προσφορές καθώς το προιόν είναι 99% το ίδιο - η τηλεφωνία - σε όλους)

Έδωσε η nova στον 2ο χρόνο στους συνδρομητές της δώρο 2 μήνες; Έδωσε ποτέ άλλη προσφορά σε παλιούς επειδή έδινε προσφορά σε νέους; Και αν το έκανε μια φορά, το έκανε πάντα;;; Είναι το λιγότερο αστείο να το βλέπετε σαν θίξιμο του εγωισμού, της υπόληψης σας ή ό,τι άλλο σκέφτεστε το ότι κάποιος θα το πάρει τώρα με 6 μήνες δώρο λες και θα πάρει λεφτά από την τσέπη σας. Έλεος ρε παιδιά. Αυτό είναι που λένε αν δεν έχω εγώ κατσίκα να ψοφήσει και του γείτονα. Είναι σχεδόν άρρωστο.

Να δούμε λοιπόν με ποιά κριτήρια το ζητάμε κάτι τέτοιο και όχι απλά να σκούζουμε για κοινό αίσθημα δικαίου (που μάλλον προσωπικό είναι) και άλλα τέτοια.

ΥΓ. Τώρα είδα την 2η παρέμβαση του mod.

Παντως αυτο το θεμα με τις προσφορες, και ακομα χειροτερα
με τις prive τηλεφωνικες προσφορες των δυο παροχων ειναι μεγαλη κοροιδια
καταμουτρα στη μεριδα των καταναλωτων που τελικα μενει να πληρωνει ακριβη συνδρομη.

Δεν νοειται σε καμια περιπτωση τοσο μεγαλες εταιριες να δημιουργουν
πελατειακες μεριδες δυο η και τριων ταχυτητων.

Κάθε φορά πάντως που διαβάζω πελάτες-καταναλωτές να υπερασπίζονται με θέρμη τα συμφέροντα κάποιας εταιρίας και όχι της τσέπης τους ή της τσέπης του γειτόνά τους, σκέφτομαι τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στη μεγίστη δυνατή τιμή. Μιας μορφής διαίρει και βασίλευε που πετυχαινουν απέναντι στους καταναλωτές. Ενώ μεταξύ τους μια χαρά εναρμονίζουν τιμές, όπως στη κινητή τηλεφωνία που αν μπεις στις ιστοσελίδες τα κείμενα μοιάζουν για copy & paste.

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα θα ρωτήσω για τρίτη φορά και αν έχει την ευγενή καλωσύνη όποιος ξέρει ας απαντήσει:

Με την προσφορά αυτή του ΟΤΕ πόσο πάει ο μήνας
συνολικά για ίντερνετ-τηλεφωνία-τηλεόραση και για πόσο δεσμεύεσαι;

Κάθε φορά πάντως που διαβάζω πελάτες-καταναλωτές να υπερασπίζονται με θέρμη τα συμφέροντα κάποιας εταιρίας και όχι της τσέπης τους ή της τσέπης του γειτόνά τους, σκέφτομαι τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στη μεγίστη δυνατή τιμή.

Μάλιστα. Δηλαδή κατ'εσένα, ο ΟΤΕ σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Δορυφορικό πακέτο με 18 HD κανάλια, με αποκλειστικές αθλητικές διοργανώσεις, ταινίες μπλα μπλα και σου ζητάει 19,90 η 24,88 το μήνα και το θεωρείς κοροιδία; παρακαλώ εξήγεισε το μας αν θέλεις βέβαια.

Προσωπικά, δεν έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ εκ προοιμίου τα συμφέροντα καμίας εταιρίας γιατί δεν έχω κανένα συμφέρον/κέρδος από αυτό. Πρέπει ωστόσο να συμφωνήσουμε κάποτε ότι η όποια σύγκριση πρέπει να γίνεται με αυτα τα αναθεματισμένα ορθολογικά κριτήρια και κυρίως σε άμεση συνάρτηση με την αγορά. Επίσης πρέπει να συμφωνήσουμε ότι αν κρίνουμε πως κάποια εταιρία ακολουθεί καλή τιμολογιακή πολιτική και προσφέρει το προιόν της σε σωστή τιμή δεν απαγορεύευται να το παραδεχτούμε δημόσια ακόμα και αν είμαστε απλοί πελάτες. Δεν θα μας στείλει αυτό αυτόματα στην κόλαση της κεφαλαιοκρατίας όπως φοβούνται κάποιοι. Αν το γυρίσουμε στο ότι το απόλυτα καλό και συμφέρον είναι αυτό της δικιάς μας τσέπης τότε δεν υπάρχει κουβέντα φίλε μου. Με το σκεπτικό αυτό δεν υπάρχει πάτος, ο καθένας θα απαιτεί αυτό που του λείπει και θα πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι τελικά η σωστή τιμή είναι αυτή που θα επιτρέψει σε όλους τους καταναλωτές ανεξαιρέτως να βάλουν το προιόν σπίτι τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να το πάρουν τσάμπα. Αν αυτό προτείνεις τότε οκ το δέχομαι (χωρίς να συμφωνώ).

Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Είτε θα φωνάζουμε γενικά και αόριστα για το δικαίωμα ΌΛΩΝ να βάλουν το προιόν σπίτι τους, όλων όμως, δε θα σταματήσουμε μόλις η τιμή φτάσει σε σημείο που βολεύει εμάς γιατί αυτό λέγεται αλλιώς, είτε θα συζητήσουμε αν η τιμή κρίνεται σωστή, ψηλή ή χαμηλή σε σχέση με την αγορά πάντα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Last edited:

Βρε φίλε πες μου σε παρακαλώ τη συνολική τιμή που ρώτησα τρεις φορές, δεν κατηγόρησα τον ΟΤΕ για κάτι, να δω που βρίσκεται απέναντι στις άλλες εταιρίες θέλω.
Και καλή τιμή είναι η ελάχιστη δυνατή. Το να φρενάρει ο ένας πελάτης τον άλλο να θέλει φθηνότερα, δεν έχει λογικό νόημα. Καταργεί και τον ίδιο τον καπιταλισμό που τον αγαπάμε και έχει το ιερό δόγμα προσφοράς και ζήτησης. Θα μου το πείτε επιτέλους αυτό το νουμεράκι της συνολικής τιμής για όλες τις υπηρεσίες που θέλει ένα σπίτι με την καινούρια προσφορά;

Μπες στο oteshop να δεις φιλε. Να διαλεξεις ταχυτητα ειδος συνδρομητικης και θα σου βγαλει τιμη. Δε σε δεσμευει

Βρε φίλε πες μου σε παρακαλώ τη συνολική τιμή που ρώτησα τρεις φορές, δεν κατηγόρησα τον ΟΤΕ για κάτι, να δω που βρίσκεται απέναντι στις άλλες εταιρίες θέλω.
Και καλή τιμή είναι η ελάχιστη δυνατή. Το να φρενάρει ο ένας πελάτης τον άλλο να θέλει φθηνότερα, δεν έχει λογικό νόημα. Καταργεί και τον ίδιο τον καπιταλισμό που τον αγαπάμε και έχει το ιερό δόγμα προσφοράς και ζήτησης. Θα μου το πείτε επιτέλους αυτό το νουμεράκι της συνολικής τιμής για όλες τις υπηρεσίες που θέλει ένα σπίτι με την καινούρια προσφορά;

Μα λες να την ήξερα και να μην στην έλεγα αγαπητέ μου; Για ποιό λόγο; Σου απάντησα μόνο ως προς το ότι: δεν πρέπει να παίρνουμε το μέρος των εταιριών ποτέ, σαν να πρόκειται πάντα για τον εχθρό μας. Τίποτα περισσότερο. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες ότι πρέπει να είναι η ελάχιστη δυνατή, αυτό όμως απαιτεί μελέτη πολλών παραγόντων για να υπολογιστεί και σίγουρα κανένας δεν παρέθεσε τέτοια δεδομένα ως τώρα. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι κρατά αυτές τις τιμές για να χτίσει βάση πελατών και ότι οριακά έχει και χασούρα ως τώρα. Προσωπικά δεν λέω ότι ισχύει απαραίτητα αλλά ίσως και να μη μπορούμε να το μάθουμε ποτέ. Μόνο συνγκρίνοντας άλλα πακέτα Ελλάδας και εξωτειρκού θα είχαμε ενα σχετικό μπούσουλα αλλά και πάλι...

Μπες στο oteshop να δεις φιλε. Να διαλεξεις ταχυτητα ειδος συνδρομητικης και θα σου βγαλει τιμη. Δε σε δεσμευει

OK το έκανα, συγκρίνω το πακέτο ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα που είναι ίδιο με των άλλων εταιριών (το 2 Mbit δεν έχει νόημα) 12μηνη δέσμευση με 36 αλλά 31,80 τους πρώτους 6 μήνες.
ΟΤΕ tv 19,90 το μήνα, με ένα 6μηνο δώρο αν επιστρέψεις στον ΟΤΕ από αλλού.
Δηλαδή (31,80 x 6)+(36 x 6)+(19,90 x 6)= 526.2 για ένα χρόνο, διά 12 για να το ανάγουμε σε μηνιαίο κόστος = 43,85 /μήνα

Η προσφορά Forthnet/Nova κοστίζει 29,90 /μήνα και του OTE & tv κοστίζει 43,85 /μήνα για τον πρώτο χρόνο που και οι δυο σε δεσμεύουν να παραμείνεις συνδρομητής και έχει νόημα να συζητάμε, με μόνες διαφορές τα κανάλια και το πρόγραμμα τηλεόρασης που έχει ο καθένας (περισσότερα HD o OTE, Ελληνικό Πρωτάθλημα με τους περισσότερους αλλά όχι όλους τους αγώνες η Νόβα).
Και οι δύο δίνουν απεριόριστη τηλεφωνία εντός Ελλάδος στα σταθερά και ίντερνετ μέχρι 24 Mbps με τον ΟΤΕ να είναι ακριβότερος 13,95 /μήνα με διαφοροποίηση τι θεωρεί ο καθένας μας καλύτερο για τηλεόραση.

Το κόστος στον ΟΤΕ πέφτει αν κάποιος επιλέξει 2 Mbps ταχύτητα ίντερνετ σε 39,35 /μήνα αλλά νομίζω πως βρίσκεται εκτός σύγκρισης.
Αν είχαν πακέτο 6-8 Mbps θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως είναι εφάμιλλο με το μέσο όρο ταχυτήτων και να το συγκρίνουμε απευθείας με Nova.

Σαν καταναλωτές νομίζω πως τέτοιες συγκρίσεις πρέπει να κάνουμε και να μη στήνουμε καβγάδες υπέρ της μιας ή της άλλης εταιρίας.
Παρακαλώ κάποιος συνδρομητής του πακέτου ΟΤΕ να επιβεβαιώσει αυτές τις τιμές για να μην είναι λάθος οι υπολογισμοί.

Last edited:
Το σταθερο δεν αποτελει προτεραιοτητα για την μεση οικογενεια. Το κινητο αποτελει. Ο πατερας μου θελει να εχει απλα επιλογες στην φιβι και κυριως μπαλα. Εβαλε απλα οτετιβι λογω πληθωρας αγωνων κ πληρωνει 25 ευρα. Δε βλεπω πως θα πειστει να παρει κ σταθερο οταν χρησιμοποιει μονον κινητο

Το σταθερο δεν αποτελει προτεραιοτητα για την μεση οικογενεια. Το κινητο αποτελει. Ο πατερας μου θελει να εχει απλα επιλογες στην φιβι και κυριως μπαλα. Εβαλε απλα οτετιβι λογω πληθωρας αγωνων κ πληρωνει 25 ευρα. Δε βλεπω πως θα πειστει να παρει κ σταθερο οταν χρησιμοποιει μονον κινητο

Σκέφτηκες ποτέ πως ίσως δεν είστε η αντιπροσωπευτική μέση οικογένεια; :) μη το πάρεις στραβά, πλάκα κάνουμε. Νομίζω πως η μέση οικογένεια θέλει το σταθερό ως βάση. Ο καθένας από τα μέλη της θέλει το κινητό του, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αλλά το τυπικό σπιτικό έχει ένα αριθμό τηλεφώνου σταθερού.
Τέλος πάντων, μην ανοίξουμε άλλο ένα γελοίο μέτωπο αντιπαράθεσης... ;)

Χωρίς να το έχω επαληθεύσει πιστέυω ότι είναι σωστός ο υπολογισμός σου. Και ακούγεται και λογικό από μιά πλευρά να είναι ακριβότερος λόγω των γνωστών περιορισμών που ισχύουν. Χωρίς αυτούς και με τη δυνατότητα προσφορών σε επίπεδα ιδιωτικών εταιριών καμία από τις υπόλοιπες εταιρίες δε θα στεκόταν στην αγόρα. Μπορεί να φωνάζουμε για προβλήματα κατά καιρούς αλλά μπροστά στο χάλι των υπόλοιπων παρόχων τηλεπικοινωνίας / ιντερνετ / τηλεόρασης σε θέματα ποιότητας παροχής υπηρεσιών ο ΟΤΕ βρίσκεται πολύ μπροστά οπότε δεν θα υπήρχε λόγος κάποιος να μην τον προτιμήσει.

Εχεις μεινει στην προ κρισης εποχη. Δε σε αδικω. Παντως το τοπικ ειναι για το οτεtv. 25 ευρω και συζηταμε γι αυτο νομιζω. Τωρα αν θες να συγκρινεις σταθερα ιντρνετ ή κινητα θα βρεις τα αναλογα τοπικς. Επι της ουσιας ως πλαφορμα value for money ποια ειναι η αποψη σου;

OK το έκανα, συγκρίνω το πακέτο ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα που είναι ίδιο με των άλλων εταιριών (το 2 Mbit δεν έχει νόημα) 12μηνη δέσμευση με 36 αλλά 31,80 τους πρώτους 6 μήνες.
ΟΤΕ tv 19,90 το μήνα, με ένα 6μηνο δώρο αν επιστρέψεις στον ΟΤΕ από αλλού.
Δηλαδή (31,80 x 6)+(36 x 6)+(19,90 x 6)= 526.2 για ένα χρόνο, διά 12 για να το ανάγουμε σε μηνιαίο κόστος = 43,85 /μήνα

Η προσφορά Forthnet/Nova κοστίζει 29,90 /μήνα και του OTE & tv κοστίζει 43,85 /μήνα για τον πρώτο χρόνο που και οι δυο σε δεσμεύουν να παραμείνεις συνδρομητής και έχει νόημα να συζητάμε, με μόνες διαφορές τα κανάλια και το πρόγραμμα τηλεόρασης που έχει ο καθένας (περισσότερα HD o OTE, Ελληνικό Πρωτάθλημα με τους περισσότερους αλλά όχι όλους τους αγώνες η Νόβα).
Και οι δύο δίνουν απεριόριστη τηλεφωνία εντός Ελλάδος στα σταθερά και ίντερνετ μέχρι 24 Mbps με τον ΟΤΕ να είναι ακριβότερος 13,95 /μήνα με διαφοροποίηση τι θεωρεί ο καθένας μας καλύτερο για τηλεόραση.

Το κόστος στον ΟΤΕ πέφτει αν κάποιος επιλέξει 2 Mbps ταχύτητα ίντερνετ σε 39,35 /μήνα αλλά νομίζω πως βρίσκεται εκτός σύγκρισης.
Αν είχαν πακέτο 6-8 Mbps θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως είναι εφάμιλλο με το μέσο όρο ταχυτήτων και να το συγκρίνουμε απευθείας με Nova.

Σαν καταναλωτές νομίζω πως τέτοιες συγκρίσεις πρέπει να κάνουμε και να μη στήνουμε καβγάδες υπέρ της μιας ή της άλλης εταιρίας.
Παρακαλώ κάποιος συνδρομητής του πακέτου ΟΤΕ να επιβεβαιώσει αυτές τις τιμές για να μην είναι λάθος οι υπολογισμοί.

Παρατήρησε μόνο ότι ό Οτε δίνει το full pack Με 19,90
και η νόβα σου δίνει , από αθλητικά,
Novasports 1 & Novasports highlights,Eurosport, Eurosport 2,Motors TV
Από σειρές
FOX και FOXlife
Και όχι άλλα κανάλια σπορ η με ταινίες.....